تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1527 از 2403 اولاول ... 52710271427147715171523152415251526152715281529153015311537157716272027 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,261 به 15,270 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

من نفهمیدم شما در مورد مودم چی گفتی

ولی به هر حال
    شما یه مودم میخای پورت تلفن داشته باشه واسه اتصال adsl
    حالا دوست داری واسه خونه خودت وایرلسش کنی رو خودت میدونی

سوالتو از بس در مورد مودم پیچوندی نفهمیدم چی شد

در مورد کیفیت هم
    واسه خودم هنوز وصل نشده ولی من تو تاپیک هایی که این ضحی کیش (( 2020 )) خدمات میده گشتم خیلی ها از سرعت پایین پیج باز کردن ناراضی بودن
    ولی مثل اینکه دانلود خوبی میکنه

به هر حال سرعت دانلود هم به شهر و منطقه مخابراتی بستگی داره .
    شما ساکن کجایی ؟
    سلام
    من منظورم این بود که موقع ثبت نام اینترنتی میگه مودم میخوای؟ مودمش هم D-link هست و 99000 تومان یا به طور کلی 100000 تومان هست!
    خوب حالا من این مودم رو بگیرم؟
    مودم ارزون تر بدون وایرلس نمیشناسید؟
    من خط 2 هستم جاده پیربازار!

آخر فروم باز wooooow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

سلام
    من منظورم این بود که موقع ثبت نام اینترنتی میگه مودم میخوای؟ مودمش هم D-link هست و 99000 تومان یا به طور کلی 100000 تومان هست!
    خوب حالا من این مودم رو بگیرم؟
    مودم ارزون تر بدون وایرلس نمیشناسید؟
    من خط 2 هستم جاده پیربازار!
    خرید مودم اجباری نیست

اگه مودم هم میخای بخری مودم adsl بدون وایرلس زیاده
    شما تو هر خدمات کامپیوتری برید الان چند مدل مودم داره

برند خوب هم TP-link و D-link و ASUS هست
    قیمت مودم بدون وایرلس حدود 55 تومان شروع میشه و تا 100 تومان هم میره (( بستگی به جنس و تعداد پورت های LAN خروجی داره ))
    معمولا تک پورت lan قیمتش 55 تا 70 هست و 4 پورت lan ( هاب ) تا 100 تومان

مدل هم هرچی دوست داشتی بگیر چون مدل خاصی رو نمیشه معرفی کرد -- چون اگه الان مدل خاصی بگم فکر نکنم شما تو مغازه که رفتی همون مدل رو داشته باشه
    همونطور که گفتم برندهای tp-link و d-link و asus جنساشون مرغوب هستن .

تک پورت و چند پورته بودن مودم هم به خودت بستگی داره (( اگه فقط یه سیستم میخای وصل کنی همون تک پورت عالیه ))
    Last edited by wooooow; 14-04-2013 at 18:32.

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام به همه شما
    حقیقت اینه که از 5 شنبه تا الآن نه مشکل سرعت بلکه مشکل قطعی و تایم اوت شدید داشتم. خب یعنی چی؟ یعنی دانلود می کنه با سرعت خوب (دیگه روزی 10 گیگ رو میشه دانلود کرد) ولی صفحه وب نمی شه باز کرد. من تماس گرفتم با 2020، اول منطقه رو پرسید گفتم رودسر گفت از 5 شنبه ما تو مناطق با پیش شماره 0142 (از لنگرود تا رحیم آباد و کلاچای و ... ) مشکل قطعی داشتیم که خودمون این قضیه رو می دونیم و در حال رفع مشکل هستیم و احتمال زیاد تا یکی دو روز آینده وضعیت به حالت عادی بر می گرده. و گفت که برای اینکه مطمئن بشید 3 شنبه یک تماس بگیرید.
    دوستانی که تازه می خوان برن جمع آوری و دوست دارن وضعیت رو بدونن می تونن صبر کنن تا ببینم وضعیت چطوره و بهشون بگم.
    پس دانلود مشکلی نداره.
    ممنون از پاسخگویی شما
    پس مشکل سرعت وجود نداره حالا امکان داره که این مشکل در رشت نباشه؟ چند روز بدون نت بودن هم سخته واقعا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

2020 کلا برای دانلودر ها اگه وبگردی میخوای 2020 نخر اما دانلود میخوای برو بگیر من دارم بیم 90-120 دانلود میکنم خیلی هم خوبه اما باز شدن صفحه دایل آپه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ::TeCHnoLogY::'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

ممنون از پاسخگویی شماپس مشکل سرعت وجود نداره حالا امکان داره که این مشکل در رشت نباشه؟ چند روز بدون نت بودن هم سخته واقعا
    من الآن دوباره تماس گرفتم. راستش یه مشکلی که 2020 داره اینه که اپراتورها خیلی با هم هماهنگ نیستن و وقتی مجدد تماس می گیری باید بگی که قبلی چی گفته.من الآن دوباره تماس گرفتم و گفتن که روز جمعه و شنبه این مشکل برای 0142 ها پیش اومده و همکاران دارن پیگیری می کنن مشکل رو. چون امروز تعطیل بوده فردا ادامه کار پیگیری میشه و به من گفتش که اگه مشکل حل نشد فردا غروب تماس بگیر.من چهارشنبه و پنج شنبه راحت پیج باز می کردم و اینکه دوستمون می گن که در حد دایال آپ باز می کنه راستش برای من اینجور نبوده و خوب و با پینگ 60، 70 پیج رو باز می کرد. باید تا فردا، پس فردا صبر کرد و دید که چی میشه.اینکه شما می گید وبگردی هم مهمه حق دارید. می گم فعلاً نمیشه یک نظر کلی داد.برای رشت رو فکر کنم آقا نعیم و آقا سروش باید نظر بدن.

6. این کاربر از ::TeCHnoLogY:: بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

2020 کلا برای دانلودر ها اگه وبگردی میخوای 2020 نخر اما دانلود میخوای برو بگیر من دارم بیم 90-120 دانلود میکنم خیلی هم خوبه اما باز شدن صفحه دایل آپه
    شما مرکز چندی؟ نامحدود دارید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

یعنی چی دانلود خوبه ولی لود صفحه کم!
    این یعنی اینکه هنوز سیستم جا نیفتاده زیاد نگران نباشید دانلودتون رو یه مدت دیگه میارن پایین و سرعت لود صفحه هم متوسط!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

شما مرکز چندی؟ نامحدود دارید؟
    شهر:آستارا--سروس:نامحدود512

10. این کاربر از MEEA499 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

یعنی چی دانلود خوبه ولی لود صفحه کم!این یعنی اینکه هنوز سیستم جا نیفتاده زیاد نگران نباشید دانلودتون رو یه مدت دیگه میارن پایین و سرعت لود صفحه هم متوسط!
    عاشق چشم و ابروی مخابرات نیستم که اگه کیفیت بیاد پایین از یه جای دیگه میگیرم

12. 2 کاربر از MEEA499 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeid 22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Rain City

پيش فرض

به نظر من مخابرات رو بیخیال شید سرعت تو روز خوبه ولی شب آخرش 40 هستش زنگ میزنم پشتیبانی میگم شما تو شب محدودیت سرعت گذاشتید میگه نه میگم چرا سرعتم پس پایینه میگه نمن نمیتونم کاری بکنم میگم آقا سرعتم پایینه لا اقل سرویس های بالاتر رو برام باز کن که بتونم یک سرویس دیگه بگیرم میگه باید کارت دانشجویی چیزی داشته باشی میگم دوستام بدون کارت بالاتر از 128 گرفتن میگه برای ما الان چند روز دستور اومده که نمی تونیم سرویس 128 بالاتر به کاربرای خونگی بدیم
    خوب دیگه ادم به چه دلخوشی بره مخابرات سرویس بگیره ؟
    اینم از شانس گند ما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •