تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1524 از 4105 اولاول ... 524102414241474151415201521152215231524152515261527152815341574162420242524 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,231 به 15,240 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

با سلام. پدر من هفته پیش وارد 60 سال شده. ایشون از 2 گوش با درصد بالای 85 ناشنوا و از 1 چشم نابینا هستند.تابستان برای معافیت کفالت اقدام کردیم(در تهران) که پس از 3 ماه برو و بیا در مهر 91 گفتن دکتر تشخیص داده پدر شما نیاز به کفالت نداره. حتی دفتر مقام معظم رهبری هم رفتم و گفتن هیچ کاری از دست ما بر نمیاد. خوشبختابه فوق قبول شدم و الان ارشد مکانیک میخونم.آیا 2 سال دیگه که تحصیلم تمام بشه دوباره می تونم برای کفالت اقدام کنم؟ آیا از تهران اقدام کنم یا برم از شهر دیگه ای اقدام کنم؟ آیا امیدی به معافیت هست؟البته پدر من عضو بهزیستس نیستند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

دوستان عزیز و با تجربه، می خوام یک سوال اساسی بپرسم:
    با توجه به تجربه ی قبلیم، من از پست دادن خیلی بیزارم! هر چند در خدمت قبلیم، مدتی رو به عنوان نیروی پستی خدمت کردم و گاهی هر روز 2-4 یا 2-6 پست می دادیم. اما اون دو ساعت پست خیلی برای من دیر می گذشت! سوال اساسیم اینه که اگر احیاناً مجبور به پست شدیم( منظورم نگهبانیه، با اسلحه و سینه خشاب) چیکار کنیم که زمان زود بگذره برامون. کتاب که نمیشه خوند. اصلا کاری نمیشه کرد. ولی وقتی دیدم بعضیا مثلا 17، 18، ماه کلاً پست دادن، خیلی برام جالبه بدونم چطور تونستن تحمل کنن؟ آخه یه روز و دو روز که نبوده، 18 ماه، 24 ساعت، 2-4، 2-6، 3-6 و... لطفا دوستان با تجربه نظر بدن، که برای پست دادن(ایشالا که مجبور نشم پست بدم) آمادگی داشته باشیم. مطمئنا برای خیلیا مفید خواهد بود جواب این سوال

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ممنون دوست گرامی هم اکنون خودم هم بیمه نیروی های مسلح هستم.
    اما امروز به یه موردی برخورد کردم! .... به همین خاطر برام سوال پیش اومد که آیا میشه کسی که معاف نیست ( چه پزشکی چه تحصیلی و....) بیمه بشه؟
    به عبارتی آیا سربازان غایب ؛ فراری ؛ و... میتونن بیمه بشن؟( اقا جواد این سوال دست شما رو میبوسه )
    ممنون.
    سلام؛
    شدن كه فكر كنم مي‌شه، ولي كارفرما زير بار نمي‌ره، چون جريمه مي‌شه اگه بفهمند.
    تو سايت نظام وظيفه يه چيزايي در اين مورد نوشته.

4. 2 کاربر از alinikaein بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mbm110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آقا این حقوق ناچیز پس کی به حساب ما ریخته میشه؟

من اعزامی 1.10 هستم و الان دقیقا 115 روزه که سربازم. یعنی واقعا طی این 4 ماه سربازا هیچ خرجی ندارن؟؟؟

کسی هم پایه ی من حقوق گرفته؟!
    حقوق!!!!
    من اعزامی 1-6 هستم،7 ماه که از خدمتم گذشت فقط حقوق 1 ماهم تا الان ریختن!!!!
    نمیدونم حقوق 6 ماه دیگه رو به تدریج میریزن یا نه ... (نیروی زمینی ارتش)

6. این کاربر از mbm110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال farzad02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

حقوق!!!!
    من اعزامی 1-6 هستم،7 ماه که از خدمتم گذشت فقط حقوق 1 ماهم تا الان ریختن!!!!
    نمیدونم حقوق 6 ماه دیگه رو به تدریج میریزن یا نه ... (نیروی زمینی ارتش)
    پیگیری کردی؟

میگم شاید پیگیری نکنیم، اونها هم فکر کنن نیاز نداریم

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آمادگاه 501 اونجا هست که تقسیماتش رو اداره بهداشت انجام میده
    یکی از هتل ترین محل های خدمت تو ایران !
    شما بخوای انتقالی بگیری اونجا اول باید بیای اداره بهداشت بعد از اونجا انتقالت بدن آمادگاه
    البته یه مشکلی وجود داره ، آجودانی اداره بهداشت سر انتقال دادن کمی سخت گیره ( خودم اونجا بودم میدونم سیستمش رو )
    اگه آشنا خیلی بالایی داری که زورش به سرهنگ آجودانی برسه میتونی بری !
    دمت گرم
    اداره بهداشت که گفتی کجا هست؟
    (از پرندک میخوام بیام اینجا)

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

پیگیری کردی؟

میگم شاید پیگیری نکنیم، اونها هم فکر کنن نیاز نداریم
    من راستش بخوای پیگیری نکردم ولی اگه پول 6 ماهی که نریختن این ماه یا ماه بعد نریزن پیگیری میکنم

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

دوستان عزیز و با تجربه، می خوام یک سوال اساسی بپرسم:
    با توجه به تجربه ی قبلیم، من از پست دادن خیلی بیزارم! هر چند در خدمت قبلیم، مدتی رو به عنوان نیروی پستی خدمت کردم و گاهی هر روز 2-4 یا 2-6 پست می دادیم. اما اون دو ساعت پست خیلی برای من دیر می گذشت! سوال اساسیم اینه که اگر احیاناً مجبور به پست شدیم( منظورم نگهبانیه، با اسلحه و سینه خشاب) چیکار کنیم که زمان زود بگذره برامون. کتاب که نمیشه خوند. اصلا کاری نمیشه کرد. ولی وقتی دیدم بعضیا مثلا 17، 18، ماه کلاً پست دادن، خیلی برام جالبه بدونم چطور تونستن تحمل کنن؟ آخه یه روز و دو روز که نبوده، 18 ماه، 24 ساعت، 2-4، 2-6، 3-6 و... لطفا دوستان با تجربه نظر بدن، که برای پست دادن(ایشالا که مجبور نشم پست بدم) آمادگی داشته باشیم. مطمئنا برای خیلیا مفید خواهد بود جواب این سوال
    پست دادن که اینقدر نگرانی نداره اگه جای ما بودی چیکار میکردی
    دوست عزیز اولش سخته چون باید ادم 2 ساعت پست بده اگه جای خلوت باشی اره دور میگذره مثلا من خودم هم جور پستی دادم 4-2, 8-2, 3-3 , 6-3

ما جایی بودیم که شلوغ بود و 3 ساعت هم پست میدادی اهمیتی برات نداشت فقط شبا سخت بود البته اولش

میدونی تو پست دادن باید بیخیال باشی منظور اینه که فکر کردن بهش باعث میشه زمان نگذره و برات سخت باشه

البته ما بعضی موقع ها روزنامه میخوندیم و شاید 2 ساعت به اندازه 10 دقیقه میگذشت

در کل مثل خدمت میمونه اولش سخته ولی یه مدت بگذره برات خیلی راحت میشه ...فکر شو نکن (منم اولش مثل تو بودم)

11. 3 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دمت گرم
    اداره بهداشت که گفتی کجا هست؟
    (از پرندک میخوام بیام اینجا)
    اتوبان ارتش-انتهای بلوار نیروی زمینی

13. 2 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

پست دادن که اینقدر نگرانی نداره اگه جای ما بودی چیکار میکردی
    دوست عزیز اولش سخته چون باید ادم 2 ساعت پست بده اگه جای خلوت باشی اره دور میگذره مثلا من خودم هم جور پستی دادم 4-2, 8-2, 3-3 , 6-3

ما جایی بودیم که شلوغ بود و 3 ساعت هم پست میدادی اهمیتی برات نداشت فقط شبا سخت بود البته اولش

میدونی تو پست دادن باید بیخیال باشی منظور اینه که فکر کردن بهش باعث میشه زمان نگذره و برات سخت باشه

البته ما بعضی موقع ها روزنامه میخوندیم و شاید 2 ساعت به اندازه 10 دقیقه میگذشت

در کل مثل خدمت میمونه اولش سخته ولی یه مدت بگذره برات خیلی راحت میشه ...فکر شو نکن (منم اولش مثل تو بودم)
    من خودم یه مدت تو پاسگاه خدمت کردم. یه پاسگاه نیمه عملیاتی تو یکی از استانهای مرزی. واقعا مسخره بود. البته مزیتهایی برای بعضی سربازا داشت، مثلا به سیگار، واکس و... کسی خیلی گیر نمی داد، یه جورایی بی در و پیکر بود. ولی همین بی درو پیکر بودنش باعث می شد بعضی وقتا بعضی کادریا اذیتت کنن. پدافند خیلی می زدن. غذا کم بود(سر نیمرو دعوا بود). من تازه اون موقع لیسانس بودم. لیسانس یه رشته ی مهندسی. اما تو پاسگاه کاری به غیر از پست نبود. گاهی هم گشت یا دادگاه(البته تو مواقع استراحتت بود اینا، یعنی علاوه بر پست این چیزا هم بود)

15. این کاربر از naser2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •