آقا یه سوال من میخوام باند بگیرم هر جا برم با آمپ و بی آمپ واسم تست میگیرن قبل خرید؟ یا نه هر جایی انجام نمیدن؟
اگه جایی توپ خونه میشناسید هم تست بگیره هم قیمتاش خوب باشه اگه امکانش هست اینجا (اگه نه پی ام) معرفی کنید.
آقا یه سوال من میخوام باند بگیرم هر جا برم با آمپ و بی آمپ واسم تست میگیرن قبل خرید؟ یا نه هر جایی انجام نمیدن؟
اگه جایی توپ خونه میشناسید هم تست بگیره هم قیمتاش خوب باشه اگه امکانش هست اینجا (اگه نه پی ام) معرفی کنید.
من بالاخره gto938 خریدم یه جا هم تست گرفتم بین 6965v2 با این 6965 به مراتب بدون امپ بهتر بود بیس با صدای بلندتری داشت اما jbl به مراتب تفکیک صدای بهتری داشت صدای خیلی شفافی هم می داد با امپ هم کسی نداشت که برام تست بگیره خلاصه بعد از کلی گشت با دیدن مدل های تقلبی gto938 یه جا پیدا کردم زیر خاکی اکبندش رو داشت با گارانتی اصلی قیمتشم 210 زد(فیکش 165 بود). الان با یه پخش 165 pioneer گذاشتمش بدون امپ صدا بالای 30 که بره کم کم overload می شه در کل دقیقا عین نقدهاش بود که می گفتن باید این باند با امپ استفاده بشه حتی یکی گفته بود اولش صدای بدی ازش می گرفتم با خرید یه امپ همه چیز عوض شد انگار یه باند دیگه شد حالا اگه قسمت شد امپ بخرم نظرم رو با امپ هم می دم اما فعلا با کلی ور رفتن با تنظیمات صدای خوبی دارم ازش می گیرم اما woofer به شدت کم میاره در بیس بالا مدام خر خر می کنه که برای یه باند 100w rms کاملا طبیعیه
اره می کنن اما معمولا کاری می کنن که اون چیزی که می خوان رو به شما بفروشن ترفندهای زیادی هم بلندن اما بازم از فروشنده های جاهای دیگه با انصاف ترن اینم بگم کمتر جایی پیدا می شه با امپ تست بگیره
اگر تونستید تست بگیرید و جوابشو لطفا، به ماهم بگید !
وات بالا هم الزاما به معنی بهتر بودن نیست ....
Mx
امپدانسش3اهم و 80وات ورودی میخواد .
گرند زیرو 120وات روی 4 اهم !
قیمت امپلی هم بیشتر میشه....
Sent from my HTC One max using Tapatalk
یه سوال تخصصی، این اهم باند باید با امپ حتما یکی باشه؟ مثلا 718ex با مقاوت 3اهم و 80w rms با امپ 526 کنوود که RMS در مقاومت 4 اهم: 2 عدد 60 واته و RMS در مقاومت 2 اهم: 2 عدد 90 واته. چطور همخوانی داره؟ 4 اهم به باند فشار میاره؟ یا 2 اهم؟!؟! کلا اهمیت داره؟
سلام
دقت کنید،اسپیکر یک مقاومت محسوب میشه که سر راه آمپلیفایر قرار میگیره.و امپدانس نامی که داره به صورت خودکار با آمپلیفایر مچ میشه.
اگر 3 اهمی باشه آمپ بر اساس 3 اهم باهاش رفتار میکنه.و اگر 2 اهم باشه نیز همینطور.
حالا بحث توان RMS میاد وسط که اینجا ما باید اول اسپیکرمون رو تهیه نمائیم و بعدا با توجه به قابلیتهای اون براش آمپلیفایر مناسب چه از نظر مچ بودن اهم و چه از نظر توان قابل تحمل اقدام نمائیم.
اگه گیر میومد تست میکردم
ولی ریسک نمیکنم,بهتره چیزی رو بخرم که امتحانشو پس داده.
راستی mx165 plusامپدانسش 3 اُهم نیست؛4 اُهمه.اون مدلی که 3 اُهم هست اینه:
M165 از سری Line.
توی سایتش که اینجوری بود![]()
بچه ها آمپ دسته ۲ پریمیر9850 رو چند میخرن الان؟ چند بفروشم خوبه؟
یعنی این کنوود کیفیت صداش از 8650 پایونر بهتره من برام کیفیت صدا مهمه نه گذینه های تنظیم صدا با تشکر
فرستاده شده از LG-D802ِ من با Tapatalk
سلام
داداش اگه کیفیت میخوای 7056
اگه تیس تیس میخوای پایونیر!!!
پایونیر فقط سری prs شون باکیفیت هستن.
من خود 4 ماه 7056 دارم به شــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــدت ازش راضی ام![]()
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)