تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1525 از 1635 اولاول ... 5251025142514751515152115221523152415251526152715281529153515751625 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,241 به 15,250 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    من یه راهنمایی میخواستم

من قبلا G12 خریدم و بسیاز راضیم ازش
    الان برادرم میخواد دوربین بخره و من با توجه به ذهنیتم بش گفتم که G15 خوبه یحتمل
    میدونم که G16 هم اخیرا اومده ولی خیلی گرونه

میشه نظرتون رو راجع به G15 بگید
    اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارین ممنون میشم بگید
    این CMOS نسیت به CCD بهتره آخر یا نه؟

ممنون
    من با این دوربین زیاد کار کردم واقعا کیفیت عالی ای داره. دوستم G12 داره و اون هم خیلی راضیه.کلا جی 15 یک آپدیت بسیار خوب نسبت به جی 12 حساب میشه بخصوص در لنز (لنز دیافراگم خیلی بازی دارد)، پردازشگر و البته تغییر سنسور که منجر به افزایش حساسیت و قدرت عکسبرداری در نور شب شده و بهتره بدونین که هزینه ی ساخت این سنسورهای CMOS BSI که جذب نور بیشتری دارند نسبت به CCD معمولی ، بیست درصد برای خود شرکت ها گرونتر در میاد! برای همین هم روی مدل های ارزان قیمت کمتر دیده میشوند.فیلمبرداری هم خیلی پیشرفت داشته است نسبت به جی 12.
    تو این رنج قیمت دوربین X10 هم خیلی عالیه و چند تن از عکاسان که داشتند (البته به عنوان دوربین دوم) خیلی تعریف می کردند.کیفیتش در حدود همون جی 15 هست ولی ظاهر کلاسیک و زیبایی داره.هرکدوم بیشتر خوششون میاد همون رو بگیرند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام ب همه دوستان...
    من میخوام ی دوربین بگیرم و ترجیح میدم که نیمه حرفه ای باشه و نه اتوماتیک فقط....
    معمولن دوست دارم دوربین همه جا همراه من باشه و من بتونم عکس های لحظه ای.عکاسی چهره و چیزای دیگه رو امتحان کنم...
    من تا 1500 ت میتونم هزینه کنم اگه با توجه ب قیمتای الان این دوربین بشه...
    خوب منتظرم پیشنهادات شمارو بشنوم...
    من عکاسی رو تازه میخام شروع کنم پس میشه گفت مبتدی هستم.
    ی سری مدل از نت دیدم که واستون میذارم میتونید از بین اینا مدل ها اگه میشناسید راهنمایی کنید یا هر چیز دیگه ای که میشناسید...ممنون میشم.
    Canon PowerShot SX500 IS
    Canon EOS 1100D
    Nikon D3100
    Fujifilm Finepix HS25 EXR
    Fujifilm Finepix SL1000
    Fujifilm Finepix HS25
    Fujifilm Finepix
    و ی سوال دیگه :اینکه از دیجی کالا و یا سایت های اینطوری میتونم خرید کنم؟ چقدر قابل اعتمادن؟

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام ب همه دوستان...
    من میخوام ی دوربین بگیرم و ترجیح میدم که نیمه حرفه ای باشه و نه اتوماتیک فقط....
    معمولن دوست دارم دوربین همه جا همراه من باشه و من بتونم عکس های لحظه ای.عکاسی چهره و چیزای دیگه رو امتحان کنم...
    من تا 1500 ت میتونم هزینه کنم اگه با توجه ب قیمتای الان این دوربین بشه...
    خوب منتظرم پیشنهادات شمارو بشنوم...
    من عکاسی رو تازه میخام شروع کنم پس میشه گفت مبتدی هستم.
    ی سری مدل از نت دیدم که واستون میذارم میتونید از بین اینا مدل ها اگه میشناسید راهنمایی کنید یا هر چیز دیگه ای که میشناسید...ممنون میشم.
    Canon PowerShot SX500 IS
    Canon EOS 1100D
    Nikon D3100
    Fujifilm Finepix HS25 EXR
    Fujifilm Finepix SL1000
    Fujifilm Finepix HS25
    Fujifilm Finepix
    و ی سوال دیگه :اینکه از دیجی کالا و یا سایت های اینطوری میتونم خرید کنم؟ چقدر قابل اعتمادن؟
    بین اینهایی که اسم بردید البته به جز مورد آخری که مدلش جا افتاده Canon 1100d نیکون D3100 پیشنهاد می شه و کیفیت عکسی بهتر از بقیه دارن ولی کل مدلهایی که اسم بردید چه SLR باشن و چه SLR LIKE یا BRIDGE جز دوربینهای حجیم هستن و حمل نقلشون خیلی ساده نیست. اگر به فکر حمل نقل ساده باشین باید برید سراغ دوربینهای کامپکت حرفه ای که اونها هم کیفیت عکسی پایین تر از اون دو تا مدل دارن هرچند به نسبت از بقیه مدلهایی که اسم بردید بهتر هستن. اینجا یه استثنا و جود داره و اونم CANON G1X هست که چون از سنسور SLR ها استفاده می کنه کیفیت عکسی در همون حد داره باز اگر دوربین جم جور تری از SLR ها بخوایید با کیفیت عکس خوب سری NEX سونی هست. در مورد اون سایتها هم خوب خیلی ها خرید می کنن و اغلب مشکلی نیست شما جنس رو سفارش می دید بعد از تحویل گرفتن و تست پولش رو پرداخت می کنید از چه نظر قابل اعتمادن؟
    Last edited by naamre; 12-10-2013 at 12:28.

4. این کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

آقا بسیار ممنون
    فقط منظورت Fujifilm X10 هستش؟
    یه اشکال اساسی که به سونی و سایبرشات وارده تصاویرش غیر ظبیغی میشه رنگاش
    مثل G12 تصاویر واقعی هستش؟

من با این دوربین زیاد کار کردم واقعا کیفیت عالی ای داره. دوستم G12 داره و اون هم خیلی راضیه.کلا جی 15 یک آپدیت بسیار خوب نسبت به جی 12 حساب میشه بخصوص در لنز (لنز دیافراگم خیلی بازی دارد)، پردازشگر و البته تغییر سنسور که منجر به افزایش حساسیت و قدرت عکسبرداری در نور شب شده و بهتره بدونین که هزینه ی ساخت این سنسورهای CMOS BSI که جذب نور بیشتری دارند نسبت به CCD معمولی ، بیست درصد برای خود شرکت ها گرونتر در میاد! برای همین هم روی مدل های ارزان قیمت کمتر دیده میشوند.فیلمبرداری هم خیلی پیشرفت داشته است نسبت به جی 12.
    تو این رنج قیمت دوربین X10 هم خیلی عالیه و چند تن از عکاسان که داشتند (البته به عنوان دوربین دوم) خیلی تعریف می کردند.کیفیتش در حدود همون جی 15 هست ولی ظاهر کلاسیک و زیبایی داره.هرکدوم بیشتر خوششون میاد همون رو بگیرند.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام ب شما
    مرسی از پاسخ و راهنمایی شما...
    حجم دوربین برای من اصن مهم نیست بیشتر کیفیت و تقریبن نیمه حرفه ای بودنش کافیه...
    اگه تو این رنج قیمت ک من گفتم(1500ت) برند های دیگه ای سراغ دارید که نیمه حرفه ای باشن مثل سونی یا فوجی لطفن معرفی کنید.ممنون میشم.
    در مورد سایت ها هم من مثلن قیمت دوربین هارو دیدم خیلی متفاوت بود و کسی مث من که سردرگم هست و اطلاعات چندانی نداره راجع ب دوربین بدتر گمراه میشه...
    مثلن 200 الی 300 ت اختلاف قیمت هست...
    مرسی از شما.

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام ب شما
    مرسی از پاسخ و راهنمایی شما...
    حجم دوربین برای من اصن مهم نیست بیشتر کیفیت و تقریبن نیمه حرفه ای بودنش کافیه...
    اگه تو این رنج قیمت ک من گفتم(1500ت) برند های دیگه ای سراغ دارید که نیمه حرفه ای باشن مثل سونی یا فوجی لطفن معرفی کنید.ممنون میشم.
    در مورد سایت ها هم من مثلن قیمت دوربین هارو دیدم خیلی متفاوت بود و کسی مث من که سردرگم هست و اطلاعات چندانی نداره راجع ب دوربین بدتر گمراه میشه...
    مثلن 200 الی 300 ت اختلاف قیمت هست...
    مرسی از شما.
    خواهش می کنم . اول در مورد قیمت سایتها باید بگم جدیدا قیمتهای سایت چاره خیلی عجیب با بازار اختلاف داره همون x10 رو گذاشته 2 میلیون ولی تو دیجیکالا حدودا 1200 با همون گارانتی هست من به مسیولین سایت هم اطلاع دادم گفتن این قیمتیه که تامین کننده می ده! که باورش کمی مشکله تا اونجایی که می دونم سایت پیکسل با تهران فوکا کار می کنه و می بینید که اختلاف قیمتش باچاره به همون میزان زیاده. به هر حال به غیر از این روش غیر حرفه ای و سودجویانه ای که دارن عامل دیگه نوع گارانتی هست که در اختلاف قیمتها تاثیر گذاره. شما اول مدل دوربین رو انتخاب کنید بعد در مورد روش و محل خریدش می تونید از دوستان راهنمایی بخوایید.
    توصیه دوم اینه که اگر جثه براتون مهم نیست بهتره از کامپکت و شبه SLR و سوپر زوم صرف نظر کنید و برید سراغ سری دوربینهایی که قابلیت تعویض لنز رو دارن همگی از چیپ هایی بهره می برن که سطحی 6 تا 7 برابر سطح چیپ تصویر بهترین دوربینهای کامپکت دارن به جز بعضی استثنا ها که یکیش G1X هست یا R100 سونی . قابلیت تعویض لنز و امکاناتی که برای این دوربینها در نظر گرفته شده یعنی اینکه ابزار کمترین محدودیت رو برای شما ایجاد خواهد کرد هرچند گاهی برای شما هزینه هم خواهد داشت. توی این رنج قیمت کنون 1100D نیکون D3100 و سونی NEX -F3 قرار دارن به جز این مدل کانن که فقط HD فیلم برداری می کنه دو گزینه ی بعدی امکان فیلم برداری فول HD رو هم دارن با کمی افزایش بودجه گزینه های دیگه ای هم هست مثل نیکون D3200 و کانن 600D و حتی سامسونگ NX1000 . یه نکته رو اضافه کنم که اطلاعات فعلی من محدود به سایتهاست اونم نه همه و اگر مدلهای بیشتر در بازار باشه بهم خرده نگیرید این زحمت رو شما باید بکشید و بازار رو هم بگردید و بعد می تونید در مورد مدلهای موجود نظر دوستان کارشناسم بپرسید . به جز سامسونگ که از امکاناتش در ایران خبری ندارم (منظورم لنز و فلاش و هود باتری و ... ) ولی بقیه امکاناتی تقریبا کافی دارن در مورد سونی به جز لنزهای خودش که شاید کمی کمیاب باشه با یه آداپتور لنز می تونید از لنزهای کانن یا نیکون هم استفاده کنید. وقتی که نوبت انتخاب میرسه کار کمی سخت به نظر می رسه ولی به نظر کانن نیکون پنتاکس سونی و.... هر دوربین و برندی ویژه گیهای خودشو داره عکاسها یی هست که با هر کدوم از این دوربینها گرفته شده و برنده ی جشنواره شده پس نمی شه به این راحتی گفت کانن یا نیکون یا .... وقتی بررسی کردید قبل از تصمیم گیری نهایی حتما این دوربینها رو تو دستتتو ن بگیرد باهاش عکس بگیرید و کار کنید و در صورتی که خوشتون آومد برا ی خرید در موردش جدی تر فکر کنید . 6 یا 7 سال پیش دنبال دوربین SLR بودم تقریبا همه دوربینها رو چک کردم المپوس پنتاکس کانن نیکون ولی احساسی که با نیکون D90 داشتم با هیچ کدوم نداشتم .
    در نهایت فراموش نکنید که توانایی استفاده شما از اون ابزار خیلی مهمتر از قابلیت اونه و این شما هستید که عکس رو خلق می کنید.

8. 2 کاربر از naamre بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

آقا بسیار ممنون
    فقط منظورت Fujifilm X10 هستش؟
    یه اشکال اساسی که به سونی و سایبرشات وارده تصاویرش غیر ظبیغی میشه رنگاش
    مثل G12 تصاویر واقعی هستش؟
    خواهش میکنم.بله منظورم ایکس 10 فوجی فیلمه.من خودم شخصا با این دوربین کار نکردم اما تعریفشو زیاد شنیدم.دیافراگم این دوربین هم در حد g15 سریع هست و بهتر اینکه سایز سنسور بزرگتری هم داره که خوب تو نور کم خودش حسن بزرگیست.بدنه ی هر دو دوربین آلیاژ منیزیوم و با کیفیت ساخت بسیار بالا هستند.تفاوت های جزیی شون رو هم می تونید تو سایت ها با هم مقایسه کنید.از نظر رنگ غیرطبیعی باید عرض کنم خیر چنین نقدی به این دوربین وارد نیست ولی در مورد سونی دقیقا درست فرمودید (البته اونهم تو بعضی مدلهاش).
    برای اطلاعات بیشتر این ویدیوی معرفی را در دیجی کالاحتما ببینید:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نمونه عکس و سمپل ها را هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببینید.کیفیتشون و همچنین رنگشون رو می تونید خوب مقایسه کنید.
    برای اطلاع از نظر دوستانی که این دوربین رو دارند و بررسی بیشتر هم یک سری به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید بد نیست.
    Last edited by sh_asian; 13-10-2013 at 00:58.

10. این کاربر از sh_asian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان توجه کنید:

در خرید مموری کارت های SD که ساخت شرکت LEXAR هست و با برند KODAK فروخته میشه دقت کنید!
    بهتر بگم، نخرید!

بنظر شما بهترین رم دوبین برای یه دوربین DSLR کدومه
    از نظر سرعت البته

برخلاف اکثر برند های دیگه که سرعت رایت رو روی بسته بندی ذکر میکنن، این برند سرعت رید رو مینویسه!(حالا اونم واقعی نیست)

مموری که 200X بود و نوشته بود سرعتش 30MB/s هست، سرعت رایتش 7 و سرعت ریدش 16 بود!
    مموری که 300X بود و نوشته بود سرعتش 45MB/s هست، سرعت رایتش 10 و سرعت ریدش 22 بود!

در حالی که مموری 133X از برند ترنسد که خیلی هم ارزونتر هست سرعت رید و رایتش حدود 18 ثابت بود!(روی بسته بندی هم نوشته 20MB/s)

بنظر شما بهترین رم برای یه دوربین کدومه ؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

بنظر شما بهترین رم برای یه دوربین کدومه ؟
    من 2 تا رم دارم:
    یکی 8 گیگ ترنسد کلاس 10
    یکی 16 گیگ ADATA کلاس 10 + UHS1

هر دو عالی هستند! هر 2 سرعت رایتشون بالای 18 هست!(مموری ریدر من بیشتر از این رو ساپورت نمیکنه)
    ولی سرعت رید و راست ترنسد نوشته شده که 20 مگ هست
    و ADATA نوشته رایتش 30 مگ هست و ریدش 50 مگ.

بازم تاکید میکنم که بدلیل عدم ساپورت سرعت های بالاتر توسط رم ریدرم، نمیدونم تا چقدر میتونند بالا برند!

8 گیگ رو 30 تومن گرفتم و 16 گیگ رو 41 تومن.

برعکس کسانی که ادعا میکنند برای فیلم برداری FULL HD باید مموری کلاس بالا داشت، من میگم برای فیلم برداری با حداکثر کیفیت یک مموری کلاس 4 هم کافی هست!

13. 3 کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

در مورد دوربین ، دوستمون کامل توضیح دادن!

در مورد سایت هایی مثل دیجیکالا:
    این سایت ها (مخصوصا دیجیکالا) با فروشگاه های معمولی، متفاوت هستند!
    کاملا مطمعن و تایید شده هستند!
    خودم 2 روز پیش یک مموری UHS1 برای دوربینم گرفتم! فرداش هم بدستم رسید(تازه تهران باشید همون روز میارن)
    تا حالا هم 6 7 بار خرید کردم ازشون!
    از کیف لپتاپ گرفته تا SSD و هارد اکسترنال و مموری دوربین و ...!

نماد اعتماد 2 ستاره هم که دارند(روش کلیک کنی، مشخصات کامل مثل ادرس و نام مدیر عامل شرکت رو هم میتونی ببینی).

کلا اگه قیمتشون مناسب باشه، بهترین گزینه هستند(البته بعضی مواقع قیمت ها رو کمی بالا میزنن)

15. این کاربر از amir200812 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •