از دیروز فقط میتونم با حالت bridge کانکت بشم با ppoe کانکت میشه اما آنلاین نیست ! قبلا همه چیز اوکی بود یه روزه اینطوری شده !
مشکل از چیه ؟ میشه درستش کرد ؟
از دیروز فقط میتونم با حالت bridge کانکت بشم با ppoe کانکت میشه اما آنلاین نیست ! قبلا همه چیز اوکی بود یه روزه اینطوری شده !
مشکل از چیه ؟ میشه درستش کرد ؟
NAT توی تنظیمات مودم فعال هست؟
با پشتبانی تماس بگیرید احتما مشکل از طرف ISP هست
سلام.....
دوستان چند وقتی هستش که ارتباطم با اینترنت یه دفعه قطع میشه و ارور 720 میگیرم.... لپ تاپ رو وصل کردم باز وصل نشد و تنها راه وصل شدن هم اینه که سیستم رو دوباره ریست کنم :|
کسی میدونه این مشکل از کجا میاد؟!
بیشتر وقتی تلفن زنگ بزنه این ارور هم میاد!!! ولی خوب این چه ربطی به خاموش کردن سیستم داره؟! نهایتش با ریست مودم باید درست بشه....
ضمن اینکه اسپلیتر رو چک کردم و مشکلی نداره :|
اطلاعات مودم رو بزار
NAT فعاله
حتی چراغ اینترنت روی مودمم سبز ـه اما بازم چیزیو باز نمیکنه !
tp- linkاطلاعات مودم رو بزار
مدل 8811 (همین مشکلی های کوچیک که یه کابل شبکه و یه کابل یواسبی میخورن فقط! :|!!
کانکشن دارم برای ارتباط و حدود 3 ساله که دارم این مودم رو...
نه
منظورم اینه که مقادیر مودم رو بزار ببینم مشکل نویز هست یا نه
من متاسفانه هرکاری میکنم تنظیمات مودم ارور میده صفحه اش و بالا نمیاد....
خط هم هیچ تفاوتی نکرده از چند وقت پیش تا حالا و تا زه یکی دو هفتس که اینجوری شده...:|
چه اروری میده؟
192.168.1.1 می زنی؟
Ip رو عوض نکردی؟
اره همون 192.168.1.1 هستش و نه ایپی رو هم عوض نکردم....
ارور 720 میده و گاهی هم 920! ولی مطلقا همون 720 هستش.... (ارتباط قطع میشه، کانکت میکنم 720 و بعد میره تو اون حالتی که چند دقیقه طول میکشه تا کانکت بشه!!( وقتی مودم رو تازه روشن کردی و داره نمیدونم چیکار میکنه و اگر بزنی وصل شه یه connecting to مینویسه و بعد از چند لحظه دایل میکنه و ارور 720 رو میزنه و دوباره همین دور تکرار میشه!:|
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)