تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1523 از 1746 اولاول ... 5231023142314731513151915201521152215231524152515261527153315731623 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,221 به 15,230 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

تو لااقل میتونی LOL بزنی . منو چی میگی ؟ الان سه روزه مشهد داره بارون میاد . دو روزه که LOL نزدم . هر چند بارون خوبه اما جلوی LOL بازی کردنمون رو میگیره
    جالبه
    برای منم یک موقع بارون میاد نتم قاطی پاتی میشه. پس برای همه اینجوریه
    جای دیگه ای اس پیش رو امتحان نکردی؟ رگبار تایم اوتی تو البته صبا هم یک موقع اینجوریه ولی من اهمین نمیدم بازی می کنم یکجور باهاش کنار میام

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

جالبه
    برای منم یک موقع بارون میاد نتم قاطی پاتی میشه. پس برای همه اینجوریه
    جای دیگه ای اس پیش رو امتحان نکردی؟ رگبار تایم اوتی تو البته صبا هم یک موقع اینجوریه ولی من اهمین نمیدم بازی می کنم یکجور باهاش کنار میام
    نه . فقط و فقط ثابت شده که مخابرات مشهد این قضیه واسش صدق میکنه زمانی که بارون میاد پینگها افتضاح میشن و زمانی که برف میاد علاوه بر پینگ ، سرعت دانلود هم به شدت میاد پایین

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

برنامه lol replay قانونی هستش؟
    استفاده از این برنامه برای دوباره دیدن باری خودت مشکلی درست نمی کنه؟

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

تو لااقل میتونی LOL بزنی . منو چی میگی ؟ الان سه روزه مشهد داره بارون میاد . دو روزه که LOL نزدم . هر چند بارون خوبه اما جلوی LOL بازی کردنمون رو میگیره

Wtf اینجا 1 متر برف باریده هیچ تاثیری نذاشته چطوری یکم بارون اوضاع نته شمارو داغون کرده

پروفشنال GL & HF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    سردترین شهر ایران

پيش فرض

آره موافقم. همین خوبه. تو هم خوبی

البته من موافقم که یکمی زیادی پست دادم

ولی بعضی هاش هم مفید هستش. مثلا ممکنه دوستان همین برنامه رو دانلود کنند و برن تو بازی و مثل من گول بخورن و پینگشون بالا باشه و ...
    در کل سعی می کنم پستم رو کم کنم که این انجمن مفید و بحث های علمی تخصصیش یک موقع دچار مشکل نشه
    اینجا هیچ بار مثبتی نداره تا میای راجب یک چمپی نظر بقیه رو بدونی با تبادل نظر کنی مثلا رنگار ملت میان فک میکن نوبی بیش نیستی که 2 روز نشده اومدی صاحب نظر شدی در صورتی که اینجور نیست زمانی که تو سیزن 3 بالاتر از دایموند رنکی نداشتیم من خودم دایموند 1 بودمو هنوزم هستم حتی بیشتر از دایموند . اما اینجا تا میای چیزه جالبی بگی یا نبادل نظر کنی فک میکنن یا ترولی یا داری خودت رو بالاتر از بقیه میبینی شما هم راحت باش . تو همچین انجمنی باید اومد فقط گله کرد چون اگه از بازی صحبت کنی فک میکنن ترول هستی . واست مثال هم میزنم شخصی مثل Egorlord که میاد تو این انجمن چند وقت پیش همینجا به من گفت ترولی بیش نیستی چون میری رنگار جنگل بازی میکنی در صورتی که امسال 3 تا جنگل برتر سال تو سایت LoLesport معرفی شد که تو راس اونا رنگار/لی سین / کازیکس . بودن حالا باز بعضیا میاد میگن باز ترول کرد چرت گفت پس اگه فکر میکنید ترول هست برین بازی فینال مسابقات رو ببینید . همونجا گزارشگر بازی میگه که dandy بازی رو ترکوند . کلا از بحث خوارج شیم
    Last edited by GL & HF; 21-02-2015 at 21:44.

6. این کاربر از GL & HF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

Wtf اینجا 1 متر برف باریده هیچ تاثیری نذاشته چطوری یکم بارون اوضاع نته شمارو داغون کرده
    بارون که سهله . شانس اوردیم برف نباریده . وقتی برف میاد کلا نت پشت سر هم قطع میشه و سرعت دانلود هم به شدت میاد پایین . دیگه پینگ پیشکش . دیگه واسه مخابرات مشهد این قضیه اثبات شده . تو تاپیک مخابرات مشهد اگه سر زده باشی پستهای زیادی در همین باب موجوده

ولی دوستان جواب سوال منو ندادن . این قضیه مسابقات لن که تصاویرش هم همیشه تو خود کلاینت بازی موجوده چطوریاست ؟

-------------------------------------

ویرایش 1 : الان ساعت 10 صبحه . بارون از دیشب قطع شده و تازه داره دوباره شروع میشه . پینگ هم تقریبا خوب شده فعلا . اما باز LOL نمیدونم چرا لاگین نمیکنه ؟ ریوت باید از Dota یاد بگیره با اون سرورهاش . جالبه Status هم زده انلاین .

-------------------------------------

ویرایش 2 : چه جالب . اگه IE روی حالت افلاین باشه LOL لوگین نمیشه . چقدر به هم مربوطن
    Last edited by Gregar; 22-02-2015 at 10:21.

8. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014
    Last edited by Fiddle; 22-02-2015 at 17:21.

10. 2 کاربر از Fiddle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

اینا رو خودت تست کردی میزاری اینجا ما رو وسوسه میکنی ؟
    جدا کار میکنه ؟ یه وقت بن نکنن

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این ها ویژوال هستن و مقادیر واقعی نیستند . در حقیقت اینگونه نرم افزارها (بد افزار ) میان مقادیر داخل رم رو تغییر میدن
    مقادیر اصلی داخل سرور هستند که ما به اونها دسترسی نداریم .
    بیشتر جنبه سرقت اطلاعات داره تا کار کردن برای کاربر

13. 6 کاربر از C0OPeR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

اقا داشتک بازی یک وو رو اسپک می کردم وقتی رفتم لول اسکل ببینم که چندمیه دیدم نوشته
    استریمیر بعد عکس تلویزیون گزاشته؟ جریانش چیه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •