باباه به والله این استخلالی ها شانس دارن
شانس همونی که ما نداریـــــــــــــــــــم ...
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
باباه به والله این استخلالی ها شانس دارن
شانس همونی که ما نداریـــــــــــــــــــم ...
ferdfe عزيز شما درست ميگي
ايکاش يه کم از بند سياست تيممون خلاص ميشد تا کسي مث علي آبادي برا ما تصميم نگيره
ايکاش مدير عاملمون رو هوادارها انتخاب ميکردن
وقتي مدير تيم قهرمان استعفا ميده بايد به حال اين فوتبال زار زد
در مورد اهوازيها هم نظر نديم بهتره
امروز دفاع اهواز با تهرونيها کاملا هماهنگ بودن
هر وقت توپ ميومد همه پاز ميزدن بازي رو
بهترين موقعيت برا تهرونيها همين بازي با اهوازه که کلي کيفور شن
احتمالا بازی بعدی توره را داورا یه جوری اخراج میکنن که جلوی استقلال بی مهاجم بازی کنیم !
البته يه نيروي کمکي هم آوردن بعد مصطفوي توي تيم که جلوي تک مهرهاي خوبمون رو هم بگيره
انصاريفر همون آثيه که علي آبادي رو کرده تا بتونن پروژه ي بيچاره کردن پرسپوليس رو تموم کنه
مشخصه ي کاملش توي معرفي مدير عامل توي برنامه ي نود بود
فلاش بک 90 بسيار چيزها رو مشخص کرد
ايکاش حد اقل کاشاني نيومد عابديني رو مياوردن
ايکاش ...
پارسال که فيفا کسر 6 امتياز رو انجام داد خيليها نا اميد بودن بعد کسر امتياز قهرمان نميشيم
ولي غيرت پرسپوليسي وقتي به جوش بياد ...
ايشا ... که بختک ما رو ول کنه
من همیشه گفتم همه این بلاها زیر سر اون علی ابادی بی همه چیزه
اگه تنها گیرش میاوردم یه بلایی به سرش میاوردم که اون سرش ناپیدا
وقتی پرسپولیس پارسال در بازی اخر مقابل سپاهان قهرمان شد علی ابادی داشت اتیش می گرفت
...............علی ابادی
اخراج موقت علی کریمی از پرسپولیس/ کریمی: انصاریفرد تحمل انتقاد ندارد
هافبک میانی تیم فوتبال پرسپولیس که امروز مصاحبه تندی را علیه مسئولان باشگاه انجام داد در پاسخ به مدیرعامل این باشگاه مبنی بر کنار گذاشتن وی از این تیم گفت: متاسفانه مدیران ما تحمل انتقاد ندارند و به جای رفع مشکلات به دنبال جریمه واخراج بازیکن هستند.
علی کریمی پس از محرومیت موقت از همراهی تیم فوتبال پرسپولیس با بیان این مطلب افزود: مشکل فوتبال و ورزش ما این است که مدیران ما انتقادپذیر نیستند و به جای حل کردن مشکلات بدنبال این هستند که با جریمه کردن و محروم کردن بر ضعف های خود سرپوش بگذارند. من بازیکن باشگاه پرسپولیس هستم و هر تصمیمی که باشگاه برای من بگیرید می پذیریم.
وی ادامه داد: اینکه مدیرعامل باشگاه مرا محروم کرده بر می گردد به مدیریت ایشان. مدیری که متاسفانه انتقاد پذیر نیست و با این شرایط نمی تواند موفق باشد.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس با تایید تمامی حرف هایی که علیه باشگاه زده بود خاطرنشان کرد: من روی حرفم هستم و تمامی این مطالبی که در مورد باشگاه گفته ام قبول دارم.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: با رقمی که من با پرسپولیس قرارداد بسته ام دیگر هیچ بازیکنی در حد و اندازه های علی کریمی با پرسپولیس قرارداد امضا نمی کند و چنین رقمی در این باشگاه دیگر تکرار نخواهد شد.
کریمی در ادامه افزود: فقط در ایران مدیران و مسئولان چنین برخوردی دارند در همه جای دنیا آزادی بیان هست و هر کسی که بخواهد انتقاد می کند اما در ایران هرزمان که از مدیری انتقاد کنی باید آماده برخورد و جریمه باشی و مدیر باشگاه به جای حل مشکلات متوسل به اخراج می شود.
وی در واکنش به اظهارات انصاری فرد که خود را فردی فوتبال خوانده است گفت: انصاری فرد در بعضی جاها گفته است که فردی از جنس فوتبال است. او اگر لطف کند و کارنامه اش را بگوید ما خوشحال می شویم. کارنامه و پیشینه انصاری فرد به غیر از این نبوده که پشت چک های شخصی خود را مهر باشگاه زده و به طلبکارانش داده است.
کریمی که ظاهرا بی میل به جدایی از تیم فوتبال پرسپولیس نیست افزود: هر بازیکنی یک روزی می آید و یک روزی از تیم جدا می شود. من هم انگار زمان استراحتم فرا رسیده و باید بروم و به استراحت بپردازم.
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان کرد: در فوتبال ما برخورد با افراد منتقد اتفاقی عادی و نرمال است. امیدوارم انصاری فرد در اداره باشگاه پرسپولیس موفق باشد و برای پرسپولیس هم در مسابقات پیش رو آرزوی موفقیت می کنم.
و با این حرف ها بود که اقا عروسه از تو حجله بیرون امد و گفت که کریمی اخراج نشده بلکه به کمیته انضباطی معرفی اش کردیم![]()
Last edited by ferdfe; 31-01-2009 at 23:57.
سلام خدمت دوستانی که هرکدام عقده شونو رو سر یه نفر خالی میکنند
امروز من به یاد 4 تا گلی که از استقلال اهواز تو اهواز خوردیم افتادم
همون بازی که باند شیث و نیکبخت ومامانی و ... میخواستند فاتحه قطبی را بخونند ولی .........
امروز هم بغیر از کریم و کریمی و پژمان همه میخواستند پیروانی فحش بخوره که موفق بودند
من که ازاین فوتبال باند باز حالم به هم میخوره
تغییر موضع مسئولین ؛ مرتضی ضرابی خبر اخراج علي كريمي را تكذيب كرد
کانون هواداران پرسپولیس : روابط عمومي باشگاه پرسپوليس اعلام كرد: خبر "اخراج علي كريمي از تيم فوتبال پرسپوليس تا اطلاع ثانوي" كه از رسانه ملي پخش شده، صحت ندارد.
مرتضي ضرابي مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس با اعلام اين خبر، گفت: خبر "اخراج علي كريمي از تيم فوتبال پرسپوليس تا اطلاع ثانوي" كه پس از ديدار اين تيم مقابل پيام از بخش خبري شبكه سوم سيما پخش شده، صحت ندارد.
وي گفت: اين خبر صحت نداشته و عدهاي با انتشار آن به دنبال اهداف خاص و تشويش اذهان عمومي هستند. از هواداران پرسپوليس ميخواهيم تا به اين اخبار و صحبتها توجهي نكنند چرا كه اين افراد به دنبال ايجاد بحران در اين تيم هستند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)