من از كجا شماره درايو رو بردارم. خيلي شماره داره اين xbox؟
راستي چندروز پيش ميخواستم ازت بپرسم. جرين اين سريهاي 7 و 8 و 9 چيه. به چه درد ميخوره. فقط ميدونم سري 7 رو بايد با دستگاه CK3 آپ كردش.
من از كجا شماره درايو رو بردارم. خيلي شماره داره اين xbox؟
راستي چندروز پيش ميخواستم ازت بپرسم. جرين اين سريهاي 7 و 8 و 9 چيه. به چه درد ميخوره. فقط ميدونم سري 7 رو بايد با دستگاه CK3 آپ كردش.
Last edited by shuahin_kh; 08-06-2010 at 11:32.
ببخشید امکانش هست که یه ایکس باکس نو بردش جاسپر نباشه؟
حالا اگر احتمالا بردهای دیگه مثل فالکون بود مشکلی بوجود میاد؟ مزیت جاسپر نسبت به فالکون چیه؟
دوست من تولید که دیگه نمیشه بردهای دیگه اما خوب ممکنه از قدیم آکبند موجود باشه اما محدود !ببخشید امکانش هست که یه ایکس باکس نو بردش جاسپر نباشه؟
حالا اگر احتمالا بردهای دیگه مثل فالکون بود مشکلی بوجود میاد؟ مزیت جاسپر نسبت به فالکون چیه؟
قطعا جسپر بهتره اما خوب من خودم فالکون دارم و تا الانم هم مشکلی نداشتم ...
ببینید به شرایط نگهداری و شانستون ( از این بابت که مثلا توی بار یا ... چقدر ضربه خورده دستگاه و ... ) خیلی بستگی داره.
در کل اگر قصد خرید دارید حتما همون سراغ جسپر برید چون از آکبند بودن مدل فالکون نمیشه مطمئن بود.
جسپر هم به دلیل طراحی چیپ بهینش نسبت به فالکون انرژی کمتری مصرف میکنه و خوب به تبع اون کمتر داغ میکنه ...
اسم چند تا بازی اختصاصی خیلی قشنگ برا xbox 360 رو می خواستم بازیهایی که الان هم بازی کنی بازم حال میدن(به قیر از gears of war 2)
بله اما تاریخ تولیدشون 2008 به پایین است
بردهای فالکون اکثرا سه چراغه میشن ، زیادی گرم میشن و برای بازی کردن طولانی مدت ممکنه به مشکل بر بخورید
دیگه فالکون تولید نمیشه اما این بازاریها هنوزم دارند من نمیدونم اینارو از کجاشون در میارن
یه نگاهه به این تاپیک بنداز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدebliser شرمندهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحواسم نبود شما جواب داده بودید
Last edited by hatamir66; 08-06-2010 at 15:19.
بسته به سلیقه شما داره مسعود خان اما خوب منم با دخالت ندادن نظر شخصی چند تا برات مینویسم :اسم چند تا بازی اختصاصی خیلی قشنگ برا xbox 360 رو می خواستم بازیهایی که الان هم بازی کنی بازم حال میدن(به قیر از gears of war 2)
HALO 3
Fable 2
Mass Effect
Mass Effect 2
Alan Wake
Forza 3
Ninja Gaiden 2
من اینارو بازی کردم بهم چسبید البته سلیقه ای هست
ninja gaide 2
alan wake
dante inferno
halo
read dead
سلام!
من امروز دارم میرم xbox 360 elite بخرم
اگه نکته ای هست که موقع خریدباید رعایت کنم بگید
در ضمن قیمت گفته 385 به نظرتون خوبه؟
راستی دوستان کسی تو شیراز مغازه معتمد نمیشناسه؟
و در آخر چند تاسوال:
1. باتری دسته اگه خواستم بگیرم از این قلمی ها بهتر جواب میده یا باتری موبایلی؟
2. یه سری pack هست یه بازی اورجینال و یه هارد 250 توشه میگه بین 430 تا 480 در میاد(). میصرفه بخرم؟
3. راستی ما تو خونه یه مانیتور معمولی داریم و یک تلویزیون معمولی. به نظرتون اگه یه مانیتور 20 بخرم واسه xbox اختصاصی میصرفه؟ مثلا یه 20 اینچ؟ اگه میصرفه مانیتور باشه یا تلویزیون؟ چه ویِژگی هایی داشته باشه؟
4. و در آخر یه چنتا بازی خدا تو سبک های مختلف بهم معرفی کنید!!!!!
با تشکر اگه میشه زودتر جواب من رو بدید که امشب دارم میرم بخرم!!!!!!
سلام دوست عزيز
دقت كنيد كه بردش جاسپر باشه (از طريق چك كردن نوشته روي پاور دستگاه بايد نوشته شده باشه 150w و12v-12.1A;5v.1A و هم چنين تاريخ پشت كنسول)
به فروشنده بگيد كه براتون lt 1.1 نصب كنه
قيمت و اگه بگردين ارزون تر هم گيرتون مياد
مغازه معتبر پاساژ مهدي مغازه سيروس --- اره باطري هاي قلمي قابل شارژ خوب جواب ميده
اكه مي تونيد يه lcd با كابل hdmi براش بگير چون با كابل كامپوزيت چندان كيفيتي دلخواه بهت نميده
اون سري پك ها هم كه اليه به صرفه تر هم هست ( به دليل وجود هارد 250 و دو دسته بازي ويك بازي ارجينال)
و در اخر بازي زياده از جمله codmw2 -alan wake --red dead redemption-split second-fifa10
Last edited by orgimagi; 08-06-2010 at 17:34.
سلام
امروز رفتم پیش یکی از دوستان که خودش یه Arcade خریده بود که هارد نداره
بهم گفت که اگه خیلی بازی نمیکنم (حدودا روزی 2-3 ساعت) برای هارد 120 گیگ الکی 100 تومن پول اضافه ندم چونکه آخرش موقع اجرای بازی ازم دیسک بازی رو میخواد
میخواستم بپرسم اگه قصد نداشته باشم روش آهنگ و فیلم و چندتا بازی بریزم بهتر نیست همون Arcade بخرم؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)