من 1 دقیقه قبل از developer و ادمین فروم وست گفتم که ورلد 1 به 1.26 آپدیت شد
Today at 11:44 AM
World one has been updated to 1.26
» more
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
من 1 دقیقه قبل از developer و ادمین فروم وست گفتم که ورلد 1 به 1.26 آپدیت شد
Today at 11:44 AM
World one has been updated to 1.26
» more
لولمن 1 دقیقه قبل از developer و ادمین فروم وست گفتم که ورلد 1 به 1.26 آپدیت شد![]()
امان از دست تو :دي
حالا يه سوال:
بالاخره تونستيد رنك يك و پيشكسوت دوئل ورلد 10 رو به ورلد 12 بياريد :دي
الان چيكار كنم فرت و فرت لول آپ بشم ؟ فقط ميخوام سريع لول آپ كنم ! پول زيادي هم بده ... اصلا حس دوئل نيست !
سعيد ، آرش ، علي ... پيشنهاداتتون رو به صندوق پستي $^#!@!@#()*% بفرستيد :دي
ولي بدون شوخي منتظرم ... زودتر بگيد كدوم اكسيل رو بالا ببرم !
![]()
حال کردی زمان راالان اگه فروم وست تاپیک باز می کردم می گفتم ورلد آپدیت شد بعد 1 دقیقه developer می گفت خیلی باحال می شد
=========
من نمی خوام اینبار چیزی بگم چون بازم اغتشاش می شه
از این به بعد من در مورد اسکیلای دوئل بحث با چاقال نمی کنم ولی در مورد اینکه چه طور بشه زود زود لول آپ کرد فکر نکنم کسی بهم برسهاگه می خواهی دوئل نکنی بگو بهت یک ریز اسکیل بدم از لول یک تا لول ... تا بتونی حتی رنک 1 هم بشی البته چون 13 روز دیر شروع کردی باید یکم خودت را بکشی تا برسی رنک 1 ولی این سیستم من خیلی با حاله خودم دارم روش کار می کنم چون می تونه کل کارای وست را با هاش داشته باشی تا لول 99
( ضمنا یک دوئلر معمولی هم می تونی باشی البته نه دوئلری که بتونی باهاش بری به لیست 100 نفر در لیست دوئلر ها !!! )
Last edited by vitamin2002; 29-03-2010 at 13:52.
من نمی خوام اینبار چیزی بگم چون بازم اغتشاش می شه![]()
![]()
ميگي يا .... ؟
بگين چيكار كنم ميخوام با سرعت نور لول آپ كنم !
درضمن : سعيد يه روشي گفته بودي كه روي ستينگ تراپ كار ميكردي توي لول 10 همه شغلا باز ميشدش ... چي بود اون ... ؟
البته ما در همه حال از روش هاي استاد چاقال پيروي ميكنيم بي احترامي نشه يه وقت به استاد![]()
ستینگ تراپ تا یک لولی باید بری بعدش باید بری رو یک چیزای دیگه
![]()
فقط این را بگو می خواهی دوئلر باشی یا لول آپ کنی چون هر دو باهم نمی شه !!
هيچكدوم ، ميخوام ادامه تحصيل بدم![]()
خوب پس برو درست را بخون بی خودی اسپم ندهضمنا من کی گفتم لول 10 همه کارا باز می شه ببینم مگه ممکن است با 30 اسکیل و 10 att کل کارا باز بشه !!!
![]()
این قدیمی شده.درضمن : سعيد يه روشي گفته بودي كه روي ستينگ تراپ كار ميكردي توي لول 10 همه شغلا باز ميشدش ... چي بود اون ... ؟
روش جدید پیدا کرده توپ تر![]()
نه شوخي كردم
در كل اهداف من توي اين ورلد :
- پول زياد
- رنك يك ايكس پي
- بدون دوئل
خب حالا سعيد برنامه ي كاري بده من چيكار كنم ... از اول تا آخر
---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:02 PM ----------
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
![]()
![]()
![]()
![]()
---------- Post added at 03:03 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------
چه باحال :دي
لول 20 بود بعد باید میدادی به شوتخوب پس برو درست را بخون بی خودی اسپم نده ضمنا من کی گفتم لول 10 همه کارا باز می شه ببینم مگه ممکن است با 30 اسکیل و 10 att کل کارا باز بشه !!!
---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
اینجوری کردن حال نمیده مادر این سینا رو کردم در مسجد دعا![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)