فک نکنم اعتبار مکالمه بده فقط مخصوص اینترنته اون کدی که داده.ولی شما پیگیر بشید اگه اشتباهی پول رو خورده باشه برمیگرده به حساب
فک نکنم اعتبار مکالمه بده فقط مخصوص اینترنته اون کدی که داده.ولی شما پیگیر بشید اگه اشتباهی پول رو خورده باشه برمیگرده به حساب
اخه بحثه منم همین بود بود دیگه اگه قرار بود 10 هزار تومان بدم فقط برا اینترنت خوب تو تعرفه های بستش زده 10 هزار تومن بدی 2.5 گیگ اینترنت + 30 روز دریافت میکنی ! ولی شما الان این جمله و تعرفه رو مشاهده کنید چه برداشت میکنید ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنظره شما با عقل جور درمیاد 600 مگ 10 هزار تومان بعد برا 15 روز اونم ؟
دیگه اون میل خودتون هست میخواید بسته رو انتخاب کنید.اونی که میگید زمانش 24 ساعت نیست بسته رو میگم.اما این 600 مگ میده 24 ساعت
سلام دوستان
من یه مدت زیادی نتم رو تمدید نکرده بودم دیروز که اومدم دوباره تمدید کنم دیدم خیلی از بسته هاییی که قبلا بود دیگه نیست!
مثلا ماهانه 24 گیگ 2 شب تا 8 صبح
یا هفتگی نامحدود
مجبور شدم یدونه 3 گیگه 1 ماه 13 تومن بگیرم فعلا تا نت داشته باشم.
دوست عزیز متأسفانه کد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * فقط برای شارژ اینترنت هست و اعتبار مکالمه نداره. اون بسته 10,000 تومنی تا دی ماه پارسال 2 گیگ اینترنت یک ماهه داشت ولی از اون موقع که ایرانسل بخاطر نسل سوم قیمت اینترنتش رو بالاتر برد شد 600 مگ 15 روزه.
شما میتونین توی سامانه 195 شکایت ثبت کنید ولی ایرانسل رو متهم نکنید! چون تقصیر ایرانسل نیست. بنویسید میخواستید حسابتون رو شارژ کنین ولی اشتباهی کد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * رو چای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * زدین. اینجوری شاید 10,000 تومن رو پس دادن
خیلی ممنون دوست گرامی بابت راهنمایی ، پس الان زنگ نزنم ایرانسل بگم اشتباه زدم ؟ اونا نمیتونن اکی کنن ؟ باید حتما فرم شکایت ثبت کنم داخل 195 تا اونا ودشون تماس بگیرن ؟
خواهش میکنم دوست عزیز
اگه با ایرانسل تماس بگیرید کارتون سریعتر راه میفته تا سامانه 195. چون تا درخواست از سامانه بره برای ایرانسل و ایرانسل بخواد پیگیری کنه طول میکشه. ولی چون گفتید یه بار تماس گرفتید فایدهای نداشته گفتم از طریق سامانه 195 اقدام کنید.
اول با 700 تماس بگیرید، اگه کارتون درست نشد از سامانه 195 استفاده کنین.
برای من پینگ بین ۱۵۰ تا ۳۰۰ متغییره و همچنان باز کردن صفحات کند
اسپید تست هم زیر ۱ مگابیت
Sent from my iPhone 6
من از طریق ۱۹۵ از سرعت بسیار بد ایرانسل شکایت کردم بعد ایرانسل زنگ زد گفت که مشکل از مودم دی-لینک شماست !!! گفت سیمکارت، رو داخل گوشی بذار و حتما تنظیمات رو دقیقا مثل سایت بذار یعنی حتی اسم تنظیمات رو هم
Irancell-Internet
بنویس تا سرعت واقعی بگیری، ولی سرعتش هیچ تغییری نکرد!! به نظرتون این مدل مودم d-link 156 مشکل داره ؟!!
نه دوست عزیز،
مودم مشکل داره چیه، این حرفا چیه!
چند گیگ دیتا داشتم تو سیمکارت، پرتش کردم اونور. خودشو میکشت با idm صد کیلو بایت دانلود میگرفت. اونم با سیگنال -50 دسیبل. یعنی شرایط کاملا ایده ال آنتن دهی.
منم زنگ زدم ولی دهن پشتیبانی رو سرویس کردم! گفت گوشیتون چیه؟ گفتم گلکسی note3, s6, s5, آیفون6. دهنش باز موند نتونست چیزی بگه. گفت سیگنالتون گفتم -50 ! هی داشت داستان میگفت گفتم خانم یک کلام بگو شبکمون آشغاله! دیگه داستان چیه میگی؟!
Last edited by Behzad83; 01-08-2015 at 23:17.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)