دوستان اشتراک من 3 روز دیگه تموم میشه. میخوام بدونم میتونم الان تمدید کنم یا باید بذارم این دوره تموم شه ؟
ذر ضمن ترافیک این دورم به دوره بعد منتقل میشه یا به فنا میره ؟
ممنونم .
دوستان اشتراک من 3 روز دیگه تموم میشه. میخوام بدونم میتونم الان تمدید کنم یا باید بذارم این دوره تموم شه ؟
ذر ضمن ترافیک این دورم به دوره بعد منتقل میشه یا به فنا میره ؟
ممنونم .
ببینید صحبت از 4.2.2.4 که میشه کاملا مشخصه که منظور تست پینگ هست نه وضعیت دانلود و آپلود و باز هم مشخصه که برای تست پینگ دقیقتر از اسپید تست هست(حداقل طبق اطلاعات من و گفته بعضی کاربران با تجربه)
حالا این توضیحات شما درست و توی تست هم مشخصه ولی این منافاتی نداره با حرف من.چون اسپید تست چه با سرور تهران تست بگیرید چه با سرور لندن خطای خودش رو داره و دقیق نیست خیلی.
اگر هم میخواهید با سرور داخلی تست پینگ بگیرید باز هم command prompt این قابلیت رو داره و شما یک سرور داخلی قوی رو بهش بدید تا دقیق مشخص کنه براتون
سلام به همگی دوستان
من همیشه مودمم در حالت bridge بود و هایبرنت میکردم و موقع دانلود شبانه هم هیچوقت ازم کم نمیکرد ولی دیشب روی pppoe گذاشتم و صبح که بلند شدم با کمال تعجب دیدم که نزدیک 9 ساعت کانکت بوده در حالی که من ست کرده بودم ساعت 12:35 سیستم روشن بشه و ساعت 6:55 هم خاموش بشه که این جمعا میشه 380 دقیقه پس جرا اینجوری شده دوستان لطفا راهنماییم کنند
ممنون
![]()
مودم pppoe باید حتما خاموش روشن بشه تا دیسکانکت بشه راه حل دیگه اینه که در صفحه کانفیگ حتما مشخص شه پس از زمان مثلا 5 دقیقه idle بودن (یعنی همون زمان بیکاری که فقط موقع خاموش شدن کامل سیستم اتفاق میفته) مودم دیسکانکت کنه
به نظرتون اگه افراد زیادی ایمیل و درخواست بدن به حجم ها 4 و 6 گیگ رو هم اضافه کنن فایده ای داره یا نه؟
همین الان تمدید کن . به همحض اینکه 3 روز تمام شد بعدش این اشتراک جدید فعال میشه . در مورد ترافیک هم بسته به اینکه چجوری ترافیک خریده باشی . به طور مثال اگر اضافه بر اشتراک 3 ماه 6 گیگ ترافیک 1 گیگ اضافی گرفته باشی هر چی از اون یک گیگ مونده به دور بعد منتقل میشه ولی از اون شش گیگ هر چی مونده باشه می پره . یعنی اگر شما کلا هفت گیگ ترافیک داشته باشی . بعد شش و نیم مصرف بشه چون 500 مگ باقی مونده به صورت خریداری شده جدا بوده واسه دوره بعد اضافه میشه ولی اگر از همون شش گیگ 5.5 مصرف بشه همه 500 مگ باقی مونده میسوزه میره . البته بگم واسه من که این طوری هست واسه دوستان دیگر رو نمی دونم . گرچه که باید برای همه یکسان باشه .
---------- Post added at 11:13 AM ---------- Previous post was at 11:08 AM ----------
بله . صد در صد بی تاثیر نیست . پارس شرکتی هست که به نظر کاربراش خیلی اهمیت می ده و پیگیر هستن . اگر دوستان موافق هستند می تونیم یک درخواست بدیم به پارس از طریق سایت شون و تمام شماره های اشتراک کاربرانی که تقاضای این سرویس ها رو دارن پیوست کنیم . اونها هم که از پول بدشون نمیاد . میگیرن و ترتیب اثر میدن . من با پیشنهاد ات موافقم فقط می مونه جمع کردن شماره کاربری مشترکین و ارسال نامه . حالا کی این مسئولیت رو می پذیره خدا عالمه ....
سلام به همگی من 1.5 پیش اینو گرفتم برای سه ماهه pol-256-2 دیشب اومدم دانلود شبانه کنم سرعت 20 تا 30 بود در حالی که در حالت عادی 150 تا 190 هست مرضش چیه؟
فقط دانلود می کنه صفحه باز نمی کنه مودمم اینه TP-link TD-w8950ND
آیا دوستان همه با این نظر موافقن ؟ من از مخابرات بگریم نامحدود 512 ؟
این مشکل همه ماست . روز عالی شب خراب . سرویس های اشتراکی همیشه از این مشکلات دارن . ترافیک کاربرها و ظرفیت محدود ارائه شده دلیل این مشکله . نه مودم ها مشکلی دارن و نه سیستم ها .
همچنان منتظر راهنمایی دوستــان ..........![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)