تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1523 از 2605 اولاول ... 523102314231473151315191520152115221523152415251526152715331573162320232523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,221 به 15,230 از 26041

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

سرویس های نامحدود واقعا محدود شدن؟؟؟؟؟
    آخه چرا؟ ما میگفتیم مخابرات حداقل کمتر دزدی میکنه. حداقل فقط تو سرعت اینترنت دزدی داره. الان داره حجم رو هم محدود می کنه؟
    من چند سال کاربر مخابرات بودم. حدود9 ماهه از فن آوا گرفتم نامحدود که قیمتش 10 تومن بیشتر بود و بعدش هم گرونتر شد. با این حساب فن آوا هم بازی در نیاره خوبه.

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

چرا اونو میگی!!! شما این خبر رو بخون فقط:

"باید توجه داشت که در بررسی و رتبه‌بندی کشورها به لحاظ سرعت اینترنت متوسط سرعت در کل کشور ملاک است به طوریکه سرویس اینترنت 100 مگابیت بر ثانیه یک استاندارد متوسط در خانه‌های شهری کشور کره جنوبی است و این کشور به تازگی اینترنت یک گیگابیت (1000 مگابیت بر ثانیه) را در سطح کشور عرضه کرده که هزینه دریافت این سرویس 20 دلار در ماه است."

یعنی شما دلار رو 3200تومن هم حساب کنی این مبلغ میشه 64هزارتومن در ماه 1000مگ در ثانیه!!! بعد اونوقت مخابرات داره ماهی 74هزارتومن از مشترک میگیره 2مگ مثلا نامحدود میده تازه اونم نامحدود نیست دیگه دارن جمعش می کنن کلا!!! فقط ببین چقد داره روی اینترنت میخوره و دزدی می کنه...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز،
    اکثر افراد فکر میکنند که ایران پهنای باند نداره؛ با توی ایران اینترنت کم هست و این دلیل هزار یک مشکل هست.
    واقعیت اینه این طور نیست، این اشتباه مردم عادی هست، ببینید همین الان در لحظه از زیر پای شما دارد 3.2 Tbps توسط کابل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عبور میکند، در صورتی که سهم کل برداشت ایران از همین کابل شاید زیر 1% باشد !!
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ید

الان پینگ شما حدود 250ms هست، این یعنی سیستم فیلترینگ ایران حدودا 200ms وقت برای بررسی هر packet لازم دارد.
    حالا فرض کن من بیام پهنای باند کل کشور رو دوبرابر کنم، طبیعی هست که وقتی راندمان سیستم فیلترینگ را ثابت است، پینگ شما به حدود 500ms خواهد رسید. در این صورت شما راضی خواهی بود ؟ قضیه کمدی نمیشود؟ اینترنت 24 مگ با پینگ تایم 500ms ؟!!

این ها رو گفتم، که بگم دوستان وقتی اعتراض میکنید بدانید، مشکل دقیقا از چی هست و به چی باید اشاره شود و چرا این مشکلات وجود دارد و سر منشاء ش چیست.

3. 13 کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه AVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

تا زمانی که جلوی مبلغ 0 زده با خیال راحت دانلود کنید این یعنی فعلا اجرا نشده البته تضمین نمی کنم بگید شما گفتید ...

خودم قبلا حجمی داشتم به محض رد شدن از اون حجم اولیه در دانلود های بعدی جلوی مبلغ که همیشه0 بود مبلغ درچ می کرد

حالا گیرم دانلود کردید قبض میلیونی یا چند صد هزار تومانی شد مخابرات نه قانونا نه شرعا نه عرفا نمی تونه مبلغی از شما بگیره نهایت یک خط دیگه به اسم یکی از اعضای خانواده می گیرید

این مبلغی که میگی رو دقیقاً باید از کجا دید؟

////
    بعدش تو قسمت ریز کارکرد که میری هنوز نوشته «حجم ترافیک = نامحدود» آیا نباید بنویسه مثلاً 40 گیگ یا 20 گیگ یا غیره؟!
    اینکه حجم مجاز محدودیت رو درج نکردن و هنوزم نامحدوده پس پیش فرض این هست که محدودیتی هنوز اعمال نکردن!

5. این کاربر از AVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز،
    اکثر افراد فکر میکنند که ایران پهنای باند نداره؛ با توی ایران اینترنت کم هست و این دلیل هزار یک مشکل هست.
    واقعیت اینه این طور نیست، این اشتباه مردم عادی هست، ببینید همین الان در لحظه از زیر پای شما دارد 3.2 Tbps توسط کابل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عبور میکند، در صورتی که سهم کل برداشت ایران از همین کابل شاید زیر 1% باشد !!

الان پینگ شما حدود 250ms هست، این یعنی سیستم فیلترینگ ایران حدودا 200ms وقت برای بررسی هر packet لازم دارد.
    حالا فرض کن من بیام پهنای باند کل کشور رو دوبرابر کنم، طبیعی هست که وقتی راندمان سیستم فیلترینگ را ثابت است، پینگ شما به حدود 500ms خواهد رسید. در این صورت شما راضی خواهی بود ؟ قضیه کمدی نمیشود؟ اینترنت 24 مگ با پینگ تایم 500ms ؟!!

این ها رو گفتم، که بگم دوستان وقتی اعتراض میکنید بدانید، مشکل دقیقا از چی هست و به چی باید اشاره شود و چرا این مشکلات وجود دارد و سر منشاء ش چیست.
    بله حرف شما کاملا درسته حالا شما ببین اون فاز سومش اجرا بشه چه میشه این اینترنت دیگه! قطعاً همینطوره که وقتی سر راه شما 10تا دیوار باشه باید 10بار پرش کنی و این از سرعت شما کم می کنه و راندمان هم بسیار کم می کنه! حالا اینها میان ماه به ماه فایروالهای جدید نصب می کنند روی گت وی مشخصه نابود میشم همین چیزی هم که وجود داره! تو سال جدید هم که اینترنت کشور شده یه موش آزمایشگاهی یه بار میان کن پوررتها رو بلوک می کنن می بینن نه کلن به هم ریخت یه بار میان اختلال ایجاد می کنن در دریافت پکتهای بالاتر از 3مگ که یه سری داستان دیگه از کار می افته... خودشون هم نمی دونن چیکار دارند می کنن یه سری هم این فقط این وسط دروغ می کنن تو حلق ملت...

7. 5 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من همون جا هم اشاره کردم.وقتی پروتکل ssl که پروتکل رمزنگاری وب هست رو سرعتش رو بسیار کند میکنند خوب معلومه به این دلیله که افراد از این پروتکل و ابزارهای رمزنگاری وابسته به این پروتکل استفاده نکنند ، چرا استفاده نکنند ، برای اینکه در این شرایط جا-سو-س-ی از افراد بسیاربسیار مشکلتر و پر هزینه تر خواهد شد و در عمل هم امکان موفقیت پاییین هست.این مورد رو من خیلی روش تاکید میکنم چون ابعاد گسترده ای داره ولی اکثر مردم چون گرفتاری های دیگه ای تو فضای مجاز دارند (سرعت پایین و دور زدن قیلتر و .... ) بسیار به این مساله بی توجه هستند.الزاما هم قرار نیست برای افراد مشکلی پیش بیاد ولی همین که رفتار اینترنتی شما دائما تحت نظر باشه خیلی بد هست.

9. 4 کاربر از GHAGHALEELEE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوست عزیز،

دقیقا، همین دیروز هم یه خبر گذاشته که " [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] "

ادیت: الان دیدم تاپیکش رو اینجا هم زدن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

----------------------------

من هم دومگابیت نامحدود از مخابرات دارم و میخوام شکایت کنم، توی متن شکایت به چه مواردی اشاره کنم بهتره؟
    Last edited by The Dreadnaught; 24-04-2015 at 18:12.

11. این کاربر از The Dreadnaught بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه netwait's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

مگه میشه !!!
    از اون رد شد باید سرعت رو کاهش بدن ، مثل بقیه شرکتها
    وقتی اطلاع رسانی نکردن چه پولی بگیرن
    الان برای من رد شده ، نمیشه که پول مفت بدم
    رفیق خب الان نگاه کن ببین جلوی مبلغ چیزی زده یا نه؟
    اگر نه که طرح رفته برای ماه بعد احتما

13. این کاربر از netwait بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

رفیق خب الان نگاه کن ببین جلوی مبلغ چیزی زده یا نه؟
    اگر نه که طرح رفته برای ماه بعد احتما
    بحث اینکه در حال حاضر این طرح اجرا میشه یا نه نیست آنچنان صحبت اینه که همچین خیالی تو سر اینها هست بالاخره! که باید با شکایات زیاد مردم نذاریم عملی بشه. چون 100% به ضرر کاربر هست و به نفع جیب مخابرات!

15. 2 کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

سلام دوستان

من امروزم ریز مصرف رو نگاه کردم که رسیده به ده گیگ و اینا همین طوری دارن برا خودشون کنتور میندازن ...

و واقعا هنوز هیچ دانلودی رو شروع نکردم ...

اینکه میگید 2020 گفته این طرح برای شما نیست مطمئن باشید 2020 اصلا هیچ اطلاعی ندارن و اون ادما رو هم گذاشتن واسه اینکه کسی زنگ زد بگن یکی و داریم که جواب بده فقط همین ...

در ضمن من الان چند روز از طریق 195 شکایت کردم ولی هنوز تماسی گرفته نشده ...

با این حساب اگر مجبور باشیم باید بریم به طرح بهاره و اگر اونم طی ماه های بعدی جمع شد کلا شرکت رو عوض کنیم ...

شما راه حل بهتری سراغ دارید ؟

یعنی هنوزم صبر کنیم تا ببینیم چی میشه ؟

17. این کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

من امروزم ریز مصرف رو نگاه کردم که رسیده به ده گیگ و اینا همین طوری دارن برا خودشون کنتور میندازن ...

و واقعا هنوز هیچ دانلودی رو شروع نکردم ...

اینکه میگید 2020 گفته این طرح برای شما نیست مطمئن باشید 2020 اصلا هیچ اطلاعی ندارن و اون ادما رو هم گذاشتن واسه اینکه کسی زنگ زد بگن یکی و داریم که جواب بده فقط همین ...

در ضمن من الان چند روز از طریق 195 شکایت کردم ولی هنوز تماسی گرفته نشده ...

با این حساب اگر مجبور باشیم باید بریم به طرح بهاره و اگر اونم طی ماه های بعدی جمع شد کلا شرکت رو عوض کنیم ...

شما راه حل بهتری سراغ دارید ؟

یعنی هنوزم صبر کنیم تا ببینیم چی میشه ؟

اون سیستم 195حدود 14روز طول میکشه تا جواب بدن
    جواب اولیه هم مخابرات میده حواستون باشه روش باز شکایت بزنید جواب اومد براتون

فعلا دست نگه دارید تا ببینیم الان چند چندیم با مخابرات.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •