دوستان ببخشید من نمیدونم چرا بعد بازی وقتی میبری میبازی دیگه صفحه اطاعات که نشون میده چقدر IP گرفتی و چند تا کشتی و .... باز نمیشه
برا شما پیش نیومده ؟
راه حلی هست ؟ !
دوستان ببخشید من نمیدونم چرا بعد بازی وقتی میبری میبازی دیگه صفحه اطاعات که نشون میده چقدر IP گرفتی و چند تا کشتی و .... باز نمیشه
برا شما پیش نیومده ؟
راه حلی هست ؟ !
اون به این خاطر هستش که نتت یک تایم اوت داشته یا یک دی سی خفیف. به همین خاطر اون صفحه اسکیپ هست همینجا میمونه تا خسته شی اسکیپ کنی. عادیهدوستان ببخشید من نمیدونم چرا بعد بازی وقتی میبری میبازی دیگه صفحه اطاعات که نشون میده چقدر IP گرفتی و چند تا کشتی و .... باز نمیشه
برا شما پیش نیومده ؟
راه حلی هست ؟ !
آخه هر بازی اینجوری میشه ! تا حالا 10 تا بازی کردم باز نشده
چطوری اسکیپت کنم ؟!
اپدیت چند مگابایته step 1 be 2?
نمیدونم والا. نه خوذدش وقتی بازی تموم میشه یک صفحه میاد دیدی که یا باید صبر کنی تا صفحه هانر دادن ریپورت بیاد یا گزینه اسکیپ رو بزنی. نمیدونم مشکل لولت چیه. :-؟ تو نت یک سرچ بزن به خارجی ببین چیری میبینی؟آخه هر بازی اینجوری میشه ! تا حالا 10 تا بازی کردم باز نشده
چطوری اسکیپت کنم ؟!
بازم نرف شدKassadin
دمشون گرم. چی چی بود. دنبالش می کنی 100 بار میپیره در میره. انشالا نیدالی رو هم نرف کنن. وای میسه تو بیسشون نیزه پرت می کنی. دنبالش می کنی حیون میشه در میره. بعد هم میزنیش به خودش هیل میده. اسم مستر یی بد در رفته ایزی چمپ
استپ یکش 190 تا به سلامتیاپدیت چند مگابایته step 1 be 2?دومیش نرسیدم هنوز
حاجی من سرچ کردم خارجی ها هم همین مشکل رو داشتند. و متصفانه راه حل خاصی ندیدم. به نظرم یک ویندوز عوض بکن. خدا رو چه دیدی یکدفعه ای درست شد. ولی اگر بازم درست نشد. یا اون لولی که 4 گیگ بود یکی از دوستان اپلود کرده بودن رو دانلود کن و بعد مجبوری آپدیت هم بکنی که خودش دوباره 1 گیگ شاید اپدیت بخواد. یا اینکه به یکی از بچه های سایت بگی برات رایت کنه پست کنه.
البته یک چیزی بگم. وقتی مثلا نتت مثل ماله من تایم اون یا دی سی های خفیف هم داشته باشه اون صفحه بعد از بازی نمیاد
ولی گزینه اسکیپ میاد که میزنی بر می گردی به صفحه اول لول
درسته؟ مال تو اینجوریه دیگه؟ اون اسکیپ هست؟
اون گزینه ریپیر فایده نداره. الکی میزنی ریپیر می کنی بعد وسطش ارور میده. بعد الکی باید کلی آپدیت کنی. بهترین کار اون کاری بود که بالاتر گفتم
اونو ولش !
patcher تو 99% گیر میکنه (یه مشکل قدیمی ) و بعد از کلی سکن بازم گیر میکنه ! چه کنم ؟ !!
با فیتر شکن امتحان کن ببین درست میشه . ولی از اولش باید با فیتر بزاریاونو ولش !
patcher تو 99% گیر میکنه (یه مشکل قدیمی ) و بعد از کلی سکن بازم گیر میکنه ! چه کنم ؟ !!
هم با سایفون هم با فری گیت امتحان کردم نشد !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)