ای بابا این همه ادم دارن میگن تا 7 دانلود کردن حجمشون کم نشده چرا باور نمیکنید
حالا هی زنگ بزنید2020 یه چیز جدید بهشون یاد بدید.......
وقتی هم این کارو بکنن هرچی اینجا بیام داد بزنیم بریم اعتراض کنیم هیشکی نمیاد..............![]()
ای بابا این همه ادم دارن میگن تا 7 دانلود کردن حجمشون کم نشده چرا باور نمیکنید
حالا هی زنگ بزنید2020 یه چیز جدید بهشون یاد بدید.......
وقتی هم این کارو بکنن هرچی اینجا بیام داد بزنیم بریم اعتراض کنیم هیشکی نمیاد..............![]()
سلام مقدس خان
چرا ناراحت میشید.
چشم، زنگ نمیزنم.
چرا حالا چماق میکشید ، بچه که زدن نداره.
این تقدیم به شما![]()
سلام ساعت شبانه تغییر نکرده,فقط اونایی که شایعه درست میکنن چه سودی براشون داره , خدا میدونه.
Last edited by fight12; 03-03-2015 at 09:34.
من ریزمصرفم رو در سیستم جدید میبینم مشکلی ندارم
ایول سرعت عمل !
ساعت 4:30 صبح سفارش طرح خانواده آنلاین دادم
ساعت 7:30 صبح هم خط رانژه شد هم نت وصل شد !
فعلا موقت از این طرح استفاده کنم ببینم میشه این پاییزه رو شارژ زمانی کرد یا نه !
شارژ زمانیش هم اگه دوباره اضافه بشه شما دیگه نمیتونی به طرح پاییزه قبلیت برگردی. باید طرح بهار تا بهار رو بگیری![]()
ادرس جدید برای مشاهده ریز کارکرد چیه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این کارنمیکنه
سلام
من نه با 511 و نه با 513 قادر نیستم ریز اطلاعاتم رو ببینم.
راه حلی دارید؟؟
باتشکر
با کدوم یوزر در مودم کانکت شدید؟ 511 یا 513 ؟
سلام دوستان. من با 5 سال مشترک اجباری مخابرات بودن همیشه میدونم که اینا در دو برهه از سال که یکیش الانه یه فرایند جدید رو اجرا می کنن تا مشترکینشون رو وادار به خرید طرحهای جدید من درآوردی و لاجرم پول بیشتر به جیب زدن بکنن! برای همین همیشه این موقع ها چند ماهی رو شارژ زمانی میکردم که اینا بادشون بخوابه و دوباره به روال قبل برگردن ولی امسال متاسفانه بدلیل مشغله فراوان کاری یادم رفت و حالا می بینم که طرح ما تا چند روز دیگه با 10 گیگ شارژ تموم میشه و نمیتونم شارژ زمانیش بکنم (پاییزه طلایی+شبانه) و باید یه طرح دیگه انتخاب کنم که همشون هم بدون شبانه است! خودتونم میدونین با این همه محدویت دیگه اگه شبانه هم نباشه به لعنت خدا هم نمیارزه، از طرفی هم به دلایلی نمیتونم از این طرحهای مسخره یک ساله بگیرم. خلاصه دیگه نمیدونم از دست این مخابرات چیکار کنم واقعا خسته شدم حتی حوصله فحش و آه و نفرین هم ندارم...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)