صبانت اگر تو ساعت رایگان دانلود زیاد داشته باشی خفت میکنه.نابودت میکنه.آسفالتت میکنه.ریز ریزت میکنه.در آخر هم محدودت میکنهداداش اگر دانلود شبانه زیاد داری به شعاع 5000 کیلومتری این شرکت هم نزدیک نشو
![]()
صبانت اگر تو ساعت رایگان دانلود زیاد داشته باشی خفت میکنه.نابودت میکنه.آسفالتت میکنه.ریز ریزت میکنه.در آخر هم محدودت میکنهداداش اگر دانلود شبانه زیاد داری به شعاع 5000 کیلومتری این شرکت هم نزدیک نشو
![]()
من که اصن تو افق محو شدم!!!!!!
دوستان من نت نامحدود دارم سرعت دانلودم شده 10 کیلوبایت
رفتم سایت گدا زاده گستر صبا
دیدم جلوی Fair Police زده سرعت اسمی
این هم عکس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلاء راهی نداره سرعت به حالت عادی برگرده ؟
من قبلا صبانت داشتم
تاگی ها یی از دوستان را دیدم گفت دوباره شبانه رایگان را مثل قبل کرده است
آیا دست است؟
سلام نه راهی نداره
با اینحال از سرورهای داخلی تست بگیر ببیت فرقی میکنه
دیروز نامحدود یه ماهه گرفتم الآن زده 28 روز از سرویسم باقی مونده. یعنی 29 روزه بهم دادن! چرا اینطوریه؟!!
سلام نامحدود صبانت همونطور که تو سایت هست به اینصورت هر سرویسی بگیری یه حداقل داره که سرعتت تواون حداقل حداکثری ولی باضریب سه هست مثلا 128 طلایی نامحدود تاده گیگ سرعتت روس 312 کیلو درثانیه دانلود در دانلودمنیجره ولی وقتی ده گیگ رو مصرف کردی (شب وروز یکیه ها) ازاون به بعد تاآخر یکماهت سرعت اسمی داره یعنی مثلا درمثال بالا 128 واقعی میشه که سرعت دانلود درحد 12 کیلو میشه بگمانم واین وضع ادامه داره تااینکه یه سرویس جدید بخری و زنگ بزنی بگی سرویس فعلی رولغو کنید وسرعتت خوب بشه مگراینکه خودش روزاش تموم بشه اونوقت زنگ هم برای لغو لازم نیست
صبانت از خر شیطون بیا پایین شبانه های رایگانتو راه بنداز!!!
<<قابل توجه مسئولین صبانت>>
تنها دلیل ریزش مشتریتون حذف سرویس رایگانتون بود..........
منظورتون چیه ؟ من تا 50روز پیش حجمی صبانست داشتم -الان نامحدود دارم- شبانه هم برقرار بود اتفاقا من شبی سه گیگ دانلود میکردم (البته این وضع تاوقتیه که دوبرابر حجم روزانتون دانلود کنید )
صیانت قدیم خوب بود الان بهترین ispدر ایران فعلا دانگ هست صیانت قیمت بسته هاش هم گرونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)