دوربین RX100 II تو ایران اومده یا نه؟
دوربین RX100 II تو ایران اومده یا نه؟
سلام دوست گلم
نه lx5 رو دارم دوربین عمری خودمه
واسه یکی از دوستان می خواستم بگیرم
دوستان از دوربین های زیر کدوم مناسب مصرف خونگی هستش ؟ میخوام کیفیت خروجیش خوب باشه .. محدوده خرید 1500-600
nikon P770
canon G1x
Canon g15
50/ FUJIFILM HS50
CANON EOS 600D
Canon EOS-1100D
ممنون![]()
برای مصرف خونگی به ترتیب اولویت:
canon G1x
Canon g15
دوستان خواهش میکنم کمکم کنید.تصمیم به خرید دوربین دارم.چند روزه به برند Canon فکر میکنم.تقریبا مدل powershot sx280 رو انتخاب کرده بودم.
اما امروز 2 تا دوربین کنن از دوستان به دستم رسید.مدل ixus 220hs و ixus 85is....حدود 2-3 ساعتی با هر کدوم از اینها کار کردم.توی انواع تنظیمات ازش عکس گرفتم.کاملا ناامید شدم.
حالا انتظار من از دوربین چیه؟؟؟؟؟
3-4 سال پیش یه گوشی سونی اریکسون معمولی داشتم که 2 مگاپیکسلی بود.عکسایی رو که با اون گرفتم بی نظیر بود.فقط و فقط از این بابت که توی عکس آدمها رو زیبا نشون میده.یعنی عکس که میگرفتم و بعد نیگا میکردم واقعا صورتها رو زیبا نشون میداد
امروز بعد از کلی کار کردن با Canon علیرغم اینکه خیلی دوربین خوبی هست اصلا قیافه ها رو خوب نشون نمیداد.مثلا انگار که میره از زیر پوست آدم تمام کک و مکهایی که قراره در آینده بزنه بیرون رو نشون میده یا اینکه پوست صورت رو تیره و کدر نشون میده.آدم از دیدن عکس خودش بدش میاد (بدون در نظر گرفتن باقی خصوصیات عکس).البته این توضیح رو هم بدم که کلی با تنظیمات مختلف عکس گرفتم و هیچ کدوم راضی کننده نبود.عکساشو هم روی صحفه خودش و هم روی صفحه لپ تاپ میدم که در هر دو حالت راضی کننده نبودن
امیدوارم منظورمو متوجه شده باشید.
دوربینی که میخوام 95% برای ثبت خاطرات از صورت(قیافه) در مهمانیها تفریحات و مکانهای تفریحی هست و عکس از منظره و باقی چیزها واسم اهمیت نداره.
حالا با توجه به این موضوع قید کنن رو زدم.
به نظر شما از بین تمام برندهای دوریین عکسی کدوم یکی عکسهای زیباتری از صورت و قیافه میگره ؟؟(بدون توجه به شاحصه های عکاسی و ایزو و زوم و شاتر و نویز و ...)؟؟؟؟
دوم اینکه در همین رابطه 2 تا دوربین میخوام بخرم.یکی حدود 300 هزار تومان.یکی حدود نهایت 800-900- هزار تومان .
بر اساس این قیمت هم بفرمایید
در آخر هم چندین نفر از دوستان و اساتید نظرشون رو بفرمایند تا به یک جمع بندی برسم.
متشکرم از توجه شما![]()
Last edited by mehdi af; 25-10-2013 at 12:44.
از بین sx240 و sx260 کدوم بهتره؟
میدونم 260 جدیدتره ولی قیمتش از 240 کمتره!!
دوربین کامپکت شبه حرفه ای که سرعت فوکوسش در حد DSLR باشه وجود داره؟
مثلاً وقتی میخوام از چند تا بچه در حال شیطنت عکس بگیرم با SLR عکس کاملاً شارپ و با بهترین فوکوس و ایزو و سرعت شاتر در میاد اما با کامپکت هر چی تلاش میکنم اون چیزی که باید بشه، نمیشه.
SLR تو حالت اتومات راحت موقعیت رو میفهمه اما کامپکت هوش درستی نداره. میخوام ببینم آیا کامپکنی هست که پردازش عالی مثل DSLR داشته باشه؟
علاوه بر سرعت فکوس، نوع لنز DSLR هم مهمه!
ممکنه فقط یک لنز باشه که میلیون قیمتشه، دیافراگم بازی داره و عدسی های با کیفیتی در ساختش استفاده شده!
و ممنکه لنزی هم باشه که 250 تومن قیمتش باشه، دیافراگم بسته ای داشته باشه(به همین دلیل شاترش کند تر خواهد بود)، کیفیت عدسی پایینی داشته باشه!
این 2 هم 100% عکس های متفاوتی خواهند گرفت!
یعنی تنها مشکل دوربین های کمپکت، قدرت پردازشی پایین، یا فکوس کند نیست!
نوع لنز هم مهمه که معمولا کمپکت ها از لنز های با کیفتی استفاده نمی کنند.
خیلی از پاسختون ممنونم.
بهترین کامپکت با بهترین لنز و پردازش و سرعت عالی چی هست؟ یه چیزی که برای کاربرد آماتوری تقریباً بشه جایگزین SLR کرد.
SONY RX100 II، Panasonic LX7، Fujifilm XF1 یا....؟
دوست گلم شاید خودتون بدونید ولی کلا محض اطلاع میگم که تو همون سایت dp قسمت conclusion دوربین مورد نظر امتیاز performance به همون هوش دوربین اشاره میکنه و شاید focus accuracy هم کمکتون کنه.البته فکر میکنم همون دوربینهای بدون اینه یا 100dکنن که خیلی جمع و جوره بهتر راضیتون کنه.در om5المپوس هم بزودی وارد میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)