بابا اخه چرا این حرفا رو میزنید ، یعنی واقعا شما این دکل که برای ارائه وایرلس هست رو با دکل وایمکس یکی کردید ؟؟؟؟!!
بابا اخه چرا این حرفا رو میزنید ، یعنی واقعا شما این دکل که برای ارائه وایرلس هست رو با دکل وایمکس یکی کردید ؟؟؟؟!!
ایرانسل و مبین نت تو پرند دکل ندارن
هرجفتش رو تست کردم؛ آنتن نداره...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
Last edited by mr-jasmin; 16-05-2013 at 21:40.
البته من این نوع دکل رو هم دیدم که فرستنده ی وایمکس روش نصب باشه، ولی این مسلماً وایرلسه نقطه به نقطه س. در ضمن در متن خبر نوشته غیر قانونی برپا شده بوده. مطمئناً این دو شرکت نمیان غیر قانونی دکل نصب کنن. در نهایتم همونطور که mr-jasmin گفتن، اصلاً پرند وایمکس نداره.
اینم تصویر یه فرستنده ی وایمکس تو مشهد که روی این نوع دکل نصب شده:
![]()
Last edited by امیر انصاری; 17-05-2013 at 21:18.
آقا چرا این ecare قدیمی نمیره: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو اون خیلی قدیم قدیمی میره ولی لوگین نمیشه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این جدیده فایل excel نمیده درست و حسابی ببینیم چقدر دان کردیم، قاتی داره اصلا واسه من زده حجم باقی مانده 0.6 گیگ ولی اینترنتم تموم شد...
امکانش هست یه عکس نزدیک و واضح تر از تجهیزات وایمکس بزارید ؟
چون زیاد مشخص نیست .
به روی چشم.
عکس قبلی رو با نهایت زوم گرفتم. فکر کنم 300 متری فاصله داشت، برای همین اینجوریه.
فعلاً دوربین خودم در دسترسم نیست، تا اون موقع اینو داشته باشید (تصویر از خود سایت مبین نت هست):
![]()
اولی که برای من اصلاً باز نمیشه. دومی رو فقط با اینترنت اکسپلورر وارد میشه. شما با اکسپلورر بازش کردی؟
من با کروم تست کردم
هردوپرتال کار میکنه و فعاله...
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
شش شهر دیگه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کم شد و به 122 شهر رسید! عنقریب است که وایمکس منم قطع بشه![]()
دوستان نمیدونم چرا مودم من همه جای خونه آنتن نمیده الان چسبوندمش به پنجره سه تا چراغش روشنه ولی وقتی دو متر فاصله میگیرم قطع میشه برای شما هم همین جوریه؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)