از جوابتون ممنونم
از جوابتون ممنونم
Last edited by aref_Him_777; 26-02-2015 at 22:48.
ربطی به داخلی و خارجی نداره
شما از هر سایت داخلی دانلود کنید محدود می شید
لامصب همچین محدود میکنه که یارو تا چند سال از دانلود کردن پشیمون میشه!!
اصن مودم هنگ میکنه یهو از 800 900 میپره رو 10![]()
10 که خوبه
رکورد یکی از دوستان با سرویس 12 مگ ببین!
سرعت حول 7 تا 8 کیلو با پینگ 3000!!
درود دوستان
من دو سه روزه شدیدا با اپن چی پی ان روی موبایل و تبلت مشکل دارم! کانکت میشه ولی هیچ سند و ریسیوی نداره!! هیچی باز نمی کنه! دوستان دیگر صبانتی شما هم به این مشکل برخورد کردید این چند روز؟؟ اطمینان دارم از صبانته چون با اینترنت سیم کارت خیلی راحت همه چیز باز میشه ولی با صبانت نه... کسی اطلاع داره مشکل از چیه؟ خودشون پورت محدود کردن!؟
شرکته دیگه کفگیرش ته دیگ رسیده!!
جدیدا تو مشهد چه تبلیغی میکنه اصن هروقت تبلیغش و رو بیلبورد شریعتی ( یا بقول خودمون تقی آباد) میبینم خندم میگیره
بگو وسط بلوار سجادم بزنی بازم ریزش مشتری و داری مگر اینکه فکری به حال شبانه کنید![]()
دوستان بنده 7 ساله adsl دارم و هر سال 2 تا 3 بار تلفن قطع میشه و حتی با بارش باران تلفن قطع میشه و هر چه حضوری مراجعه کنیم و تماس بگیریم کسی محل نمی گذارد .......
امسال 10 روز پیش باران بارید و تلفن قطع شد و هر چه تماس می گیرم مخابرات مرکز آزادی 5511111
کسی پاسخگو نیست و حضوری هم مراجعه کرده ام نه رییس مرکز هست هیچ وقت و نه فایده ای دارد و حتی 117 چندید روز تماس می گرفتم میگفت شماره در شبکه وجود ندارد و امروز 117 فعال شده ولی این بار می گوید شماره شما نا معتبر هست و بازرسی هم شکایت کرده ام ولی پاسخی دریافت نکرده ام و با معاونت مالی و اداری و معاونت فنی و مدیریت وووو
تماس گرفته ام کسی پاسخگو نیست ...........
چرا کسی کاری به پرسنل و مسولین مرکز آزادی ندارد اگه دست بنده بود همه رو اخراج می کردم ...
امیدوارم خدا هزار برابر خسارتی که به بنده وارد کرده اند از تک تکشان بگیرد ..
روزانه 30 هزار تومان بابت قطعی تلفن و اینترنت ضرر می کنم ...
حتی پارسال رفتم برای رفع اشکال بیان کردند مشکل نویز خط از کابل ها هست یا باید 6 ماه صبر کنید برای تعویض کابل یا هزینه کابل ها را خودتان متقبل شوید .......
این هم زندی مردم بدبخت اهواز
همیشه خاکه هوا اگه باران ببارد برق قطع می شود و بلافاصله آب هم قطع شده و تلفن و اینترنت .........![]()
اقا الان دو روزه گوگل بشکل طبیعی با صبانت نمیاد
فقط با قند شکن باز میشه اونم با بدبختی
یعنی نامردها چشم دیدن یک سرچ ساده را هم ندارند
اگه لطف کنید سرعت شبانه سرویس 512 و 1 مگ و 2 مگ رو بگید ممنون میشم.
صبا نت اگه تو ساعت رایگان دانلود زیاد داشته باشید محدود میکنه؟
تنها راهش شکایت توی 195 هست .همین توضیحات رو بگید .منم یک ماهه تو سایت بازرسی شکایت کردم کسی جواب نداده .ما خوزستانیا بدبختیم .البته مخابرات متاسفانه بی در و پیکرترین شرکت ایرانه . آدم های بی ادب و کار نشناس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)