دوستان نامحدود 128 حالت عادیش سرعت چنده قبل از تموم شدن حجم منصفانه؟دانلود؟آپلود؟
دوستان نامحدود 128 حالت عادیش سرعت چنده قبل از تموم شدن حجم منصفانه؟دانلود؟آپلود؟
من الان صبانت دارم ولی بعد از محدود شدن سرعت شبانه میخوام سرویسم رو عوض کنم
چه شرکتی سرعت ثابت بدون قطعی و وصلی با اینترنت شبانه بدون محدودیت ارایه میده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تا قبل از اتمام حجم منصفانه معمولا رو 400 500 باید یاشه که با توجه به حجمش که 2.5 گیگ برای برنزی و 10 گیگ برای طلاییست مفت نمیرزه....
البته من حجمی داشتم اما صبا سرویساش معمولا رو 4 مگابیت که همون 400 500 میشه بسته شده راجب نامحدود بازم بیشتر تحقیق کتید.![]()
دوستان اینترنت من صبح ها سرعتش خوبه ، ولی شب ها خیلی سرعتش میاد پایین ، در حدی که عکس های وایبر رو به بدبختی باز میکنه ، مشکل از کجاست ؟ خیلی اعصاب خورد کنه ، عملا شبا اینترنت تعطیله ! چکارش کنم ، مشکل از مرکز مخابراتیه ؟
احتمالا مرکز شلوغه سرعت میاد پایین
با اینحال snr وضعیت خطت یه چک بکن
والا با اینکه خطمو روی 8 مگ گذاشتن snr ام ، جفتش تقریبا 20 هستش ....
الان یعنی مرکز فقط پهنای باند صبانت شلوغه یا همه ی سرویس دهنده ها ؟ چون من پارس هم که داشتم ، تقریبا همچین مشکلی داشتم ، ولی یادم نیست که به همین شدت بود یا نه !
الان روی اون خط دیگه پارس دارم که تقریبا از 3 ماه پیش شارژش نکردم و جالبم اینجاس که هنوز تخلیش نکردن ، یعنی میتونم اونو راحت شارژ کنم ، ولی اگر شارژ کنم و باز دیگه نخوام شارژش کنم ، اینقدر زنگ میزنن که چرا شارژ نمیکنین که آدم به غلط کردن میوفته ....
دارم متمایل میشم به شاتل و اون به نظرم دیگه بدترینه .....!
باید از همسایه ها و دور بری ها بپرسی
بعضی وقتها مشکل همگانی
بعضی وقتها هم فقط مختص به یک سرویس دهنده است
زمانی که صبانت بودم و زمانی که پارس بودم همیشه ساعات شلوغی افت کیفیت داشت
اما خب در پارس یکم مشهودتر بود
جسارتا شما الان از کجا سرویس میگیرید ؟
پارس آنلاین
مرکز انقلاب مشهد
پارس انلاین به خاطر حذف شبانه مشترکینش کم شده
سرعت بازهم در ساعات شلوغی افت داره اما در ساعات رایگان یکم بهتر شده
Last edited by sleeplessness; 21-02-2015 at 10:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)