سلام
دمت گرمعکسی که گذاشتی عالیه
![]()
سلام
دمت گرمعکسی که گذاشتی عالیه
![]()
من تو ثبت پیشبینی ها به مشکل خوردم پستهایی که یک مدت ازشون میگیذره را نمیگذاره ویرایش کنم!
برای همین این پیشبینی اینجا ثبت میشه تا در اخر تمام پیشبینی ها را در یک جا جمع میکنم
کم که نیست چند ساله که از اسیا دورمون کردند من که براش لحظه شماری میکنم
شنبه 21/ 10 / 87
مرگ یا زندگی نداریم ما صعود می کنیم
پس از قرعه کشی لیگ قهرمانان خیلی ازدوستان می خواستند نظر من را دباره این موضوع بدانند.به هر حال صرف نظر از این نکته که سایت کنفدراسیون آسیا گروه سوم را گروه مرگ معرفی کرده یک مساله مهم دیگر هم در قرعه کشی به چشم می خورد و اینکه استقلال در بازی اول و آخر خود مهمان است.
خود این، می تواند به تیم های رقیب ما خیلی کمک کند که از امتیازات میزبانی استفاده ببرند.همین جا می گویم که در سه مسابقه ای که در آزادی به میدان می رویم منتظر هوادارن هستیم اگرچه بازی ها در وسط هفته برگزار می شود ولی ما روی حمایت هواداران حساب ویژه ای باز کرده ایم.
در مجموع نمی توانم هیچ یک از سه حریفمان را برتر از دیگری بدانم هر چند دیدار اول ما در عربستان با الاتحاد است وخب بازی با این تیم شرایط خاص تری نسبت به سایر رقابت ها یمان می طلبد.
گروه فنی باشگاه از همین حالا برنامه های ویژه ای را برای این بازی تدارک دیده است و موازی با کارمان درلیگ برتر ، نگاه جدی به صعود به مرحله بعدی قهرمانان داریم.
اینجا تاکید می کنم که ما کاری به وضعیت گروه نداریم، بلکه هدفمان صعود است. اجازه بدهید کمی به آن بازی ها نزدیکتر شویم تا بیشتر درباره اش توضیح بدهم.
دراین کمتر از دو ماه و نیم تا پایان سال 87 ، مسابقات فشرده ای داریم و همانطور که قبلا پیش بینی کردم ممکن است سه روز یک بار به میدان برویم. بنابر این نیاز به برنامه ریزی اصولی داریم الان هدف اصلی ما صعود از مرحله اول گروهی اسیا است به اضافه تداوم و حفظ صدرنشینی درلیگ برتر ایران ... امیدوارم جامعه فوتبال که نه کل جامعه ورزش به این چهار تیم کمک کنند تا بدن دغدغه و نگرانی کارشان را بکنند وبتوانند نماینده شایسته ای برای کشور عزیزمان باشند.
به بچه ها هم همان روز(چهارشنبه) گفتم که مبادا از الان فکر وذکرشان به اسیا برود و لیگ و حتی جام حذفی را فراموش کنند.
تیمی که در کورس است باید بیشتر مراقب باشد.
امیر جان ممنون بابت عکس بچه یک عکس دیگه هم بود که یک استقلالی با ویلچر رفته بود طبقه دوم ازادی نشسته بود و دربی را نگاه میکرد اگه اون را دارید بذارید
یادمه قبلا گذاشته بودید.
استقلال 2 - 1 برق شیراز
ذوب اهن امروز بازی داره دیگه؟
yes !........
واعظ آشتياني در گفت و گو با فارس:براي افتخار آفريني در آسيا به كمك مالي سازمان نياز داريمخبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه استقلال تهران گفت: براي دستيابي به موفقيت در ليگ قهرمانان آسيا نيازمند كمك سازمان تربيت بدني هستيم. امير واعظ آشتياني در گفت و گو با خبرگزاري فارس، درباره تصميم هاي مديريتي اين باشگاه براي ليگ قهرمانان آسيا اظهار داشت: به لحاظ مديريتي تا جاي كه به ما مربوط باشد شرايط رابراي حضور قوي تيم فراهم مي كنيم. يك بخش كار به مديريت مربوط مي شود و بخش ديگر اقتصادي است. وي افزود: در اينكه مديريت در موفقيت يك تيم نقش بسزايي دارد شكي نيست. اما به دنبال اين هستيم كه سازمان تربيت بدني به ما كمك كند تا بتوانيم نياز هاي تيم را بر آورده كنيم و موفق به افتخارآفريني شويم. مديرعامل استقلال در پاسخ به اين سئوال كه چه توقعي از سازمان دارد عنوان كرد: توقع ما بيشتر مالي است. مي خواهيم كمك كنند تا در چنين مسابقاتي به مشكل نقدينگي نخوريم. فضاي مديريتي تا يك جايي جواب مي دهد. تا چه زماني مي توانيم بازيكنان را با فضاي مديريتي اداره كنيم. واعظ آشتياني ادامه داد: تا زماني كه ندانم چه شرايط مالي در باشگاه است نمي توانم به بازيكنان وعده اي بابت موفقيت در اين مسابقات بدهم. به اين نكته بايد توجه داشت كه تيمي مثل الجزيره براي تقويت خود بازيكن 17 ميليون دلاري به خدمت مي گيرد . به طور حتم آنها براي صعود چنين هزينه اي كرده اند. مديرعامل استقلال تصريح كرد: در چنين فضايي بايد مقاومت كنيم و البته نياز به حمايت مالي هم داريم. در اين وانفساي اقتصادي باشگاه تا چه اندازه مي تواند منابع مالي داشته باشد. در حد تلاش خود توانسته ايم براي تيم اسپانسر جذب كنيم. وي در مورد اين نكته كه علي آبادي با انتخاب مسعود زريبافان به عنوان رئيس مجمع باشگاه استقلال به نوعي قصد داشته مسائل اين باشگاه را به او بسپارد گفت: آقاي زريبافان از جنبه مديريتي اين مسئوليت را قبول كرده اند. حال بين آنها به لحاظ مالي چه توافقاتي حاصل شده را نمي دانم. ما هم قصد داريم توقعات مجمع را برآورده كنيم. واعظ با بيان اينكه وي اكنون در صرف هزينه در اين باشگاه با حساسيت عمل مي كند اظهار داشت: به عنوان مدير باشگاه در خرج هزينه ها با وسواس عمل مي كنم تا در آينده اين هزينه ها پشيماني به بار نياورد. ما با تدبير و درستي هزينه مي كنيم. انتهاي پيام/ا
برنامه كامل ليگ قهرمانان آسيا اعلام شد.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الجزيره امارات – استقلال ايران – الاتحاد عربستان – ام صلال قطر
*چهارشنبه 21 اسفند 87
الجزيره – ام صلال؛ محمدبن زايد ابوظبي
الاتحاد – استقلال؛ پرنس عبداله جده
*چهارشنبه 28 اسفند 87
ام صلال – الاتحاد ؛ ام صلال دوحه
استقلال – الجزيره؛ آزادي تهران
*سه شنبه 18 فروردين 88
ام صلال – استقلال؛ ام صلال دوحه
الجزيره – الاتحاد ؛محمدبن زايد ابوظبي
*چهارشنبه 2 ارديبهشت 88
استقلال – ام صلال؛ آزادي تهران
الاتحاد – الجزيره؛ پرنس عبداله جده
*سه شنبه 15 ارديبهشت
ام صلال – الجزيره؛ ام صلال دوحه
استقلال – الاتحاد؛ آزادي تهران
*سه شنبه 29 ارديبهشت 88
الجزيره – استقلال ؛ محمدبن زايد ابوظبي
الاتحاد – ام صلال؛ پرنس عبدالله جده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)