دانلود دیشبم
256
[QUOTE=M e i s a m;6844269]توهین چیه برادر من مگه دروغ میگم؟ یه بدبختی از همین مردم رفته پول داده خریده اشتباه میگم؟ وگرنه مرجع و این حرفا رو قبول ندارم
جای خوب هم منظورم اکانت اصلی بود[COLOR="Silver"]
از این عربهای عوضی و انگلیسی ها هر چی .... کنی عیبی نداره...
نه دزدیه و نه حرام خوری...
میتونید سرچ کنید منظورم رو بفهمید
[QUOTE=Daniel4u;6844484]دعوا سرچیه نمی دونم . ولی این انگلیسی ها خیلی ولد ... هستن. بی بیسی باید ر ید توش
رفیق اگه اکانتی چیزی زدی مارو بی نصیب نذار . پ خ کن لطفا![]()
بچه ها خبریه دوباره ؟!
من دارم رو 40 دانلود میکنم عجبا
![]()
دوستان اگه من الان مثلا 3 گیگ ترافیک بخرم همون موقع 3 گیگ به حجمم اضافه میشه یا نه ؟؟
منظورم اینه که الان من 2 گیگ ترافیک باقیمانده دارم اگه 3 گیگ بخرم همون لحظه ترافیک باقیمانده م میشه 5 گیگ یا بعد از اینکه اون 2 گیگ تموم شد اون 3 گیگ اضافه میشه ؟؟
بعد اگه مثلا اگه 1 گیگ از اون 3 گیگ باقی موند به دوره ی بعد منتقل میشه یا خیر ؟؟
سریع اضافه میشه
ا گیگ هم مونده باشه به دوره بعد انتقال داده میشه
وضعیت پینگ با 4.2.2.4 چجوریه؟بالای 300 یا پایین 300 ؟تایم اوتش چی؟
یه زمانی داشتیم رکورد 5 تا رو میزدیم.ببینید به چه روزی افتادیم
---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
[QUOTE=dark-sky;6844514]فکر میکنم سند رفیقمون با پارس هست و رسیوش با اینترنت ماهواره ای دیگه![]()
[QUOTE=amin_v30;6845179]یه زمانی داشتیم رکورد 5 تا رو میزدیم.ببینید به چه روزی افتادیم
---------- Post added at 07:58 PM ---------- Previous post was at 07:55 PM ----------
می دونم ولی اکانت ماهواره ای خیلی گرونه .
عجب وضعیه تو این مملکت چند ماه وضع پینگ و بازیهای آنلاین افتضاح شده این چند روز اخیر هم که دیگه بدتر ..
همش تو بازیها یا لگ خیلی زیاد هست یا مرتب دی سی میشم اعصاب نمونده واسم ..............
من الان هم پارس دارم هم با اون یکی خطم مخابرات جفتش پینگا خرابه با این وضعیت هم فکر نکنم دیگه بشه
آنلاین بازی کرد انگار درست بشو هم نیست اون از سرعت این از پینگ روز به روز بدتر .. فقط امیدم به این اینترنت
چمدونیه که میگن بهار قراره بیاد .. خدا کنه یجوری از این وضعیت نجات پیدا کنیم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)