سلام دوستان/همراه اول نقشه پوشش تریجی شهرها رو تو سایتش داده
سلام دوستان/همراه اول نقشه پوشش تریجی شهرها رو تو سایتش داده
ایرانسل سیم کارت رایگان میده عدد1 را به 2100 پیامک کنید
شما مطمعنید.واسه چند نفر از دوستان اومد
سلام من زدم کد پستی و چند چیز دیگه خواست دادم هزینه ی پست هم داره ؟؟؟
سلام ببخشید این موضوع سیمکارت هدیه چیه
همون یوسیمه که میده وسیمکارتو تعویض میکنه یا سیم کارت جدید میده
دوستان یه تست کنید ببینید سرعت باز کردن صفحات تو ایرانسل بهتر شده امروز یا نه ؟ مخصوصا روی LTE ..
پینگ من الان از 8.8.8.8 65 میلی ثانیه هست. صفحات هم تا Enter میکنم باز میشه..تا دیروز 1 دقیقه طول میکشید صفحه لود شه !
ایرانسل مثل همراه اول و رایتل نقشه پوشش نمی گذارد؟
نه فعلا که تیک زده کدوم شهر هست برید تو سایت مشخص هست تحت پوشش
امشب تست میکنم خبر میدم بهتون
دوستان از چه طریقی میشه از این شرکت شکایت کرد ؟ واقعا یعنی اگه اینا پوله مردمو بکشن بالا کسی نیست رسیدگی کنه ؟ این متنیه که من براشون فرستادم ! (البته بگم وقتی زنگ زدم این قضیه رو گفتم طرف خودشم فهمیده بود قضیه چیه !)
سلام قربان بنده یک کارت شارژ 10 هزار تومانی خریداری کردم از این روسایته شما یک تعرفه تشویقی گذاشته است علاوه برا شارژ مکالمه مقداری اعتبار اینترنت همرا نیز به مشتریان میده ، که کدش به این صورته : #رمز شارژ*۱۴۵* متن هم داخل این لینک تضیح داده شده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که با استفاده از این من باید 600 مگ اینترنت 15 روزه دریافت کنم + 10 هزار شارژ مکالمه ... در صورتی که من فقط 600 مگ اینترنتم اضافه شده!
سواله من اینکه اگه قراره 10 هزار تومان بدم فقط برای 600 مگ که اونم 15 روزه ، خوب چرا نباید برم این 10 هزار تومنه از بسته که 2.5 گیگه بعد 30 روزه هم هستش استفاده کنم ؟ میشه بفرمائید این کجاش طرحه تشویقی به حساب میاد ؟! راستشو بخواید واقعا راضی نیستم بخاطر 600 مگ 10 هزار تومن بدم ، واقعا زور داره یه جور ظلمه! این شماره تلفنه اگه واقعا مشتری مدارید فبها...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)