تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1526 از 1635 اولاول ... 5261026142614761516152215231524152515261527152815291530153615761626 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,251 به 15,260 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه mojtaba57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دوستان کدوم بهتره؟
    پاناسونیک fz150 ، کانن sx50 ، فوجی sl1000

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستان کدوم بهتره؟
    پاناسونیک fz150 ، کانن sx50 ، فوجی sl1000
    پست 15212 همین تاپیک رو بخونید شاید بدردتون بخوره.البته fz150 توش مقایسه نشده.بقیه دوستان شاید بتونن بیشتر کمکتون کنند.

3. این کاربر از sh_asian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بین اینهایی که اسم بردید البته به جز مورد آخری که مدلش جا افتاده Canon 1100d نیکون D3100 پیشنهاد می شه و کیفیت عکسی بهتر از بقیه دارن ولی کل مدلهایی که اسم بردید چه SLR باشن و چه SLR LIKE یا BRIDGE جز دوربینهای حجیم هستن و حمل نقلشون خیلی ساده نیست. اگر به فکر حمل نقل ساده باشین باید برید سراغ دوربینهای کامپکت حرفه ای که اونها هم کیفیت عکسی پایین تر از اون دو تا مدل دارن هرچند به نسبت از بقیه مدلهایی که اسم بردید بهتر هستن. اینجا یه استثنا و جود داره و اونم CANON G1X هست که چون از سنسور SLR ها استفاده می کنه کیفیت عکسی در همون حد داره باز اگر دوربین جم جور تری از SLR ها بخوایید با کیفیت عکس خوب سری NEX سونی هست. در مورد اون سایتها هم خوب خیلی ها خرید می کنن و اغلب مشکلی نیست شما جنس رو سفارش می دید بعد از تحویل گرفتن و تست پولش رو پرداخت می کنید از چه نظر قابل اعتمادن؟
    خواهش می کنم . اول در مورد قیمت سایتها باید بگم جدیدا قیمتهای سایت چاره خیلی عجیب با بازار اختلاف داره همون x10 رو گذاشته 2 میلیون ولی تو دیجیکالا حدودا 1200 با همون گارانتی هست من به مسیولین سایت هم اطلاع دادم گفتن این قیمتیه که تامین کننده می ده! که باورش کمی مشکله تا اونجایی که می دونم سایت پیکسل با تهران فوکا کار می کنه و می بینید که اختلاف قیمتش باچاره به همون میزان زیاده. به هر حال به غیر از این روش غیر حرفه ای و سودجویانه ای که دارن عامل دیگه نوع گارانتی هست که در اختلاف قیمتها تاثیر گذاره. شما اول مدل دوربین رو انتخاب کنید بعد در مورد روش و محل خریدش می تونید از دوستان راهنمایی بخوایید.
    توصیه دوم اینه که اگر جثه براتون مهم نیست بهتره از کامپکت و شبه SLR و سوپر زوم صرف نظر کنید و برید سراغ سری دوربینهایی که قابلیت تعویض لنز رو دارن همگی از چیپ هایی بهره می برن که سطحی 6 تا 7 برابر سطح چیپ تصویر بهترین دوربینهای کامپکت دارن به جز بعضی استثنا ها که یکیش G1X هست یا R100 سونی . قابلیت تعویض لنز و امکاناتی که برای این دوربینها در نظر گرفته شده یعنی اینکه ابزار کمترین محدودیت رو برای شما ایجاد خواهد کرد هرچند گاهی برای شما هزینه هم خواهد داشت. توی این رنج قیمت کنون 1100D نیکون D3100 و سونی NEX -F3 قرار دارن به جز این مدل کانن که فقط HD فیلم برداری می کنه دو گزینه ی بعدی امکان فیلم برداری فول HD رو هم دارن با کمی افزایش بودجه گزینه های دیگه ای هم هست مثل نیکون D3200 و کانن 600D و حتی سامسونگ NX1000 . یه نکته رو اضافه کنم که اطلاعات فعلی من محدود به سایتهاست اونم نه همه و اگر مدلهای بیشتر در بازار باشه بهم خرده نگیرید این زحمت رو شما باید بکشید و بازار رو هم بگردید و بعد می تونید در مورد مدلهای موجود نظر دوستان کارشناسم بپرسید . به جز سامسونگ که از امکاناتش در ایران خبری ندارم (منظورم لنز و فلاش و هود باتری و ... ) ولی بقیه امکاناتی تقریبا کافی دارن در مورد سونی به جز لنزهای خودش که شاید کمی کمیاب باشه با یه آداپتور لنز می تونید از لنزهای کانن یا نیکون هم استفاده کنید. وقتی که نوبت انتخاب میرسه کار کمی سخت به نظر می رسه ولی به نظر کانن نیکون پنتاکس سونی و.... هر دوربین و برندی ویژه گیهای خودشو داره عکاسها یی هست که با هر کدوم از این دوربینها گرفته شده و برنده ی جشنواره شده پس نمی شه به این راحتی گفت کانن یا نیکون یا .... وقتی بررسی کردید قبل از تصمیم گیری نهایی حتما این دوربینها رو تو دستتتو ن بگیرد باهاش عکس بگیرید و کار کنید و در صورتی که خوشتون آومد برا ی خرید در موردش جدی تر فکر کنید . 6 یا 7 سال پیش دنبال دوربین SLR بودم تقریبا همه دوربینها رو چک کردم المپوس پنتاکس کانن نیکون ولی احساسی که با نیکون D90 داشتم با هیچ کدوم نداشتم .
    در نهایت فراموش نکنید که توانایی استفاده شما از اون ابزار خیلی مهمتر از قابلیت اونه و این شما هستید که عکس رو خلق می کنید.
    سلام دوست گرامی...
    مرسی از توشیحات بسیار مفید شما...
    باتوجه ب اطلاعات کم من از دوربین و عکاسی باز بسیار مفید بود...
    D90 رو خودمم دوس دارم وباهاش کار کردم ولی قیمتش برای من بالاس وگرنه دوس داشتم ی مدل خیلی خوب و معقول مث اون بگیرم...
    سپاس

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

پس درواقع این دوربین هایی که نام بردید قابلیت تعویض لنز رو دارن و این خودش نکته خیلی مهمیه با توجه ب قیمتاش...

6. این کاربر از latino بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام با هزینه 400-700 چه دوربینی با فیلم برداری Full HD میشه گرفت ؟؟
    میخوام از برند های sony و canon باشه
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    نظرتون در باره کانن Ixus 510 HS چیه ؟ با این قیمت حدود 600 پیشنهاد بهتری دارین ؟
    ممنون

داره خودمونی میشه mojtaba57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام
    دوستان پاناسونیک fz150 ظاهرا قابلیت عکس hdr رو نداره. آیا این ضعف بزرگی حساب می شه؟
    و آیا تو فیلم برداری با کانن sx50 صدای زوم شنیده می شه؟
    دوستان میشه چند عکس در شب و منزل از هر کدوم از دوربین های بالا بزارید تا کیفیتشون کاملا مشخص بشه
    Last edited by mojtaba57; 19-10-2013 at 20:00.

10. این کاربر از mojtaba57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه m0fidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    نظرتون در باره کانن Ixus 510 HS چیه ؟ با این قیمت حدود 600 پیشنهاد بهتری دارین ؟
    ممنون
    سلام
    یه کم افزایش بودجه بدهsx26o بگیر ,ارزشش رو داره .0

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

با سلام
    دوستان پاناسونیک fz150 ظاهرا قابلیت عکس hdr رو نداره. آیا این ضعف بزرگی حساب می شه؟
    و آیا تو فیلم برداری با کانن sx50 صدای زوم شنیده می شه؟
    دوستان میشه چند عکس در شب و منزل از هر کدوم از دوربین های بالا بزارید تا کیفیتشون کاملا مشخص بشه
    نه عزیز جان ضعف بحساب نمیاد ,hdr یه تکنیک هنریه که بسته به علاقت به اون سبک ازش استفاده نکنی ,شاید هم هیچ وقت لا,مت نشه,اینم اضافه کنم که معمولا عکاسها با تنظیمات دستی hdr میگیرن و با فتوشاپ بسلیقه ی خودشون ترکیب و تنظیم رنگ میکنند.

13. 2 کاربر از m0fidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

سلام با هزینه 400-700 چه دوربینی با فیلم برداری Full HD میشه گرفت ؟؟
    میخوام از برند های sony و canon باشه
    ممنون
    سلام
    Canon sx260

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •