سلام دوستان
میخواستم بدونم از صادقیه بخوای بری 01 چجوری باید رفت و بهترین و سریع ترین مسیرش چجوریه؟ ( بدون ماشین شخصی )
ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
سلام دوستان
میخواستم بدونم از صادقیه بخوای بری 01 چجوری باید رفت و بهترین و سریع ترین مسیرش چجوریه؟ ( بدون ماشین شخصی )
ممنون میشم اگه کسی میدونه راهنمایی کنه
Last edited by ami2new; 17-04-2013 at 10:45.
شما همون متروی صادقیه رو سوار شو بیا ایستگاه نیرو هوایی پیاده شو از اونجا هم پیاده میتونی بری هم با ماشین خیلی نزدیکه![]()
سلام
کسی در مورد بسیجی ویژه چیزی نمیدنه؟
(آخه میگن هم حقوقش بالاست(حدود 700) و هم جزو خدمت سربازی محسوب میشه و بعد سه سال اگه بخوان استخدام رسمی سپاه میشی)
البته اطللاعات دقیقیتری ازش ندارم و اینها طبق شنیده های خودمه
سپاس
با عرض سلام.
دوست گرامی فعلا راه خلاص شدن از خدمت مقدس!! گذرندون اون هست . از طریق حوزه نظام وظیفه و ناجا!.
تنها راه دیگه ای که میتونید خدمت رو بگذرونید( با حقوق خوب) طبق اعلام نظام وظیفه و دفترچه راهنمای خدمت : طرح استخدام پیمانی به مدت 5 سال هست . که اون هم قاعدتا از طریق نظام وظیفه صورت میگیره!... شما فقط باید یه ارگانی که چنین موردی نیاز داشته باشه رو پیدا کنید و پیمانی اون ارگان بشید.
طرح سرباز صنعت و سرباز بسیجی و .... اینا همش حرف هست دوست عزیز.
عملا کارت پایان خدمت فقط به ادامه تحصیل و خروج از کشور احاطه داره فعلا! ...
سلام دوست عزیز من حدود 4 - 5 سالی هست که سابقه بسیج دارم و اول بگم که این سوال شما به خدمت ربطی نداره ولی خب بهر حال بخاطر اینکه گمراه نشید یا هرکسی یه نظری در این مورد بهتون بده جوابتونو میدم. بسیجی ویژه هیچ ربطی به خدمت نداره شما پس از اینکه چند سال در بسیج عضو فعال باشید با نظر فرمانده حوزه بسیج شما را به چند دوره آموزشی میفرستند پس از گذراندن این دوره شما به صورت قراردادی داخل حوزه بسیج استخدام میشوید و یا به صورت دفتری یا فرمانده پایگاه یا مسئول فرهنگی ، عقیدتی و... میشوید و اگر شما بخواهید تا همین حد هم پیش بروید به این آسونیها نیست اول اینکه شما باید انقدر در بسیج فعال باشید و مورد اعتماد فرمانده حوزه شوید هر کسی را که استخدام سپاه نمیکنن اینجوری نیست که برید بگید من میخوام بسیجی ویژه بشم . و خلاصه اگر به هر روشی استخدام شدید و این استخدام قبل از خدمتتون بود فقط میتونه تو پذیرش سپاه شدن و اون 6ماه کسری کمکتون کنه وگرنه خدمتت حساب نمیشه و اینکه دیگه راحت نمیشه بگی من دیگه نمیخوام اینجا باشم و خداحافظ شما/ خلاصه اینجا جای این سوال و این جواب نیست ولی اگر قصدت خدمته که با بسیجی فعال هم میتونی این کارها بکنی اگر هم قصدت شغله که باید از پایگاه و حوزه بسیج برای استخدام اقدام کنی/
سلام / دوست من هم تقریبا چنین شرایطی را داشت و معاف نشد والان داره میره خدمت/ لازم نیست پدرتون عضو بهزیستی باشن اگر تک پسر باشید و پزشک تایید کنه که پدر شما از کار افتاده هستن و نیاز به مراقبت دارند به شما کفالت می دهند /شما وقتی تحصیلتون تموم شد باز هم میتونید درخواست معافیت کفالت بدید و البته شاید تا اون موقع شرایط شما و قوانین خدمت شما را معاف کنه شما فعلا برید سراغ دانشگاه تا دو سال بعد معلوم نیست قوانین معافیت چه تغییراتی بکنه./
سلام دوستان.
یکی که از خدمت در رفته میتونه بره گواهینامه بگیره؟
با عرض سلام
باید به محل خدمت قبلی برگرده و چند روزی حضور بزنه ؛ گواهی اشتغال به خدمت دریافت کنه و همزمان با اینکه داره ادامه خدمت میده گواهینامه رو دریافت کنه و بعد اگر نخواست ادامه خدمت بده مجددا فرار کنه.
اگر گواهی اشتغال گرفت و و فرار کرد براش گواهینامه صادر نمیشه چرا که مدت فراری بودن به نظام وظیفه و ناجا ارسال میشه.
دوست عزیز استخدام بسیج ویژه تحت اختیار مرکز گزینش سپاه تو چهاراه آبسردار بود و به این صورت بود که شما از طریق حوزه معرفی میشی به ناحیه،از طریق ناحیه کمیسیون تشکیل میدن و بررسی میکنن و در صورت تایید معرفی میکنن به نیروی انسانی سپاه محمد و از طریق اون معرفی میشین به مرکز گزینش سپاه تو آبسردار و پس از کلی امتحان و تست ورزش و تحقیقات شما میشدین بسیج ویژه و قرارداد 5ساله امضا میکردن...میگم میکردن چون الان دیگه استخدام بسیج ویزه ممنوع شده و فقط افرادی که از قبل معرفی شدن استخدام دارن و افرادی که بسیج ویژه هستند هم یا پس از اتمام قرارداد میگن به سلامت و یا رسمی میکنن که بیشتر میگن به سلامت چون رسمی خودشون دارن استخدام میکنن...در اصطلاح هم به بسیج ویژه میگن پاسدار چینی
من سرباز ارشد دفترفرمانده یکی از نواحی بودم و کامل در جریان این موارد و نامه ها هستم
سلام دوستان
من براي آموزشي افتادم آموزشگاه شهداي وظيفه ي 01 نزاجا.
حالا روز يكشنبه از ايلام اعزامم.
1) آيا روز يكشنبه بايد همونجا بمونيم يا ميگن بريد خونه ؟ با توجه به اينكه ايلام تا تهران راهش دوره آيا امكان داره بگن همينجا بمونين خياط خوشون بيارن؟
2) از اين ور كه دارم ميرم شلوار راحتي ببرم؟ اگر شلوار راحتي نميذارن ببرم داخل يعني توي پادگان روزهاي اول بايد با شلوار لي بخوابم؟
3) توي وسايل استحقاقي شلوار راحتي ميدن يا شبها بايد با شورت بخوابيم؟
4) اگر يكشنبه بگن بريد خودم بايد تا ايلام اتوبوس بگيرم؟ اگه بگن برين چند شنبه بايد برگردم؟(ميدونم بستگي به نظر فرمانده ي پادگان داره ولي ميخوام بدونم معمولا چند روز مرخصي ابتداي دوره ميدن؟)
5) براي كمد چه جور قفلي ببرم؟
6) راستي يكشنبه شب ميرسم.شام ميدن يا خودم بايد ببرم؟
Last edited by global_id; 18-04-2013 at 23:30.
هم اکنون 16 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 16 مهمان)