تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1525 از 4751 اولاول ... 525102514251475151515211522152315241525152615271528152915351575162520252525 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,241 به 15,250 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

آخر فروم باز MaSoUd555's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام .

به نظر من این شرکتها از مخابرات مثل موش در برابر گربه میترسن . این شرکتها چه بخوان چه نخوان باید با مخابرات همکاری کنن وگرنه آنچنان میپیچونن که به التماس بیافتن .

راستی من منبع موثق دارم تمام لینکهائی که از 1 ماه پیش به بعد کاربران باز می کنند اول از طرف مخابرات چک میشه . در مورد Email هم Gmail به شدت کنترل میشه .

مخلصیم .
    1)شما شایعه درست نکن
    2)یاهو و گوگل شرکت های آمریکایی هستند و فقط اون دولت قادر به کنترل هست!!!

پروفشنال electronic0nt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آرت 1 همه جا 1مگ شده؟
    من تو اردبیلم

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad_sh_2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اگر که سرعتها برگشت به حال اول که هم شما به حقت می رسی و هم دیگران به اندازه پولشون دانلود می کنند ولی اگر نتونستی تا آخر هفته سرعتها رو برگردونی مدیران اینجا برای اینکه تاپیک رو به حاشیه می کشونی و کاربرا رو سر کار می گذاری اخراج دائمت می کنند.
    شما کی باشی که بخوای منو تهدید کنی ؟ من نه پست غیر قانونی میدم . نه حرف دروغ میزنم . هرچی بهم میگن اینجا مینویسم .
    میشه بگی چه سر کاری ؟

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام .

به نظر من این شرکتها از مخابرات مثل موش در برابر گربه میترسن . این شرکتها چه بخوان چه نخوان باید با مخابرات همکاری کنن وگرنه آنچنان میپیچونن که به التماس بیافتن .

راستی من منبع موثق دارم تمام لینکهائی که از 1 ماه پیش به بعد کاربران باز می کنند اول از طرف مخابرات چک میشه . در مورد Email هم Gmail به شدت کنترل میشه .

مخلصیم .
    هرچند در مورد این جاسوسی هیچ چیز بعید نیست. ولی چرا فقط شبها مشکل هست ؟ اگر اینطور که شما میگی باشه باید کلا روز و شب افت سرعت داشته باشیم درحالی که در طول روز من سرعتم خوبه و هیچ مشکلی نیست . تا ساعت میشه 1 شب سرعت میر زیر 30 کیلو و تا از 7 صبح میگذره دوباره همه چیز عادی میشه.
    شاید کارمندای وزارت اطلاعات هم از ساعت 1 شب تا 7 صبح جاسوسی رو شروع میکنند (چون رایگانه)

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من نتیجه گرفتم هر وقت انتقاد کردم بدتر شده
    سلام .

ببینید بچه ها اون آدمائی که ماها بهشون گیر میدیم همشون یه کارمندائی هستن که اصلا در کاری دخالت ندارن . نمیخوام طرفداری کنم ولی آخه اون بدبختا به جز اینکه بگن مودم رو خاموش کن ، بذار یوزر رو چک کنم و اگر اشکالی باشه که بتونن حل کنن نمیکنن ؟

من یه باز با این صبانتیها درگیر شدم . بنده خدا گفت آقا به خدا ما اینجا کارمندیم . شما بیا اینجا ببین چه اختیاراتی به ما دادن .

راستی منم به این نتیجه رسیدم اگر مودبانه باهاشون ( گنده هاشون ) برخورد بشه سریعتر کار رو راه میندازن ( صبانت که اینطوریه )

نریزین سرم بگین این کارمند شاتله

مخلصیم.

6. 4 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

سلام دوستان برای من هم دیشب زیاد شد

فعلا که داری می تازه اما دیشب سرعتش تعریف دار نبود بالای 30 نمیرفت

مگه دانلود منیجر نداری؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخ شرمندم نفهمیدم نوشتی بدون اکانت شرمنده عزیز
    خدا رو شکر مال شما هم 1024 شد بالاخره.

8. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام .

ببینید بچه ها اون آدمائی که ماها بهشون گیر میدیم همشون یه کارمندائی هستن که اصلا در کاری دخالت ندارن . نمیخوام طرفداری کنم ولی آخه اون بدبختا به جز اینکه بگن مودم رو خاموش کن ، بذار یوزر رو چک کنم و اگر اشکالی باشه که بتونن حل کنن نمیکنن ؟

من یه باز با این صبانتیها درگیر شدم . بنده خدا گفت آقا به خدا ما اینجا کارمندیم . شما بیا اینجا ببین چه اختیاراتی به ما دادن .

راستی منم به این نتیجه رسیدم اگر مودبانه باهاشون ( گنده هاشون ) برخورد بشه سریعتر کار رو راه میندازن ( صبانت که اینطوریه )

نریزین سرم بگین این کارمند شاتله

مخلصیم.
    خوب موضوع همینه دیگه. ما هم سعی میکنیم با گنده هاشون صحبت کنیم که حداقل وضعیت رو بدونند . مثلا من الان با مسئول اموراستانها صحبت کردم.

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

آخ آخ فکر کردم شما هم شیرازی . قاطی کردم حسابی . خوب معلومه اوون رحمتی جواب نمیتونه بده به شما چون مال شیراز بود . خوب پس باز من بیشتر پیشروی کردم که همون موقع دست به کار شد و قول فردا شب رو داد و حداکثر پس فردا .
    البته بگم من خیلی برخورد اولیم تند بود و بعد که دیدم حرفاش منطقی هست آروم تر باهاش حرف زدم . وای ی ی انقدر زورم میگیره این زنا جواب بدن . چون درست نیست باهاشون تند حرف زد . آخی دلم براش میسوزه صبح به ته ته پته افتاده بود

خدایا یعنی میشه تموم بشه ؟
    خدایا رپید هست به من رحم کن :
    بازه به امروز که خوب شده و از رپید بدون اکانت با حداقل 40 دانلود کرد
    چرا با idm دانلود نمیکنی؟!

11. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

گنده هاشون صحبت کنیم که حداقل وضعیت رو بدونند . مثلا من الان با مسئول اموراستانها صحبت کردم.
    سلام .

گنده هاشون مسئول استانها نیستند که باید یه روز وقت بزاری بری شاتل ( اصلی ) ... فکر کنم حداقل سرعت یکیو کم کنن بهت اضافه کنن .

مخلصیم .

13. این کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

شما کی باشی که بخوای منو تهدید کنی ؟ من نه پست غیر قانونی میدم . نه حرف دروغ میزنم . هرچی بهم میگن اینجا مینویسم .
    میشه بگی چه سر کاری ؟
    من تهدید نکردم . می خواستی امروز شکایت کنی که نکردی حالا هم می گی تا آخر هفته سرعتها رو میارن پایین همه رو سر کار گذاشتی . حالا سرعتت رفته بالا بی خیال موضوع شدی. پست بی عمل و فایده یه نوع اسپم محسوب میشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •