دوستان اگه کسی از پخش بازی های الاتحاد و الجزیره اونم زنده خبر داره بگه (:
دوستان اگه کسی از پخش بازی های الاتحاد و الجزیره اونم زنده خبر داره بگه (:
منظورت کدوم بازیشون هست؟
بازیه که قرار چند ماه دیگه انجام بشه؟
بازیهای الجزیره را دبی اسپورت مطمئنن پخش میکنه.
کلا هر بازی که انجام میدن لیگ ، دوستانه ...
بازیهای الاتحاد را که نمی دونم
اما چون الجزیره صدرنشین هست بیشتر بازیهاش را دبی اسپورت پخش میکنه
این سایت الجزیره هست فکر کنم بتونی روزهای بازیشون را از توش در بیاری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی بعدی الجزیره
الوصل x الجزيرةالثلاثاء 2009-01-13 16:55كأس رابطة المحترفين 2008-2009
سرمربى الاتحاد عربستان:سختى این گروه را دوست دارم
گابریل كالدرون، سرمربى الاتحاد كه تیمش با استقلال ایران همگروه شده درباره قرعه كشى این مسابقات مى گوید: در فوتبال هیچ چیز آسان نیست. همه گروه ها دشوارند اما الاتحاد باید همیشه پیروز باشد.
از نظر من قرار گرفتن در چنین گروهى بسیار خوب است و من ترجیح مى دهم كه در چنین راهى قدم بردارم. این شغل من است. شاید به نظر احمقانه بیاید كه از قرار گرفتن در چنین گروهى خوشحال باشم اما من این سختى را دوست دارم.
سرمربى الجزیره: این گروه با تجربه ها است
نورالدین سرمربى تیم فوتبال الجزیره امارات یكى از حریفان استقلال در لیگ قهرمانان آسیا پس از قرعه كشى این رقابت ها گفت: ما در گروه بسیار سختى قرار گرفته ایم.
نزدیكى قدرت تیم ها و برابرى نسبى تیم هاى این گروه از دشوارى هاى راه براى صعود است.
ما در گروهى با حضور تیم هاى استقلال - الاتحاد عربستان و ام صلال قطر كه همه این تیم ها از قدرت برابرى برخوردار هستند قرار داریم و بى شك تجربه بالاى حریفان كار صعود را دشوار خواهد كرد.
تمام سعى ما این است كه با توجه به داشته هایمان و بازیكنان خوبى كه در خدمت داریم حداكثر امتیازات را براى صعود از دور مقدماتى به دست آوریم.
حريف استقلال مقابل بايرن مونيخ شكست خورد
تيم فوتبال الجزيره امارات در ديداري دوستانه برابر بايرن مونيخ شكست خورد.
تيم فوتبال الجزيره امارات يكي از حريفان تيم استقلال ايران در مسابقات ليگ قهرمانان آسيا امروز در ورزشگاه محمد بن زياد به مصاف بايرن مونيخ آلمان رفت و در پايان با نتيجه 3 بر 2 تن به شكست داد.
اين بازي در نيمه اول با نتيجه مساوي يك بر يك به اتمام رسيد. گل اول مسابقه را بايانو بازيكن برزيلي الجزيره در دقيقه 4به ثمر رساند. سپس شوان اشنايدر در دقيقه 31 بازي را تساوي رساند.
در نيمه دوم ون بويتن بازيكن هلندي بايرن مونيخ موفق شد براي دومين بار در دقيقه 47 گل دوم تيمش را به ثمر برساند، اما در دقيقه 76 ون بويتن يك بار ديگر گلزني كرد،اما اين بار وي گل به خودي زد تا مونيخي ها گل تساوي را دريافت كنند.
در دقيقه 2+ 90 ميروسلاو كلاوزه براي بايرن مونيخ گلزني كرد تا نماينده آلمان برابر الجزيره ، پيروز ميدان مسابقه را ترك كند.
هم اكنون تيم فوتبال الجزيره با 25 امتياز صدرنشين ليگ 12 تيمي امارات است.
شما چقدر واسه آسيا عجله دارين
به موقعش اونا رو هم تار و مار ميكنيم
استقلال 2-برق شيراز 1
........................
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)