دستت درد نكنهmsb جان. من فكر كنم LT هستش كه error ميده ولي لايد دقيقا اين چيزي كه گفته چك كنم. بازم ممنون
دستت درد نكنهmsb جان. من فكر كنم LT هستش كه error ميده ولي لايد دقيقا اين چيزي كه گفته چك كنم. بازم ممنون
لازم به ذكر است اگه روي كنسول شما LT 1.0 نصب هستش شما از طريق Dummy from ixterme نمي تونيد key درايو رو بخونيد (از روش باز كردن نيمه ي درايو، چون الان درايو شما مثل يك درايو اورجينال شده و بايد از روش سخت افزاري كپي خورش كنيد)، و بايد Key درايو رو داشته باشيد تا بتونيد به LT 1.1 ارتقاش بديد.(براي همينه كه Error ميده!)
salam!! Agha jeddi fekr mikoni bazi ba in XFPS 360 faiede nadare?? akhe manam aslan ba daste rahat nisam, bazihaee ke in xfps 360 ro suport mikonan chetor?? ba oona ham nemishe bazi kard? Hala JOESTICK chetoree?? aya aslan Joesticke xbox 360 vojood dare? bazi ba oon chetore?? be nazare shoma bazi kardan ba in behtar az Daste nis vase bazihaie aval shakhs va oonaee ke be daste alagheii nadaran??!!! ShaggZ
داداش به مشکل برخوردم میخوام به لایو وصل بشم طبق آموزش تا مرحله زیر رفتم ولی من این join در سمت نارنجی رنگ رو نمیبینم کجاست چیکار کنم
پس از اتمام کار در Dashboard کنسول به قسمت Xbox Live (سمت نارنجی رنگ) رفته و گزینه join را انتخاب کنید تا محیط شناسایی شود. با ورود به شبکه Xboxlive باید مشخصات خود را در سایت مایکروسافت ثبت کنید. دقت کنید مشخصات مکانی خود مانند کشور و زبان و ... را آمریکا انتخاب گنید تا با پیغام خطا روبرو نشوید. برای zipcode می توانید مثلا از نام شهر California و کدپستی 92656 یا CA 92656 استفاده کنید.
عکوس ناتال که احتمالا نسخه رسمیش هستش: دی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همه ي بازي هايش نه، تعداد مشخصي از بازي ها كه در سايت مايكروسافت معرفي شده اند و همچنين حتما بايد روي دي وي دي 9 رايت شده باشند.
می نونی لینکش رو بدی؟؟![]()
دوستان خواهش میکنم این سوال منو جواب بدین بعد اگه خواستن منو بن کنند منو جای دیگه نفرستید(جای دیگه پرسیدم ج ندادن) من به خاطر مشکل در بازی GTA که دوستان گفتن به خاطر LCD هست میخوام یه LCD TV بخرم بین این 2 تا موندم کسی از دوستان از یکی از این 2 استفاده کرده که کیفتش رو برای XBOX تایید کنه ؟>؟>
LG lh700
LG sl 800
خواهشا یکی جواب مارو بده من چیکار کنم الان با ایکسباکس رفتم تو قسمتی که سینگ آپ داشت رو زدم واصه خودش کانکت کرد و یه چیزی بالا نویشته downloding updates و نیم ساعته داره آپدیت میکنه حالا چیرو نمیدونم !!!! چیکار کنم ؟؟(دایل آپم)
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)