پرانتزی بودن پا باعث معافیت میشه ؟
پرانتزی بودن پا باعث معافیت میشه ؟
بله دوست من اما تا جایی که یادم هست باید ده سانت باشه !!
tapatalk
دوستام بهم گفتن من نمی دونستم همچین قانونی هم هست
یه 10-12 سانتی هم هست
دوستان لطفا اینقدر جو ندین
برای استحمام توی پادگان هاشمی نژاد هفته ای دوبار فقط برای گردان شماست و میتونین برین، جمعه ها هم عمومیه،یک ساعت قبل از نماز صبح هم میتونین برین(این قسمتش همه جا یکسانه) به خاطر جدول زدن و اینها،دستشویی هم هرچقدر دوست داشتی برو،البته توی وقت آزادت،اصلا کسی کاری نداره چرا زیاد میری یا کم میری...برای بیدار شدن هم کسی کار نداره چرا زود بیدار شدی،من خودم یک ربع زود بیدار میشدم و کارهام رو میکردم تا زمان بیدار باش برسه.
توی گردان هم یک آبگرمکن نفتی داشتیم با دوتا حمام(البته فقط گروهان ما داشت) و هرزمان که دوست داشتیم میرفتیم حموم و هیشکی کاری نداشت
بعد از اردو هم حمام عمومی بود اما ما رو بردن بهترین استخر نیشابور و کلی هم حال کردیم و فوق العاده بود
خوب داداش پادگان شما شاید اونطوری بوده...
این دوستمون شهاب تازه 1 ماه هستش که از پادگان شهید رجایی اومده بیرون، دروغ که نمیگه...
ولی با مورد حمومت نسبتا موافقم چون بابا ملت مساله شرعی دارن(البته اگه کافور بذاره)نمیشه که حموم نرفت![]()
سلام.
دوستان یک سوال داشتم.......
تو برگه سفید مرکز اموزش رو زده سپاه محمد رسول الله(ص) (همین میدون سپاه)....حالا سوال اینه که اونجا مرکز اموزش نیست.این قضیش چی میشه؟.........مکنه برای تکمیلیها همونجا وسایل رو بدن؟............کسی این مورد رو تا حالا دیده؟
با سلام.
کسی که خدمت نرفته( معاف هم نیست) میتونه بیمه تامین اجتماعی یا.... بشه؟
با تشکر.
سلام؛ تا زماني كه معافيت تحصيلي يا معافيت موقت داشته باشه، و يا در صورتي كه دفترچه پست كرده باشه، تا زمان اعتبار برگ سبزش ميتونه بيمه باشه.
من خودم الآن بيمه تأمين اجتماعي هستم و اول ارديبهشت اعزام كه قاعدتاً از اول ارديبهشت بيمهي تأمين اجتماعيم قطع ميشه.
يا علي... موفق باشيد...
ممنون دوست گرامی هم اکنون خودم هم بیمه نیروی های مسلح هستم.
اما امروز به یه موردی برخورد کردم! .... به همین خاطر برام سوال پیش اومد که آیا میشه کسی که معاف نیست ( چه پزشکی چه تحصیلی و....) بیمه بشه؟
به عبارتی آیا سربازان غایب ؛ فراری ؛ و... میتونن بیمه بشن؟( اقا جواد این سوال دست شما رو میبوسه)
ممنون.
معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان مرکزی طی اطلاعیهای متولدین ۷۴ را برای تعیین تکلیف وضعیت خدمتی فراخواند.
فارس: حسینعلی مسنآبادی گفت: تمامی متولدین ذکور ۷۴ که در سال ۹۲ به سن مشمولیت میرسند باید نسبت به تعیین تکلیف وضعیت مشمولیت خود اقدام کنند.
وی افزود: برابر ماده دو قانون خدمت وظیفه عمومی، هر فرد ذکور ایرانی از اول ماهی که طی آن به سن ۱۸ سال تمام میرسد مشمول مقررات خدمت وظیفه عمومی بوده و باید به منظور تعیین تکلیف وضعیت خدمتی خود از طریق دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+۱۰) اقدام کند.
معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان مرکزی اظهار داشت: بر اساس این اطلاعیه لازم است که مشمولان در همین رابطه نسبت به موارد زیر آگاهی داشته و مطابق ضوابط مطرح شده عمل کنند.
مسنآبادی ادامه داد: افرادی که قبل از ورود به سن مشمولیت ترک تحصیل کرده، انصراف داده، اخراج شده و یا فارغالتحصیل شدهاند، پس از رسیدن به ۱۸ سال تمام (سن مشمولیت) ظرف مدت شش ماه مهلت داشته تا خود را معرفی کنند، دانشآموزان، دانشجویان و طلاب علوم دینی که پس از رسیدن به ۱۸ سال تمام (سن مشمولیت)، همچنان از معافیت تحصیلی بهرهمند بوده، در صورت ترک تحصیل، انصراف، اخراج و یا فراغت از تحصیل حداکثر به مدت یک سال مهلت داشته تا وضعیت خدمتی خود را مشخص کنند.
به گفته وی مشمولان در صورتی که در موعدهای تعیین شده وضعیت خدمتی خود را مشخص نکنند، وارد غیبت شده و با محرومیتهایی نظیر ممنوعیت خروج از کشور، عدم امکان ادامه تحصیل، عدم أخذ گواهینامه راهنمایی و رانندگی و ... مواجه خواهند شد.
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)