تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 1524 از 4751 اولاول ... 524102414241474151415201521152215231524152515261527152815341574162420242524 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,231 به 15,240 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad_sh_2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام به همه
    منم این مشکلو داشتم دیشب درست شد
    راستی مسعود جان
    شما چه طوری با 128 تا دانلود میکنی
    منم eco 512 دارم ولی 62 بیشتر نمیشه
    ممنون
    سلام . دوست عزیز شما چند صفحه قبل رو بخون همه جنگ و دعواها سر همین هست

طبق قولی که به من دادن فردا تا پس فردا شیراز دیگه سرعت ها برمیگرده واقعی که ما 512 ها هم به حق خودمون برسیم

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

شماره 23099-021 من اول طبق همون تلفن ویا شماره 3 رو زدم و وصل شد امور استانها و آخر کار گفت من داخلیم 342 هست و رحمتی هستم . حالا هم میتونی 3 بزنی . هم میتونی 342 بگیری . ممنون که شما هم همکاری میکنی .

راستی زنگ که زدی حتماً بنویس چی گفت

الان زنگ زدم .
    اول گفتم رحمتی ، ولی بعد از اینکه برداشت گفت باید با فرامرزیان که امور کرج هست صحبت کنی. بعدش که سوال پیچش کردم نتونست پاسخ قانع کننده ای بده گفتش با مسئول امور استانها (شریفاد) صحبت کن.
    نتیجه ی کل کل :
    گفت تا حداکثر یک هفته ی دیگه یا دان استریم شما رو بالا میبریم یا دان استریم اونایی که بیشتر از قراردادشون هست رو پایین میاریم.

کاربر فعال انجمن هنر هفتم vroom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Atl

پيش فرض

سلام دوستان برای من هم دیشب زیاد شد

فعلا که داری می تازه اما دیشب سرعتش تعریف دار نبود بالای 30 نمیرفت

دیدی گفتم دیرو زود داره ولی سوخت و سوز نداره
    برو کیف کن و جای ما را هم خالی کن
    منم دیشب برای اولین بار 900 مگ دان داشتم
    سرورش احتمالا تا حالا لو نرفته چون داشت با 50 -40 دان میشد
    تورنت هم اولش 10 بود بعد نزدیکای 7 شد 40
    مبارک آواتار جدید باشه
    اون سرور را هم تو پیغام خصوصی به من بگو

4. 2 کاربر از vroom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

سلام .

بین این بحث داغ منم یه چیزی بگم

من فکر میکنم زیاد به شاتل مربوط نباشه . من صبانت دارم و سرعت شبانم حدود 1 ماهه افتضاح هستش . ولی دیشب حدود 2 گیگ دانلود داشتم . و اینطوری که بچه های شاتل میگن دیشب خوب بوده من فکر میکنم همه چیز زیر سر مخابرات هستش .

مخلصیم .
    تا حدی قبول دارم ولی در اینمورد نه.
    مثلا من باز دیشب که برا دانلود فایل گذاشته بودم حدود 340 مگ دانلود شد ، در حالی که باید 1300 مگ دانلود میشد.
    خودشون هم معترفند که در اینمورد مشکل از شاتله وگرنه اگر از سمت مخابرات باشه مطمئن باش که از خداشون هست که بندازن تقصیر مخابرات.

پروفشنال electronic0nt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

96kbps
    سرعت دانلود هم 10.9 کیلوبایت

پس سرعت آرت 1 چنده؟

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

11

تقریبا تو تمام مناطق مخابراتی تهران سرویس های آرت 1 1024 بسته شدندبه احتمال زیاد بقیه شهرها هم میشه

کسی خبر نداره بقیه شهرها هم شده یا نه؟
    اره اینجا هم art 1 شده 1 مگ...

توی قسمت تغییر سرویس نگاه کنید تغییرات را...

8. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzad_sh_2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

الان زنگ زدم .
    اول گفتم رحمتی ، ولی بعد از اینکه برداشت گفت باید با فرامرزیان که امور کرج هست صحبت کنی. بعدش که سوال پیچش کردم نتونست پاسخ قانع کننده ای بده گفتش با مسئول امور استانها (شریفاد) صحبت کن.
    نتیجه ی کل کل :
    گفت تا حداکثر یک هفته ی دیگه یا دان استریم شما رو بالا میبریم یا دان استریم اونایی که بیشتر از قراردادشون هست رو پایین میاریم.
    آخ آخ فکر کردم شما هم شیرازی . قاطی کردم حسابی . خوب معلومه اوون رحمتی جواب نمیتونه بده به شما چون مال شیراز بود . خوب پس باز من بیشتر پیشروی کردم که همون موقع دست به کار شد و قول فردا شب رو داد و حداکثر پس فردا .
    البته بگم من خیلی برخورد اولیم تند بود و بعد که دیدم حرفاش منطقی هست آروم تر باهاش حرف زدم . وای ی ی انقدر زورم میگیره این زنا جواب بدن . چون درست نیست باهاشون تند حرف زد . آخی دلم براش میسوزه صبح به ته ته پته افتاده بود

خدایا یعنی میشه تموم بشه ؟
    خدایا رپید هست به من رحم کن :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هورااااااا شد :

بازه به امروز که خوب شده و از رپید بدون اکانت با حداقل 40 دانلود کرد
    Last edited by farzad_sh_2020; 23-01-2010 at 12:32.

آخر فروم باز S A M S U N G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

تا حدی قبول دارم ولی در اینمورد نه.
    مثلا من باز دیشب که برا دانلود فایل گذاشته بودم حدود 340 مگ دانلود شد ، در حالی که باید 1300 مگ دانلود میشد.
    خودشون هم معترفند که در اینمورد مشکل از شاتله وگرنه اگر از سمت مخابرات باشه مطمئن باش که از خداشون هست که بندازن تقصیر مخابرات.
    سلام .

به نظر من این شرکتها از مخابرات مثل موش در برابر گربه میترسن . این شرکتها چه بخوان چه نخوان باید با مخابرات همکاری کنن وگرنه آنچنان میپیچونن که به التماس بیافتن .

راستی من منبع موثق دارم تمام لینکهائی که از 1 ماه پیش به بعد کاربران باز می کنند اول از طرف مخابرات چک میشه . در مورد Email هم Gmail به شدت کنترل میشه .

مخلصیم .

11. 2 کاربر از S A M S U N G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خوب بازم از ساعت 10:22 کل شیراز ظاهراً قطع شد . فوری تماس گرفتم پشتیبانی و کلی بحث کردم و تا اسم شکایت به تنظیم مقررات آوردم دیگه حرف نمیتونست بزنه و به ته ته پته افتاده بود و گفت من وصل میکنم به امور استان ها شما اوونجا شکایت کنید اول اگر نشد بعد تنظیم مقررات . خوب وصل شد و یک آقایی برداشتن و کلی صحبت کردم و مشکلات رو گفتم . گفتن تمام کارهای شاتل انجام شده و مخابرات باید اقدام کنه دیگه . خلاصه حرفایی که میزد خیلی منطقی تر از دیگران بود و اطلاعاتش خیلی خوب بود .
    نتیجه گیری از صحبت:
    1- نامه تنظیم شد برای برگردوند سرعت کلیه مشترک ها بخصوص 128 ها به سرعت واقعی تا زمانی که مخابرات پهنای باند جدید رو اعمال کنه

2 - گفتن امروز نامه ارسال میشه و از فردا و حداکثر پس فردا مشکل حل میشه و همه با سرعت های واقعیخود دانلود میکنن و گفتن مرکز حافظ و ولیعصر بزرگترین مراکز ما هستن و بخاطر همین مشکلات بیشتری داریم و گفتن حل میشه بزودی .

3 - قرار شد اگر تا فردا و نهایتاً پس فردا سرعت ها واقعی نشد من باهاشون تماس بگیرم و فقط اعلام کنم که نشد و دیگه هیچ حرفی نباشه که بگن چرا شکایت کردی .

من یک سال صبر کردم دو روزم روش . وگرنه همین الان متن شکایتم آماده هست و فقط کافیه برم تحویل بدم
    دوستان عزیز 512 شما هم اگر زنگ بزنید خیلی تاثیر بیشتره داره و واقعاً الان حس کردن که چقدر دارن بد کار میکنن

گفت علت افزایش سرعت بخاطر جشنواره زمستان هست که کلیه یوزرها رو تا 1 مگ باز کردیم ولی بدلیل عدم همکاری مخابرات در برخی مراکز به مشکل خوردیم و دید منم خیلی شاکی هستم همون موقع نامه تنظیم کرد و گفت ارسال میکنم فنی شیراز

خلاصه 128 ها و 256 ها اگر سرعتتون کم شد شرمنده . من فقط حقم رو میخوام نه بیشتر از حقم
    اگر که سرعتها برگشت به حال اول که هم شما به حقت می رسی و هم دیگران به اندازه پولشون دانلود می کنند ولی اگر نتونستی تا آخر هفته سرعتها رو برگردونی مدیران اینجا برای اینکه تاپیک رو به حاشیه می کشونی و کاربرا رو سر کار می گذاری اخراج دائمت می کنند.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

ماشاالله پست خور
    ما نیم ساعت نمیایم 4 صفحه میره جلو

من نتیجه گرفتم هر وقت انتقاد کردم بدتر شده

حد فاصل پست قبلیم تا الان تو این حدودا 30 دقیقه قطع شد شبکه و 718 میداد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 67 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 67 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •