تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1525 از 2014 اولاول ... 5251025142514751515152115221523152415251526152715281529153515751625 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,241 به 15,250 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال Ghasem.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

13

انتقادشديد كريمي ازانصاري فرد:
    ازاين مدير بيش ازاين انتظار نمي‌رود
    از اخراج شدن با آغوش باز استقبال مي‌كنم
    اگر تماشاگري جنبه ندارد بهتر است به ورزشگاه نيايد

علي كريمي گفت: از اخراج شدن از پرسپوليس با آغوش باز استقبال مي‌كنم.
    به گزارش خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، مهاجم پرسپوليس در پايان بازي با پيام گفت: متاسفانه مديرعامل ما به هيچ عنوان انتقادپذير نيست و زماني كه از آنها انتقاد مي‌شود متوسل به تحريم و اخراج مي‌شوند، در هر صورت اين كه مدير باشگاه به دليل انتقاد من را اخراج كند، با آغوش باز مي‌پذيرم.
    وي ادامه داد: من بازيكن پرسپوليس هستم و اگر باشگاه بخواهد من را اخراج كند بدون كوچكترين مخالفتي آن را مي‌پذيرم. زماني كه قرار شد از تيم ملي بروم ساك خود را برداشته و رفتم و اكنون پرسپوليس بخواهد اين كار را انجام مي‌دهم.
    كريمي تصريح كرد: متاسفانه مديران ما به هيچ عنوان انتقادپذير نيستند، در جامعه‌اي كه دموكراسي و آزادي بيان وجود دارد نمي‌دانم چرا از هر مديري انتقاد مي‌كنيم به تحريم و اخراج متوسل مي‌شود.
    كريمي ادامه داد: در هر صورت از مديري كه در دوره گذشته مديريتش بر روي چكهاي شخصي خود مهر باشگاه را زده است بيشتر از اين انتظار نمي‌رود، من معتقدم كه خود اين شرايط مديريتي است كه پرسپوليس را وارد حاشيه كرده است. من كسي نيستم كه زير حرفهاي خود بزنم و به چيزهايي كه گفتم اعتقاد دارم، حال اگر قرار است به دليل واقعيت از باشگاه اخراج شوم با كمال ميل آن را مي‌پذيرم.
    كريمي همچنين با انتقاد از تماشاگران تيم پرسپوليس گفت: اگر تماشاگري جنبه آمدن به ورزشگاه را ندارد بهتر است اين كار را نكند، از دقيقه 50 عليه تيم شعار مي‌دادند كه من هيچ جاي دنيا چنين رفتاري را نديدم، در هر صورت تماشاگران يا بايد به ورزشگاه بيايند و تيم خود را تشويق كنند و يا اگر نمي‌توانند روحيه بازيكنان را پايين نياورند.
    علي كريمي در ادامه كفت: در هر صورت فكر نمي‌كنم هيچ بازيكني مانند من حاضر نمي‌شود اينگونه به تيم بيايد و مجاني بازي كند، اين موضوع در گذشته پرسپوليس سابقه نداشته است و در آينده هم فكر نمي‌كنم كسي حاضر باشد با دستمزدي كه من گرفتم به پرسپوليس بيايد، در هر صورت اختيار با باشگاه است كه هر كاري كه مي‌خواهد انجام دهد.
    كريمي درباره آوردن مربي خارجي به پرسپوليس نيز گفت: من نمي‌دانم اين حرفها چه زماني به پايان مي‌رسد، در هر صورت همين مسائل ايجاد حاشيه كرده است و فكر مي‌كنم اگر هم كسي توانايي آوردن مربي خارجي به پرسپوليس را داشته باشد تنها حسين هدايتي است.
    علي كريمي درباره حضورش در كميته انضباطي باشگاه نيز گفت: بي ترديد به كميته انضباطي مي‌روم و تمامي حرفهايم را بار ديگر تكرار مي‌كنم، من هيچ ترسي ندارم و تمام آنچه كه مي‌دانم را خواهم گفت.
    كريمي درباره آن كه انصاري فر خود را مدير فوتبالي ناميده است گفت: بهتر است اگر ايشان خود را فوتبالي مي‌داند رزومه‌اش‌ را بيان كند تا مشخص شود كه چه زماني در فوتبال بوده است.
    وي در پايان گفت: خودم هم براي جدايي از پرسپوليس بي‌ميل نيستم.

آخر فروم باز ali_ranger22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تـهران

پيش فرض

اهه داور اخراج کرد ؟!!! من اینقدر اعصابم ریخته بود به هم بعد از پنالتی دیگه بازی رو ندیدم ! چی شد واسه چی اخراج کرد ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007

13

انصاري‌فرد: كريمي بهتر است به فكر بازي‌اش باشد
    خبرگزاري فارس: مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: علي كريمي به جاي صحبت كردن درباره من بهتر است به فكر بازي اش باشد.

عباس انصاري فرد در پايان مسابقه با پيام خبر اخراج علي كريمي را مورد تاييد قرار داد و گفت: كريمي به دليل اظهاراتي كه عليه مديريت باشگاه داشته تا اطلاع ثانوي اخراج است و نمي‌تواند در تمرينات تيم شركت كند.
    وي تاكيد كرد: كريمي به جاي حرف زدن در مورد مديريت بهتر است به بازي خود تمركز كند.
    مديرعامل باشگاه پرسپوليس خاطرنشان كرد: از نتيجه بازي مقابل پيام مشهد راضي نيستم و به زودي تصميمات جديدي براي پرسپوليس خواهيم گرفت.
    وي افزود: اميدوارم هر چه زودتر مشكلات حل شود. هواداران حق داشتند اعتراض كنند. ما نيز مانند آنها ناراحت هستيم.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

13

پيرواني: براي خودم، هواداران و دوستانم متاسفم

به گزارش خبرگزاري فارس، افشين پيرواني پس از پيروزي يك بر صفر مقابل پيام اظهار داشت: توقع از تيم ما بسيار بالاست اما همه بايد بپذيرند كه فوتبال همين است و فراز ونشيب‌ زيادي دارد. بازيكنان ما همه تلاش خود را براي پيروزي پرگل از خود نشان دادند ولي متاسفانه ديرهنگام به گل رسيديم.
    وي گفت: از دقيقه 60 حرف هاي زيادي از سوي هواداران شنيدم كه تاكنون در فوتبال ايران آنها را به گوش خود نشنيده بودم. واقعا براي خودم، هواداران و دوستانم متاسفم. وقتي از يك بازيكن و مربي حمايت نمي‌شود تمركز آنها به هم مي‌ريزد. به همين دليل بود كه من در كنفرانس مطبوعاتي شركت نكردم.
    سرمربي پرسپوليس تاكيد كرد: در اين بازي توقع از تيم ما بالا بود. ما مي‌خواستيم با سه يا چهار گل به پيروزي برسيم اما پيام 11 نفره دفاع مي‌كرد. سه بار پنالتي ما را داور تكرار كرد كه اين از عجايب فوتبال است. كارتي كه رحمان رضايي گرفت و از زمين اخراج شد كسي علت آن را متوجه نشد. اين جاي تعجب دارد كه چرا نيكبخت واحدي بي‌دليل از زمين اخراج شد. داوران ايراني بهتر است روي كارشان دقت كنند.
    پيرواني عنوان كرد: هواداران در اين مسابقه همه كار كردند. اما خدا را شكر كه ما سه امتياز بازي راگرفتيم وگرنه آنها دنيا را بر سرم خراب مي‌كردند. امروز شرمنده خودم شد كه عليه من بي‌احترامي و فحاشي كردند.

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

پیروانی داره خودش رو خراب میکنه! همون اول هم نباید این مسئولیت رو قبول می کرد. خدا به آدم عقل داده که شرایط رو بسنجه بعد تصمیم بگیره ، یعنی انقدر درک نداره که هنوز برای سرمربیگری پرسپولیس و مربیگری در لیگ آسیا جونه؟ درسته تیم الان رده 3 جدول هست و تا پایان لیگ هم 30 امتیاز میشه گرفت ولی تیم با این بازی به جایی نمی رسه حتی بازی هاش هم ارزش دیدن نداره. البته از حق نباید گذشت که این فصل خیلی بدشانسی آوردیم. از مصدوم شدن بازیکن ها و نگرفتن پنالتی ها گرفته تا تغییرات مدریتی و سرمربی. اگر این شرایط رو ببینیم به نظر رده 3 جدول بودن کار شاخی برای این تیم با این همه مشکلات باید باشه!

تاريخ عضويت
    Mar 2007

13

باشگاه پرسپوليس خبر اخراج علي كريمي را تكذيب كرد

خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران

روابط عمومي باشگاه پرسپوليس اعلام كرد: خبر "اخراج علي كريمي از تيم فوتبال پرسپوليس تا اطلاع ثانوي" كه از رسانه ملي پخش شده،‌ صحت ندارد.
    مرتضي ضرابي مدير روابط عمومي باشگاه پرسپوليس با اعلام اين خبر به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: خبر "اخراج علي كريمي از تيم فوتبال پرسپوليس تا اطلاع ثانوي" كه پس از ديدار اين تيم مقابل پيام از بخش خبري شبكه سوم سيما پخش شده، صحت ندارد.
    وي گفت: اين خبر صحت نداشته و عده‌اي با انتشار آن به دنبال اهداف خاص و تشويش اذهان عمومي هستند. از هواداران پرسپوليس مي‌خواهيم تا به اين اخبار و صحبت‌ها توجهي نكنند چرا كه اين افراد به دنبال ايجاد بحران در اين تيم هستند.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازي خيلي افتضاح بود . به نظرم بايد داور اون پنالتي رو هم نميگرفت تا پرسپوليس نميبرد و پيرواني زير سوال ميرفت .

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

این انصاری فرد مثل خود اون یارو علی ابادی میمونه
    هیچی حالیش نیست...فقط بلده عین.... جلوی این و آن خم و راست بشه
    اول همه اونو باید بندازن بیرون....
    دم علی کریمی هم گرم که حرف حق رو زد....باید یه چیزی هم نثار علی ابادی می کرد
    پیروانی هم که دیگه چیزی نمونده که در موردش گفته نشده باشه
    خودش داره تمام تلاشش رو می کنه که همه افتخارات و محبوبیتی که داشت رو از بین ببره
    من موندم چرا دو دست نیمکت مربیگیری رو چسبیده

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سایت کانون هوادارن پرسپولیس Forum ش رو راه انداخت. هوادارهای عزیز برین عضو بشید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

ای لعنت بر تو انصاری فرد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •