سلام
لطفا به این پست هم پاسخ دهید.
سلام
لطفا به این پست هم پاسخ دهید.
اینقدر قیمت ها بالا و پایین میاد که تموم قیمت های من اشتباه هس ، سایت ها هم درست نیستند مثلا 7100 تو وب 4.5 تا 4.8 هس اما تو بازار 4.1 قیمت امروز
sx150 دوربین خوبیه ، اما شما نباید انتظار خاصی از این رده دوربین ها تو نو کم و شب داشته باشید ! ، میشه گفت همشون خوب نیستند !
مبارکت باشه دوست عزیز. شما که در این مورد سوال کرده بودی و دوستان هم خوب پاسخ دادند که سوپرزوم ها نمی تونند توقع شما را در نور کم و اتاق پاسخ بدهند.حتی یکی از دوستان نمونه عکس ها را هم در تاپیک بغلی مقایسه کرد.در ضمن شما اولویت زوم هم نداشتید.پس واسه چی باز سوپرزوم خریدید؟ البته جسارت نباشه اما برخی مغازه داران فقط به فکر فروش کالای خود هستند!
دوستان توجه کنید:
در خرید مموری کارت های SD که ساخت شرکت LEXAR هست و با برند KODAK فروخته میشه دقت کنید!
بهتر بگم، نخرید!
برخلاف اکثر برند های دیگه که سرعت رایت رو روی بسته بندی ذکر میکنن، این برند سرعت رید رو مینویسه!(حالا اونم واقعی نیست)
مموری که 200X بود و نوشته بود سرعتش 30MB/s هست، سرعت رایتش 7 و سرعت ریدش 16 بود!
مموری که 300X بود و نوشته بود سرعتش 45MB/s هست، سرعت رایتش 10 و سرعت ریدش 22 بود!
در حالی که مموری 133X از برند ترنسد که خیلی هم ارزونتر هست سرعت رید و رایتش حدود 18 ثابت بود!(روی بسته بندی هم نوشته 20MB/s)
دوستان یک دوربین کامپکت ساده برای عکس های خانوادگی و همچنین عکس در شب معرفی کنید قیمت تا 500تومن
دوستان عزیز بین دوربین g15 کانن و fz150 کدوم رو بخرم.
از نظر حس عکس گرفتن و سوپر زوم بودن، زوم و فوکوس دستی ولذت عکاسی مطمئنا fz150 بهتره. ولی من الان یه sx130 دارم . می ترسم این همه هزینه کنم وزیاد عکساش با هم فرق نکنه مخصوصا تو شب و خونه.
از نظر کیفیت عکس هم مطمئنا g15 بهتره ولی نمی دونم چقدر از fz150 مخصوصا تو عکس خونه سرتره و از طرفی عدم زوم خوب و اون حسی که شاید از دست گرفتن یه دوربین می شه توقع داشت رو نمیده.
من خودم خیلی گشتم و به این نتیجه رسیدم که زوم خوبی هم داره.ixus 500 hs هست
البته من ژاپنی رو گیر آوردم
دوستان نظرتون راجع به canon g1x چیه؟
سلام دوستان عزیز
من یه راهنمایی میخواستم
من قبلا G12 خریدم و بسیاز راضیم ازش
الان برادرم میخواد دوربین بخره و من با توجه به ذهنیتم بش گفتم که G15 خوبه یحتمل
میدونم که G16 هم اخیرا اومده ولی خیلی گرونه
میشه نظرتون رو راجع به G15 بگید
اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارین ممنون میشم بگید
این CMOS نسیت به CCD بهتره آخر یا نه؟
ممنون
g1x دوربین خیلی خوب و با کیفیتیه و در واقع یک تولید فرعی و سفارشی با سنسور بزرگتر نسبت به سری اصلی G کانن محسوب میشود.این دوربین کیفیت عکس های خیلی خوب در حد DSLR ENTRY LEVELS می دهد.
این دوربین به همراه RX100 سونی و X20 فوجی فیلم در سقف دوربین های کامپکت رده بالا قرار می گیرند.البته باید دید شما نیازتون چیه؟ تو این قیمت می تونید دوربین های DSLR با کیت لنز و کیفیت عکس بهتر نیز انتخاب کنید.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)