قربانی نمیزاره آب بخوره.
قربانی نمیزاره آب بخوره.
حضور مهابادى و تهامى در تمرينات استقلال
در جريان تمرين روز دوشنبه استقلال كه در ورزشگاه دستگردى برگزار شد، داود مهابادى و ابراهيم تهامى ۲ پيشكسوت و بازيكن سابق اين تيم در تمرين حضور پيدا كردند و با امير قلعه نويى سرمربى اين تيم به خوش و بش پرداختند. طبق شنيده هاى ما اين حضور ربطى به تغييرات در كادرفنىاستقلال ندارد و بيشتر جهت تجديد خاطره ها انجام شده است. شايان ذكر است امير قلعه نويى سرمربى استقلال قصد هيچ گونه تغيير و تحولى در اعضاى كادرفنى را ندارد.
نظرى جويبارى يكشنبه از دوبى برمى گردد
على نظرى جويبارى سرپرست استقلال كه براى قرعه كشى رقابت هاى جام باشگاه هاى آسيا به دوبى سفر كرده بود فردا از اين كشور بازخواهد گشت. طبق شنيده هاى ما نظرى با على اميرى معاون اين تيم عازم امارات شده بود. قرار است طى جلسه اى كه در اواسط اين هفته در باشگاه استقلال برگزار خواهد شد در مورد رقابت هاى جام باشگاه هاى آسيا برنامه ريزى شود.
استقلالى ها امروز ۲ نوبت تمرين مى كنند
تمرينات تيم فوتبال استقلال پس از چند روز تعطيلى امروز دوباره از سرگرفته خواهد شد. طبق شنيده هاى ما آبى پوشان امروز در ۲ نوبت صبح عصر تمرين مى كنند. گفتنى است استقلال ساعت ۱۰ صبح در مجموعه ورزشى انقلاب به تمرينات بدنسازى و ساعت ۱۵ در ورزشگاه دستگردى به تمرينات تاكتيكى خواهد پرداخت.
تكليف مهاجم آلبانيايى تا آخر هفته مشخص مى شود
كادر فنى استقلال به زودى تكليف مهاجم آلبانيايى را مشخص مى كند. بازيكن آلبانيايى كه چند روزى است در تمرينات آبى ها حضور پيدا كرده تا حدودى توانسته نظر قلعه نويى را به سوى خود جلب كند اما با اين حال باز هم كادر فنى در نظر دارند بيشتر اين بازيكن را زير ذره بين قرار دهند تا در نهايت اواخر هفته جارى وضعيت مهاجم آلبانيايى را مشخص كنند. در صورت عدم توافق باشگاه استقلال با اين بازيكن، يك بازيكن از برزيل براى انجام تست به تمرين آبى ها مى آيد.
من 60% احتمال میدم که استقلال و پرسپولیس تو دور بعدی به تور هم بخورند!
استقلال که تو گروهش اول میشه و لنگ هم که از حالا برای دومی می جنگه!
اصلا دوست ندارم این دربی را ببینم. چون تو اون بازی ایرانی ها تو اسیا می افتند به جون هم و همدیگه را پاره می کنند و تمام انرژیشون تو همون بازی ته میکشه.
خدا کنه پرسپولیس بتونه تو گروهش اول بشه اصلا دوست ندارم تو اسیا به ما بخوره
مدافعان الجزیره هم باید از ارش برهانی بترسند چون بهترین گلزن ایران هست.
بابا از این خبر نزارید...
من نمی تونم اون پست را که پیشبینی ها را ثبت میکردم ویرایش کنم!
فکر کنم به خاطر ویرایش زیاد باشه برای همین بقیه پیشبینی ها را در یک پست دیگه ثبت می کنم.
باید فهمید این حجازی چیکار میکنه تا یکهو از پشت نیاد ....
بازی استقلال و برق شیراز
جمعه 27 دی
دمش گرم، لوتی زود به اوج خودش برگرده دیگه چی مشه
اینا همش کشکه
تایید میشه، ولی باید به پیروز روحیه بدیم
مگه این لنگی ها قراره بیان بالا!!! خواب دیدن خیر باشه
امروز ساعت 4 بازی الجزیره و بایرن مونیخ هست بازی خوبی هست که می تونیم یکی از رقبامون را بشناسیم.
بازی را دبی اسپورت پخش میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)