سلام
من منظورم این بود که موقع ثبت نام اینترنتی میگه مودم میخوای؟ مودمش هم D-link هست و 99000 تومان یا به طور کلی 100000 تومان هست!
خوب حالا من این مودم رو بگیرم؟
مودم ارزون تر بدون وایرلس نمیشناسید؟
من خط 2 هستم جاده پیربازار!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام
من منظورم این بود که موقع ثبت نام اینترنتی میگه مودم میخوای؟ مودمش هم D-link هست و 99000 تومان یا به طور کلی 100000 تومان هست!
خوب حالا من این مودم رو بگیرم؟
مودم ارزون تر بدون وایرلس نمیشناسید؟
من خط 2 هستم جاده پیربازار!
خرید مودم اجباری نیست
اگه مودم هم میخای بخری مودم adsl بدون وایرلس زیاده
شما تو هر خدمات کامپیوتری برید الان چند مدل مودم داره
برند خوب هم TP-link و D-link و ASUS هست
قیمت مودم بدون وایرلس حدود 55 تومان شروع میشه و تا 100 تومان هم میره (( بستگی به جنس و تعداد پورت های LAN خروجی داره ))
معمولا تک پورت lan قیمتش 55 تا 70 هست و 4 پورت lan ( هاب ) تا 100 تومان
مدل هم هرچی دوست داشتی بگیر چون مدل خاصی رو نمیشه معرفی کرد -- چون اگه الان مدل خاصی بگم فکر نکنم شما تو مغازه که رفتی همون مدل رو داشته باشه
همونطور که گفتم برندهای tp-link و d-link و asus جنساشون مرغوب هستن .
تک پورت و چند پورته بودن مودم هم به خودت بستگی داره (( اگه فقط یه سیستم میخای وصل کنی همون تک پورت عالیه ))
Last edited by wooooow; 14-04-2013 at 18:32.
ممنون از پاسخگویی شما
پس مشکل سرعت وجود نداره حالا امکان داره که این مشکل در رشت نباشه؟ چند روز بدون نت بودن هم سخته واقعا![]()
2020 کلا برای دانلودر ها اگه وبگردی میخوای 2020 نخر اما دانلود میخوای برو بگیر من دارم بیم 90-120 دانلودمیکنم خیلی هم خوبه اما باز شدن صفحه دایل آپه
![]()
من الآن دوباره تماس گرفتم. راستش یه مشکلی که 2020 داره اینه که اپراتورها خیلی با هم هماهنگ نیستن و وقتی مجدد تماس می گیری باید بگی که قبلی چی گفته.من الآن دوباره تماس گرفتم و گفتن که روز جمعه و شنبه این مشکل برای 0142 ها پیش اومده و همکاران دارن پیگیری می کنن مشکل رو. چون امروز تعطیل بوده فردا ادامه کار پیگیری میشه و به من گفتش که اگه مشکل حل نشد فردا غروب تماس بگیر.من چهارشنبه و پنج شنبه راحت پیج باز می کردم و اینکه دوستمون می گن که در حد دایال آپ باز می کنه راستش برای من اینجور نبوده و خوب و با پینگ 60، 70 پیج رو باز می کرد. باید تا فردا، پس فردا صبر کرد و دید که چی میشه.اینکه شما می گید وبگردی هم مهمه حق دارید. می گم فعلاً نمیشه یک نظر کلی داد.برای رشت رو فکر کنم آقا نعیم و آقا سروش باید نظر بدن.
شما مرکز چندی؟ نامحدود دارید؟
یعنی چی دانلود خوبه ولی لود صفحه کم!
این یعنی اینکه هنوز سیستم جا نیفتاده زیاد نگران نباشید دانلودتون رو یه مدت دیگه میارن پایین و سرعت لود صفحه هم متوسط!
شهر:آستارا--سروس:نامحدود512
عاشق چشم و ابروی مخابرات نیستم که اگه کیفیت بیاد پایین از یه جای دیگه میگیرم
به نظر من مخابرات رو بیخیال شید سرعت تو روز خوبه ولی شب آخرش 40 هستش زنگ میزنم پشتیبانی میگم شما تو شب محدودیت سرعت گذاشتید میگه نه میگم چرا سرعتم پس پایینه میگه نمن نمیتونم کاری بکنم میگم آقا سرعتم پایینه لا اقل سرویس های بالاتر رو برام باز کن که بتونم یک سرویس دیگه بگیرم میگه باید کارت دانشجویی چیزی داشته باشی میگم دوستام بدون کارت بالاتر از 128 گرفتن میگه برای ما الان چند روز دستور اومده که نمی تونیم سرویس 128 بالاتر به کاربرای خونگی بدیم
خوب دیگه ادم به چه دلخوشی بره مخابرات سرویس بگیره ؟
اینم از شانس گند ما![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)