سلام . دوست عزیز شما چند صفحه قبل رو بخون همه جنگ و دعواها سر همین هست
طبق قولی که به من دادن فردا تا پس فردا شیراز دیگه سرعت ها برمیگرده واقعی که ما 512 ها هم به حق خودمون برسیم![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام . دوست عزیز شما چند صفحه قبل رو بخون همه جنگ و دعواها سر همین هست
طبق قولی که به من دادن فردا تا پس فردا شیراز دیگه سرعت ها برمیگرده واقعی که ما 512 ها هم به حق خودمون برسیم![]()
الان زنگ زدم .
اول گفتم رحمتی ، ولی بعد از اینکه برداشت گفت باید با فرامرزیان که امور کرج هست صحبت کنی. بعدش که سوال پیچش کردم نتونست پاسخ قانع کننده ای بده گفتش با مسئول امور استانها (شریفاد) صحبت کن.
نتیجه ی کل کل :
گفت تا حداکثر یک هفته ی دیگه یا دان استریم شما رو بالا میبریم یا دان استریم اونایی که بیشتر از قراردادشون هست رو پایین میاریم.![]()
دیدی گفتم دیرو زود داره ولی سوخت و سوز نداره
برو کیف کن و جای ما را هم خالی کن
مبارک آواتار جدید باشه
اون سرور را هم تو پیغام خصوصی به من بگو![]()
تا حدی قبول دارم ولی در اینمورد نه.
مثلا من باز دیشب که برا دانلود فایل گذاشته بودم حدود 340 مگ دانلود شد ، در حالی که باید 1300 مگ دانلود میشد.
خودشون هم معترفند که در اینمورد مشکل از شاتله وگرنه اگر از سمت مخابرات باشه مطمئن باش که از خداشون هست که بندازن تقصیر مخابرات.
پس سرعت آرت 1 چنده؟
اره اینجا هم art 1 شده 1 مگ...
توی قسمت تغییر سرویس نگاه کنید تغییرات را...![]()
آخ آخ فکر کردم شما هم شیرازی . قاطی کردم حسابی . خوب معلومه اوون رحمتی جواب نمیتونه بده به شما چون مال شیراز بود . خوب پس باز من بیشتر پیشروی کردم که همون موقع دست به کار شد و قول فردا شب رو داد و حداکثر پس فردا .
البته بگم من خیلی برخورد اولیم تند بود و بعد که دیدم حرفاش منطقی هست آروم تر باهاش حرف زدم . وای ی ی انقدر زورم میگیره این زنا جواب بدن . چون درست نیست باهاشون تند حرف زد . آخی دلم براش میسوزه صبح به ته ته پته افتاده بود
خدایا یعنی میشه تموم بشه ؟
خدایا رپید هست به من رحم کن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هورااااااا شد :
بازه به امروز که خوب شده و از رپید بدون اکانت با حداقل 40 دانلود کرد
Last edited by farzad_sh_2020; 23-01-2010 at 12:32.
سلام .
به نظر من این شرکتها از مخابرات مثل موش در برابر گربه میترسن . این شرکتها چه بخوان چه نخوان باید با مخابرات همکاری کنن وگرنه آنچنان میپیچونن که به التماس بیافتن .
راستی من منبع موثق دارم تمام لینکهائی که از 1 ماه پیش به بعد کاربران باز می کنند اول از طرف مخابرات چک میشه . در مورد Email هم Gmail به شدت کنترل میشه .
مخلصیم .
اگر که سرعتها برگشت به حال اول که هم شما به حقت می رسی و هم دیگران به اندازه پولشون دانلود می کنند ولی اگر نتونستی تا آخر هفته سرعتها رو برگردونی مدیران اینجا برای اینکه تاپیک رو به حاشیه می کشونی و کاربرا رو سر کار می گذاری اخراج دائمت می کنند.
ماشاالله پست خور
ما نیم ساعت نمیایم 4 صفحه میره جلو
من نتیجه گرفتم هر وقت انتقاد کردم بدتر شده
حد فاصل پست قبلیم تا الان تو این حدودا 30 دقیقه قطع شد شبکه و 718 میداد
هم اکنون 67 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 67 مهمان)