تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1525 از 3347 اولاول ... 525102514251475151515211522152315241525152615271528152915351575162520252525 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,241 به 15,250 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

دوستان از چه طریقی میشه از این شرکت شکایت کرد ؟ واقعا یعنی اگه اینا پوله مردمو بکشن بالا کسی نیست رسیدگی کنه ؟ این متنیه که من براشون فرستادم ! (البته بگم وقتی زنگ زدم این قضیه رو گفتم طرف خودشم فهمیده بود قضیه چیه !)

سلام قربان بنده یک کارت شارژ 10 هزار تومانی خریداری کردم از این روسایته شما یک تعرفه تشویقی گذاشته است علاوه برا شارژ مکالمه مقداری اعتبار اینترنت همرا نیز به مشتریان میده ، که کدش به این صورته : #رمز شارژ*۱۴۵* متن هم داخل این لینک تضیح داده شده :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که با استفاده از این من باید 600 مگ اینترنت 15 روزه دریافت کنم + 10 هزار شارژ مکالمه ... در صورتی که من فقط 600 مگ اینترنتم اضافه شده!

سواله من اینکه اگه قراره 10 هزار تومان بدم فقط برای 600 مگ که اونم 15 روزه ، خوب چرا نباید برم این 10 هزار تومنه از بسته که 2.5 گیگه بعد 30 روزه هم هستش استفاده کنم ؟ میشه بفرمائید این کجاش طرحه تشویقی به حساب میاد ؟! راستشو بخواید واقعا راضی نیستم بخاطر 600 مگ 10 هزار تومن بدم ، واقعا زور داره یه جور ظلمه! این شماره تلفنه اگه واقعا مشتری مدارید فبها...
    فک نکنم اعتبار مکالمه بده فقط مخصوص اینترنته اون کدی که داده.ولی شما پیگیر بشید اگه اشتباهی پول رو خورده باشه برمیگرده به حساب

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

فک نکنم اعتبار مکالمه بده فقط مخصوص اینترنته اون کدی که داده.ولی شما پیگیر بشید اگه اشتباهی پول رو خورده باشه برمیگرده به حساب
    اخه بحثه منم همین بود بود دیگه اگه قرار بود 10 هزار تومان بدم فقط برا اینترنت خوب تو تعرفه های بستش زده 10 هزار تومن بدی 2.5 گیگ اینترنت + 30 روز دریافت میکنی ! ولی شما الان این جمله و تعرفه رو مشاهده کنید چه برداشت میکنید ؟

بنظره شما با عقل جور درمیاد 600 مگ 10 هزار تومان بعد برا 15 روز اونم ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

اخه بحثه منم همین بود بود دیگه اگه قرار بود 10 هزار تومان بدم فقط برا اینترنت خوب تو تعرفه های بستش زده 10 هزار تومن بدی 2.5 گیگ اینترنت + 30 روز دریافت میکنی ! ولی شما الان این جمله و تعرفه رو مشاهده کنید چه برداشت میکنید ؟

بنظره شما با عقل جور درمیاد 600 مگ 10 هزار تومان بعد برا 15 روز اونم ؟
    دیگه اون میل خودتون هست میخواید بسته رو انتخاب کنید.اونی که میگید زمانش 24 ساعت نیست بسته رو میگم.اما این 600 مگ میده 24 ساعت

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه مدت زیادی نتم رو تمدید نکرده بودم دیروز که اومدم دوباره تمدید کنم دیدم خیلی از بسته هاییی که قبلا بود دیگه نیست!
    مثلا ماهانه 24 گیگ 2 شب تا 8 صبح
    یا هفتگی نامحدود

مجبور شدم یدونه 3 گیگه 1 ماه 13 تومن بگیرم فعلا تا نت داشته باشم.

داره خودمونی میشه hady1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوستان از چه طریقی میشه از این شرکت شکایت کرد ؟ واقعا یعنی اگه اینا پوله مردمو بکشن بالا کسی نیست رسیدگی کنه ؟ این متنیه که من براشون فرستادم ! (البته بگم وقتی زنگ زدم این قضیه رو گفتم طرف خودشم فهمیده بود قضیه چیه !)

سلام قربان بنده یک کارت شارژ 10 هزار تومانی خریداری کردم از این روسایته شما یک تعرفه تشویقی گذاشته است علاوه برا شارژ مکالمه مقداری اعتبار اینترنت همرا نیز به مشتریان میده ، که کدش به این صورته : #رمز شارژ*۱۴۵* متن هم داخل این لینک تضیح داده شده :

که با استفاده از این من باید 600 مگ اینترنت 15 روزه دریافت کنم + 10 هزار شارژ مکالمه ... در صورتی که من فقط 600 مگ اینترنتم اضافه شده!

سواله من اینکه اگه قراره 10 هزار تومان بدم فقط برای 600 مگ که اونم 15 روزه ، خوب چرا نباید برم این 10 هزار تومنه از بسته که 2.5 گیگه بعد 30 روزه هم هستش استفاده کنم ؟ میشه بفرمائید این کجاش طرحه تشویقی به حساب میاد ؟! راستشو بخواید واقعا راضی نیستم بخاطر 600 مگ 10 هزار تومن بدم ، واقعا زور داره یه جور ظلمه! این شماره تلفنه اگه واقعا مشتری مدارید فبها...
    دوست عزیز متأسفانه کد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * فقط برای شارژ اینترنت هست و اعتبار مکالمه نداره. اون بسته 10,000 تومنی تا دی ماه پارسال 2 گیگ اینترنت یک ماهه داشت ولی از اون موقع که ایرانسل بخاطر نسل سوم قیمت اینترنتش رو بالاتر برد شد 600 مگ 15 روزه.
    شما می‎تونین توی سامانه 195 شکایت ثبت کنید ولی ایرانسل رو متهم نکنید! چون تقصیر ایرانسل نیست. بنویسید می‌خواستید حسابتون رو شارژ کنین ولی اشتباهی کد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * رو چای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * زدین. اینجوری شاید 10,000 تومن رو پس دادن

6. این کاربر از hady1364 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوست عزیز متأسفانه کد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * فقط برای شارژ اینترنت هست و اعتبار مکالمه نداره. اون بسته 10,000 تومنی تا دی ماه پارسال 2 گیگ اینترنت یک ماهه داشت ولی از اون موقع که ایرانسل بخاطر نسل سوم قیمت اینترنتش رو بالاتر برد شد 600 مگ 15 روزه.
    شما می‎تونین توی سامانه 195 شکایت ثبت کنید ولی ایرانسل رو متهم نکنید! چون تقصیر ایرانسل نیست. بنویسید می‌خواستید حسابتون رو شارژ کنین ولی اشتباهی کد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * رو چای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * زدین. اینجوری شاید 10,000 تومن رو پس دادن
    خیلی ممنون دوست گرامی بابت راهنمایی ، پس الان زنگ نزنم ایرانسل بگم اشتباه زدم ؟ اونا نمیتونن اکی کنن ؟ باید حتما فرم شکایت ثبت کنم داخل 195 تا اونا ودشون تماس بگیرن ؟

داره خودمونی میشه hady1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خیلی ممنون دوست گرامی بابت راهنمایی ، پس الان زنگ نزنم ایرانسل بگم اشتباه زدم ؟ اونا نمیتونن اکی کنن ؟ باید حتما فرم شکایت ثبت کنم داخل 195 تا اونا ودشون تماس بگیرن ؟
    خواهش می‌کنم دوست عزیز
    اگه با ایرانسل تماس بگیرید کارتون سریعتر راه میفته تا سامانه 195. چون تا درخواست از سامانه بره برای ایرانسل و ایرانسل بخواد پیگیری کنه طول می‌کشه. ولی چون گفتید یه بار تماس گرفتید فایده‎ای نداشته گفتم از طریق سامانه 195 اقدام کنید.
    اول با 700 تماس بگیرید، اگه کارتون درست نشد از سامانه 195 استفاده کنین.

9. این کاربر از hady1364 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان یه تست کنید ببینید سرعت باز کردن صفحات تو ایرانسل بهتر شده امروز یا نه ؟ مخصوصا روی LTE ..

پینگ من الان از 8.8.8.8 65 میلی ثانیه هست. صفحات هم تا Enter میکنم باز میشه..تا دیروز 1 دقیقه طول میکشید صفحه لود شه !
    برای من پینگ بین ۱۵۰ تا ۳۰۰ متغییره و همچنان باز کردن صفحات کند
    اسپید تست هم زیر ۱ مگابیت

Sent from my iPhone 6

11. این کاربر از bigbang001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

من از طریق ۱۹۵ از سرعت بسیار بد ایرانسل شکایت کردم بعد ایرانسل زنگ زد گفت که مشکل از مودم دی-لینک شماست !!! گفت سیمکارت، رو داخل گوشی بذار و حتما تنظیمات رو دقیقا مثل سایت بذار یعنی حتی اسم تنظیمات رو هم
    Irancell-Internet
    بنویس تا سرعت واقعی بگیری، ولی سرعتش هیچ تغییری نکرد!! به نظرتون این مدل مودم d-link 156 مشکل داره ؟!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behzad83's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من از طریق ۱۹۵ از سرعت بسیار بد ایرانسل شکایت کردم بعد ایرانسل زنگ زد گفت که مشکل از مودم دی-لینک شماست !!! گفت سیمکارت، رو داخل گوشی بذار و حتما تنظیمات رو دقیقا مثل سایت بذار یعنی حتی اسم تنظیمات رو هم
    Irancell-Internet
    بنویس تا سرعت واقعی بگیری، ولی سرعتش هیچ تغییری نکرد!! به نظرتون این مدل مودم d-link 156 مشکل داره ؟!!
    نه دوست عزیز،
    مودم مشکل داره چیه، این حرفا چیه!
    چند گیگ دیتا داشتم تو سیمکارت، پرتش کردم اونور. خودشو میکشت با idm صد کیلو بایت دانلود میگرفت. اونم با سیگنال -50 دسیبل. یعنی شرایط کاملا ایده ال آنتن دهی.
    منم زنگ زدم ولی دهن پشتیبانی رو سرویس کردم! گفت گوشیتون چیه؟ گفتم گلکسی note3, s6, s5, آیفون6. دهنش باز موند نتونست چیزی بگه. گفت سیگنالتون گفتم -50 ! هی داشت داستان میگفت گفتم خانم یک کلام بگو شبکمون آشغاله! دیگه داستان چیه میگی؟!
    Last edited by Behzad83; 01-08-2015 at 23:17.

14. 2 کاربر از Behzad83 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •