من آموزشم 01 بودم : لباس که میدن معمولا 2-3 روز میگن برید لباساتون اندازه کنید ولی قانون نیست،ممکنه نگه دارن که درون پادگان خودشون خیاطی دارن ( 01 آرایشگاه،خیاطی،گیم نت! و استخر و 2 تا بوفه مجهز! داره)
خودشون شلوار راحتی نمیدن ولی یه شلوار چسبون میدن که معمولا بچه ها تو فصل سرما زیر شلوار نظامیشون بپوشن پس یه شلوار راحتی ببری بهتره
کمد های 01 خودشون معمولا قفل دارن ولی گاهی ممکنه کلیدش نباشه پس اگه میخوای قفل ببری از این قفل های زبونه دار(زبونه به سمت چپ یا راستش باز میشه!!) ببر با 2 تا پیچ برا اطمینان
شب اول که میرسی احتمال زیاد شام نمیدن پس با خودت ببر (البته بوفه ساندویج هم داره ولی باز ببری بهتره چون یهو دیدی از شانست ساندویجش تا شب تموم شده بود)
روز اول که من رفتم بهم پوتین و کلاه و لباس و شلوار نظامی دادن و گفتن برید چند روز دیگه بیاید،،،بعد چند روز که اومدیم بهمون کیسه انفرادی دادن که توش 2 تا پتو،تاید،صابون،واکس،شامپو ،شورت،زیر پیرهن،شلوار و لباس گرم برای فصل زمستون،پلیور،کلاه بافتنی،دستکش و دمپایی دادن.
اگه بگن مثلا 3 روز دیگه بیاید از نظر اینکه از چه راهی برگردی نگران نباش،از دیگران میتونی بپرسی راهنماییت میکنن(مشکلی پیش نمیاد راحت میتونی بری ترمینال که با اتوبوس برگردی)
پادگان 01 بهــترین پادگان آموزشیه![]()