فکر کنم یه بازی
محروم باشه
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
فکر کنم یه بازی
محروم باشه
بچه ها انجمن سایت خبرگذاری پرسپولیس راه افتاده هر کی می خواد بره تا نام کاربری مناسب گیرش بیاد
زیبا بود، به گل نیز آراسته شد / نيكبخت دربي 66 را از دست داد
کانون هواداران پرسپولیس : عليرضا واحدي نيكبخت ستاره شماره 10 پرسپوليس با دريافت يك كارت زرد و يك كارت قرمز در دو مسابقه پياپي نمي تواند تيمش را همراهي كند.
نيكبخت هميشه در فاصله دو مسابقه تا داربي سه اخطاره مي شد تا از حضور در اين بازي مطمئن باشد. او در بازي پرسپوليس و پيام هم با دريافت يك كارت زرد سه اخطاره شد و بازي با پگاه را عملا از دست داد. در دقايق پاياني بازي نيكبخت با يك حركت خشن مستقيما كارت قرمز دريافت كرد و از زمين بازي اخراج شد. مهاجم پرسپوليس از شدت ناراحتي صورتش را گرفته بود و از زمين خارج شد. او به خوبي مي داند كه شانس حضور در دربي 66 و تقابل با تيم سابق خودش را از دست داده است.
گقتني است رحمان رضايي هم در بازي پرسپوليس و پيام از زمين اخراج شد و بازي هفته آينده تيمش مقاب داماش را از دست داد.
--------------
پرسپولیس باید فرجام خواهی کنه !!!
با تشکر از داور بازي
امروز علنا نور چشميهاي استاد عنايت نشون دادن که چه جوري ميخوان سر پرسپوليس رو زير آب کنن
خيلي وضع تيم خوب بود که مشکل داوري هم مزيد بر علت شد
تاسف هم ديگه کارساز نيست
انصاريفر بايد بدونه که جلوي اونايي که در نزد هوادارها محبوبن بايد و بايد و بايد دست به عصا راه بره
اگه بخواد با علي کريمي بد برخورد کنه حکايتش روي سکوها ميشه مث مصطفوي
امروز شبکه ي خبر يه برنامه داشت نشون ميداد قبل بازي با عنايت : ازش پرسيدن که اگه بازيکن مربي و غيره اشتباه کنن ميرن کميته ي انظباطي ، داور رو چي کار ميکنن باهاش
طبق معمول عنايت پيچوند
کلا بهتره بازيهاي ليگ ايران رو بيخيال شيم
نه لذت داره نه حساسيت
معلومه که حرف فيروز کريمي در مورد قهرمان امسال داره درست از آب در مياد
بي دليل تيماي ديگه خودشون رو خسته نکنن
امسال صلاح نيست تيمي جز ... قهرمان بشه
بچسبين به بازيهاي خارجي : هم حالش رو ببرين هم عدالت رو نگاه کنين که چه جوري اعمال ميشه
اول خدا لعنت کنه این پیروانی رو بعدش صد درجه بدتر اون انصاری فرد نامرد !!!!
اگر پیروزی چند تا بازیکن دیگه مثل کریمی داشت ....
هر فصل استقلال اهواز 6 امتیاز تقدیم برادر تهرانی میکنه . این قضیه از وقتی اوج گرفته که برادران شفیع زاده و اکبر میثاقیان ( که من اسمشونو خودفروشان یا روسپیان فوتبال ایران گذاشتم ) اومدن تو این تیم .
و الا این آرش برهانیه همونه که بازی با تایلند یه بارم نتونست جلو لیلیپیتی ها کاری بکنه .
من دقیقاً نفهمیدم اون بازیکنی که روی نیکبخت خطا کرد اصلاً کارت گرفت یا نه ؟!
چون کارت زرد رو به بازیکن دیگه ای نشون داد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)