چی میکنه دقیقا این apn بعدش چرا میگن اون رو بزاریم.چی میشه اگه بزاریم
چی میکنه دقیقا این apn بعدش چرا میگن اون رو بزاریم.چی میشه اگه بزاریم
تو قسمت APN اون کلمه رو تایپ میکنی و بعدش سیو میکنی تا بتونی به اینترنت ایرانسل وصل شی.کانکشنه
XPERIA Z3+
برای من سعادت اباد و مطهری چک کردم هیچ تفاوتی نداشت
Sent from my iPhone 6
سرعت دانلود اینترنت من در اصفهان
با اینتنت منیجر
2.9 مگ
نوشته شده توسط MOH@ND3S
("APN رو وقتی روی cmcom میذارید 100 میلی ثانیه به پینگ اضافه میشه و به شدت سرعت لودینگ صفحات کم میشه !
البته بعد 2 بار قطع و وصل دیتا درست شد و پینگ تایم خیلی استیبل میشه.")
فکر نمی کنم این حرف هیچ پشتوانه علمل داشته باشه شما هر چیزی بنویسی به شبکه اینترنت می تونی وصل بشی و تاثیری در کیفیت اینترنت نداره
Last edited by ak313; 03-08-2015 at 14:42.
سلام دوستان
من یه مدت زیادی نتم رو تمدید نکرده بودم دیروز که اومدم دوباره تمدید کنم دیدم خیلی از بسته هاییی که قبلا بود دیگه نیست!
مثلا ماهانه 24 گیگ 2 شب تا 8 صبح
یا هفتگی نامحدود
مجبور شدم یدونه 3 گیگه 1 ماه 13 تومن بگیرم فعلا تا نت داشته باشم.
کلا هیچ روشی نداره که بتونیم اون بسته ها رو فعال کنیم؟
چون یادمه یه مدت پیش هم فقط اسم بعضی بسته هارو حذف کرده بودن در حالی که اگر کد میانبر رو میزدیم میتونستیم فعال کنیم ، الان کد های میانبرش رو یادم نیست خیلی وقته استفاده نکردم.
کلا بسته ها رو حذف کرده. راهی نداره
امروز یقین کردم ایرانسل دزده. تا حالا هر چی اینجا گفته بودند باورم نشده بود و ته دلم گفته بودم لابد ترافیکشون رو درست مانیتور نکردن و ...
امروز پیغام داد که از طرح سه ماهه ات تنها یک روز و 1.1GB باقیمانده
منم گفتم بذار تا فردا تمومش کنم
کمتر از 300 مگ (آپلود + دانلود) استفاده شده بود که یهو دیدم قطع شد!
بررسی کردم دیدم اعتبار = 0
برای پیگیری به 700 تماس گرفتم وصل شد اما تا کد ارتباط با اوپراتور رو زدم گفت اعتبار شما برای اتصال به اوپراتور ناکافی است! اینم از رایگان بودن تماس با 700 که ادعاش رو دارن
هر کی هک بی تی اس ایرانسل یا هر ترفند دیگه ای برای دور زدن این اوپراتور نامرد رو بلده از طرف من این 800 مگ که دزدیدن رو حق داره استفاده کنه![]()
Last edited by HardwareMaster; 03-08-2015 at 17:39.
من با مورد اول نظری ندارم چون از ایرانسل استفاده نمیکنم
اما در مورد تماس با 700 کاملا رایگان نیست معادل 1 دقیقه تماس از حساب کم میکنه شما باید به اندازه یک دقیقه تماس توی حسابتون شارژ باشه
من یه مدت از ایرانسل استفاده نمیکردم دوباره چند روزیه اومدم سراغش منتها هنوز هم مثل قبل دزدی میکنن
من فقط برای اینترنت استفاده اش میکردم و همیشه شارژ ها رو طوری میگرفتم تا دقیقا هم قیمت بسته در بیاد
تا چیزی تهش نموونه اگر هم میموند ، انتقال میدادم به یکی دیگه
چند روز پیش یادم رفت انتقال بدم و 1100 تومن داشتم (بسته اینترنتی هم فعال کرده بودم) دیروز نگاه کردم دیدم شده 850 تومن
امروز نگاه کردم دیدم شده 600 تومن.
نه زنگی زدم نه اس ام اسی دادم ، نه تو جایی ثبت نام کردم که مثلا برای اس ام اس ها ازم پول کم کنه
کلا خیلی وقت بود ازش استفاده نمیکردم!
بسته اینترنتی هم که دارم نمیدونم این پولی که کم میکنه دیگه برای چیه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)