تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 1523 از 1635 اولاول ... 5231023142314731513151915201521152215231524152515261527153315731623 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,221 به 15,230 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من خیلی دنبال ایکسوز 230گشتم بالاخره تو یکی از پاساژهای جمهوری پیداکردم چه مسخره بازی شده بازارمیگن قیمت و پایین میدن که بری تو وقتی رفتی داخل یه جوری نظرتو برمیگردونن تا اون چیزی که خودشون میخوان بهت بدن من رفتم تو یه مغازه قیمت گرفتم430بعد رفتم شانسی یه مغازه دیگه هم دیدم گفتم چند گفت480بهش گفتم که یکی بهم 430قیمت داده گفت نمیده بهت برگشتم رفتم از همون430بگیرم زنگ زد گفت بگم برات بیارن رفت که بیاره گفت تموم شده ندارم بعدازپاساژ که داشتم میاومدم بیرون دیدم همون کسی که بهم قیمت 430داده تو همون مغازه ای نشسته بود که قیمت480داده بود .همه جا فقطixyشو دارن فقط تو همین دوتا مغازه دیدم که ایکسوز دارن .
    یه دفعه یاد ناصرخسرو افتادم کسی اطلاعی از اونجاداره که اونجا ایکسوز230پیدا میشه یانه یا اونجا مطمئن تر واسه خرید دقل بازی کمتر یا فرقی نمیکنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه m0fidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

تا یک میلیون تومن بهترین دوربینی که میشه گرفت چیه ؟ اولویتم عکسه ، بعد فیلم برداری فول اچ دی .
    فوجی xf1
    کنن sx280
    کنن s110/120

3. 3 کاربر از m0fidi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من خیلی دنبال ایکسوز 230گشتم بالاخره تو یکی از پاساژهای جمهوری پیداکردم چه مسخره بازی شده بازارمیگن قیمت و پایین میدن که بری تو وقتی رفتی داخل یه جوری نظرتو برمیگردونن تا اون چیزی که خودشون میخوان بهت بدن من رفتم تو یه مغازه قیمت گرفتم430بعد رفتم شانسی یه مغازه دیگه هم دیدم گفتم چند گفت480بهش گفتم که یکی بهم 430قیمت داده گفت نمیده بهت برگشتم رفتم از همون430بگیرم زنگ زد گفت بگم برات بیارن رفت که بیاره گفت تموم شده ندارم بعدازپاساژ که داشتم میاومدم بیرون دیدم همون کسی که بهم قیمت 430داده تو همون مغازه ای نشسته بود که قیمت480داده بود .همه جا فقطixyشو دارن فقط تو همین دوتا مغازه دیدم که ایکسوز دارن .
    یه دفعه یاد ناصرخسرو افتادم کسی اطلاعی از اونجاداره که اونجا ایکسوز230پیدا میشه یانه یا اونجا مطمئن تر واسه خرید دقل بازی کمتر یا فرقی نمیکنه ؟
    می تونید از سایتها هم سفارش بدید چک کردم چاره داره سایت tehrancamera و نورنگا رکه همون dorbinshop هم داره اگرم می خوایید حضوری بخرید می تونید از طریق این شماره 7356 یا 77616333 با شرکت نورنگار تماس بگیرید و از اونها فروشگاهی رو که دوربین مورد نظرتون رو داره پرس و جو کنید البته تو سایت نورنگار هم آدرس و شماره فروشگاههایی که باهاش همکاری دارن رو زده. قیمتش هم توی سایت و فروشگاهای وابسته به نورنگار همون 430 هست.

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

می تونید از سایتها هم سفارش بدید چک کردم چاره داره سایت tehrancamera و نورنگا رکه همون dorbinshop هم داره اگرم می خوایید حضوری بخرید می تونید از طریق این شماره 7356 یا 77616333 با شرکت نورنگار تماس بگیرید و از اونها فروشگاهی رو که دوربین مورد نظرتون رو داره پرس و جو کنید البته تو سایت نورنگار هم آدرس و شماره فروشگاههایی که باهاش همکاری دارن رو زده. قیمتش هم توی سایت و فروشگاهای وابسته به نورنگار همون 430 هست.

dorbinshop که همون پارس کنون نداره .اکثرا میگن ixyشو دارن .یکی هم بهم گفت آفو مار شو دارم نفهمیدم منظورش چیه فکر کنم گارانتیش باشه درسته یعنی تو قیمت خیلی تاثیرداره گارنتی اکثردوربینهای بازار که ایده آل یعنی تقریبا بدون گارانتی

اگه نباشه جاش خالی می مونه awsedrft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام
    تا 350 هزار چه دوربینی پیشنهاد میکنید؟ (زوم تا 5x هم باشه کافیه، فیلمبرداری هم حداقل HD و کیفیت عکسش هم به خصوص در شب خوب باشه.)
    راستی نظرتان در مورد Canin sx150 چیه؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4rooos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اقا دوربین هست مث ایفون 5 اس ، صحنه اهسته عکس بگیره در حد قیمت 500 تومن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من با راهنمایی فروشنده و دوستان یه canon sh50 'گرفتم اما عکساش خیلی نا امید کننده اس

کاربر فعال انجمن دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و عکاسی naamre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

dorbinshop که همون پارس کنون نداره .اکثرا میگن ixyشو دارن .یکی هم بهم گفت آفو مار شو دارم نفهمیدم منظورش چیه فکر کنم گارانتیش باشه درسته یعنی تو قیمت خیلی تاثیرداره گارنتی اکثردوربینهای بازار که ایده آل یعنی تقریبا بدون گارانتی
    دوست عزیز حداقل یه زحمت می کشیدی با شماره ای که نوشته بودم یه تماس می گرفتی بعد می گفتی نداره! من الان تماس گرفتم گفتن داره با بیمه و گارانتی 450 و بدون بیمه 430 در ضمن تو سایت هم داره . منظورم dorbinshop هست نه پارس کنن ! آفومار گارانتی اصلی کانن هست و قیمتش هم از بقیه گرونتره. سری ixy هم تا اونجایی که یادمه ورژن ژاپنی گروهی از دوربینها ی کامپکت کانن بود شاید این دوربین هم داشته باشه ولی باید تو وبسایتها چک کنی ببینی مال همین مدله یا نه.
    Last edited by naamre; 06-10-2013 at 14:49.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 4rooos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

اقا دوربین هست مث ایفون 5 اس ، صحنه اهسته فیلم بگیره در حد قیمت 500 تومن؟

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز حداقل یه زحمت می کشیدی با شماره ای که نوشته بودم یه تماس می گرفتی بعد می گفتی نداره! من الان تماس گرفتم گفتن داره با بیمه و گارانتی 450 و بدون بیمه 430 در ضمن تو سایت هم داره . منظورم dorbinshop هست نه پارس کنن ! آفومار گارانتی اصلی کانن هست و قیمتش هم از بقیه گرونتره. سری ixy هم تا اونجایی که یادمه ورژن ژاپنی گروهی از دوربینها ی کامپکت کانن بود شاید این دوربین هم داشته باشه ولی باید تو وبسایتها چک کنی ببینی مال همین مدله یا نه.
    من که گفتم همون پارس کنون بخاطر اینکه همون شماره ای که تو سایت پارس کنون تو یاست dorbin shop هم بود.ولی باهمه این اوصاف اگه با گارانتی آفومار430بدون بیمه باشه که حله دستت درد نکنه پنجشنبه حتما میرم اونجا .حالا گذشته ازاینا ناصر خسرو واسه خرید دوربین چطوره اونجا بهتره یا همون جمهوری؟/

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •