من از كجا شماره درايو رو بردارم. خيلي شماره داره اين xbox؟
راستي چندروز پيش ميخواستم ازت بپرسم. جرين اين سريهاي 7 و 8 و 9 چيه. به چه درد ميخوره. فقط ميدونم سري 7 رو بايد با دستگاه CK3 آپ كردش.
بايد كنسول رو باز كني و روي خود درايو يك سريال نامبر 16 رقمي (اگه اشتباه نكنم، براي اطمينان بيشتر ميتوني از دوست عزيزم ميثم جان سوال كني:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
) هست بايد اونو به فروشنده بگي. شما از فتحي خريد كردي؟
سوال دومت هم درلينك زير هست، انواع درايو هاي Lite-On
کد:
همچنين يه نگاهي به اين لينك هم بنداز:
کد:
نقطه ي بين بازي وسنتر رو بردار.
سلام
امروز رفتم پیش یکی از دوستان که خودش یه Arcade خریده بود که هارد نداره
بهم گفت که اگه خیلی بازی نمیکنم (حدودا روزی 2-3 ساعت) برای هارد 120 گیگ الکی 100 تومن پول اضافه ندم چونکه آخرش موقع اجرای بازی ازم دیسک بازی رو میخواد
میخواستم بپرسم اگه قصد نداشته باشم روش آهنگ و فیلم و چندتا بازی بریزم بهتر نیست همون Arcade بخرم؟
ببين دوست عزيز شما اگه الايت بگيري بصرفه تر هست تا يك آركيد و يه هارد 120 بخري، اگه بازي رو هم روي هارد نصب كني فقط براي نصب ديسك يه 15 دقيقه ديسك درون درايو مي چرخه و براي دفعات بعدي فقط 5 ، 6 ثانيه براي چك كردن ديسك درايو كار مي كنه، با خريدن الايت مطمئن باش كه ضرر نمي كني! عمر كنسولت رو با نصب بازي تو هارد چند برابر مي كني.
اگه هم پول كافي نداري همون آركيد رو بگير منتها چهار تا نوار كاست رو زيرش بزار و تو جايي قرارش بده كه تهويه ي مناسبي داشته باشه.
بله اما تاریخ تولیدشون 2008 به پایین است
بردهای فالکون اکثرا سه چراغه میشن ، زیادی گرم میشن و برای بازی کردن طولانی مدت ممکنه به مشکل بر بخورید
دیگه فالکون تولید نمیشه اما این بازاریها هنوزم دارند من نمیدونم اینارو از کجاشون در میارن
یه نگاهه به این تاپیک بنداز
کد:
کد:
ebliser شرمنده
.gif)
حواسم نبود شما جواب داده بودید
دوست عزيز اينطوريم نيست كه هر كي فالكون بخره، 3 چراغ ميشه!
پدرام جان، يحيي جان، سعيدجان، و... از بچه هاي همين فروم فالكون دارن و حتي تا 18 ساعت هم با فالكون بازي كرده اند و 3 چراغه هم نشدن، مشكل حرارتي با اومدن فاكون كم شده و با اومدن جاسپر تقريبا به صفر رسيده!