بهتره بعد از کارهایی که دوستمون گفت بکنی رزولیشن و کیفیت بازی رو هم کمکنی تا مشکل نداشته باشی .
بهتره بعد از کارهایی که دوستمون گفت بکنی رزولیشن و کیفیت بازی رو هم کمکنی تا مشکل نداشته باشی .
سلام من تاپیک قبلا ایجاد کردم که ناظم انجمن گفت توی این تاپیک بذارمش
لطقا کمکم کنید خیلی واجبه
سلام دوستان
من یک گیم نت دارم که چند روز پیش ویندوز سیستم ها رو به سون ارتقا دادم به خاطر بعضی از سخت افزار های شبکه !!!
حالا دیگه نمی تونم بازی پر طرفدار Need For Speed Most Wanted رو نصب کنم چون من نمی دونستم این بازی روی سون مشکل داره !
حالا دوستان شما راه حلی دارید که من بتونم این بازی روی سون اجرا کنم!؟
یک درخواست دیگه ام دارم اینه که نسخه اصلی این بازی رو اگه میشه لینکشو در اختیار من بذارید !!!(آپلود سنترش فرقی نمیکنه)
فقط نسخه اصلی باشه نه نسخه های black edition و....
نسخه اصلی که سال 2005 برای اولین عرضه شد اینم کاورش
سلام من لازی نید فور اسپید هات پر سوییت رو نصب کردم اما وقتی می خوام بازش کنم سریال ازم می خواد کسی میدونه سریالش چیه؟
سلام من تاپیک قبلا ایجاد کردم که ناظم انجمن گفت توی این تاپیک بذارمش
لطقا کمکم کنید خیلی واجبه
سلام دوستان
من یک گیم نت دارم که چند روز پیش ویندوز سیستم ها رو به سون ارتقا دادم به خاطر بعضی از سخت افزار های شبکه !!!
حالا دیگه نمی تونم بازی پر طرفدار Need For Speed Most Wanted رو نصب کنم چون من نمی دونستم این بازی روی سون مشکل داره !
حالا دوستان شما راه حلی دارید که من بتونم این بازی روی سون اجرا کنم!؟
یک درخواست دیگه ام دارم اینه که نسخه اصلی این بازی رو اگه میشه لینکشو در اختیار من بذارید !!!(آپلود سنترش فرقی نمیکنه)
فقط نسخه اصلی باشه نه نسخه های black edition و....
نسخه اصلی که سال 2005 برای اولین عرضه شد اینم کاورش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته اینکه این بازی ذاتا با seven مشکل داره جایی نشنیدم ولی شما برای اطمینان روی آیکون اصلی بازی راست کلیک و در قسمت properties \compatibility تیک XP یا 2000 رو بزن ببین درست میشه....
این کارم کردم با Xp mode بالا نیومد
داداش من شما کرک رو کپی نکردی
باید کرک رو از تو دی وی دی بازی کپی کنی تو محل نصب بازی تا ازت سریال نخواد
راه حلشو خودم یافتم
بعد عوض کردن ویندوز ، net famework رو نصب نکرده بودم![]()
سلام علیکم
من cod 7 رو از هارد سیستم تو گیم نت ریختم رو فلش و تو سیستم خودم ریختم.
قبلا cod 6 رو همینجوری و بدون هیچ مشکلی بازی کردم.
حالا تو سیستم خودم وقتی فایل اجرای بازی رو باز میکنم هیچ اتفاقی نمیفته.
این یعنی یه سری از فایلا نیستن؟کرک مشکل داره؟
تو نصبش هم مشکل دارین؟! این بازی اصلا از بابت نصب ایرادی نمیتونه بده.
اما در مورد اجرا کردنش (در ویندوز 7 32 بیت تست شده)... نیاز به نصب پچ ورژن 1.3 این بازی دارین که از آدرس زیر میتونین بگیرین:
بعدش کرکی که در آدرس زیر قرار گرفته رو دانلود کنین:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تو قسمت NFS: Most Wanted v1.3 [JAPANESE] No-CD/Fixed EXE رویکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکلیک کنین. (احتیاج به ف ی ل ش ک ن دارین)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)