1)شما شایعه درست نکن
2)یاهو و گوگل شرکت های آمریکایی هستند و فقط اون دولت قادر به کنترل هست!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
1)شما شایعه درست نکن
2)یاهو و گوگل شرکت های آمریکایی هستند و فقط اون دولت قادر به کنترل هست!!!
شما کی باشی که بخوای منو تهدید کنی ؟ من نه پست غیر قانونی میدم . نه حرف دروغ میزنم . هرچی بهم میگن اینجا مینویسم .
میشه بگی چه سر کاری ؟
هرچند در مورد این جاسوسی هیچ چیز بعید نیست. ولی چرا فقط شبها مشکل هست ؟ اگر اینطور که شما میگی باشه باید کلا روز و شب افت سرعت داشته باشیم درحالی که در طول روز من سرعتم خوبه و هیچ مشکلی نیست . تا ساعت میشه 1 شب سرعت میر زیر 30 کیلو و تا از 7 صبح میگذره دوباره همه چیز عادی میشه.
شاید کارمندای وزارت اطلاعات هم از ساعت 1 شب تا 7 صبح جاسوسی رو شروع میکنند (چون رایگانه)
سلام .من نتیجه گرفتم هر وقت انتقاد کردم بدتر شده
ببینید بچه ها اون آدمائی که ماها بهشون گیر میدیم همشون یه کارمندائی هستن که اصلا در کاری دخالت ندارن . نمیخوام طرفداری کنم ولی آخه اون بدبختا به جز اینکه بگن مودم رو خاموش کن ، بذار یوزر رو چک کنم و اگر اشکالی باشه که بتونن حل کنن نمیکنن ؟
من یه باز با این صبانتیها درگیر شدم . بنده خدا گفت آقا به خدا ما اینجا کارمندیم . شما بیا اینجا ببین چه اختیاراتی به ما دادن .
راستی منم به این نتیجه رسیدم اگر مودبانه باهاشون ( گنده هاشون) برخورد بشه سریعتر کار رو راه میندازن ( صبانت که اینطوریه )
نریزین سرم بگین این کارمند شاتله![]()
مخلصیم.
خدا رو شکر مال شما هم 1024 شد بالاخره.
خوب موضوع همینه دیگه. ما هم سعی میکنیم با گنده هاشون صحبت کنیم که حداقل وضعیت رو بدونند . مثلا من الان با مسئول اموراستانها صحبت کردم.
چرا با idm دانلود نمیکنی؟!
سلام .گنده هاشون صحبت کنیم که حداقل وضعیت رو بدونند . مثلا من الان با مسئول اموراستانها صحبت کردم.
گنده هاشون مسئول استانها نیستند کهباید یه روز وقت بزاری بری شاتل ( اصلی ) ... فکر کنم حداقل سرعت یکیو کم کنن بهت اضافه کنن .
![]()
مخلصیم .
من تهدید نکردم . می خواستی امروز شکایت کنی که نکردی حالا هم می گی تا آخر هفته سرعتها رو میارن پایین همه رو سر کار گذاشتی . حالا سرعتت رفته بالا بی خیال موضوع شدی. پست بی عمل و فایده یه نوع اسپم محسوب میشه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)