تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1523 از 3195 اولاول ... 523102314231473151315191520152115221523152415251526152715331573162320232523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,221 به 15,230 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال underworld's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

این کابل av component که میگین رو میشه مثل دستگاهای دیگه مثل رسی-ور و غیره به کارت کپچر هم وصل کرد و هنگام روشن بودن کامپیوتر بوسیله کپچر هم صدا هم تصویر رو با مانیتور و اسپیکر بازی کرد؟
    چون خودم کپچر دارم و از همین 3 فیشه ها بهش میخوره

*سوال بعدی که میکنم قصدم راه انداختن بحث نیست ولی با توجه به اینکه کنسولی مثل 360 تا 2014 یعنی حدود 4 سال دیگه از دور خارج میشه آیا بهتر نیست با وجود همه مشکلاتی که بعضی بازیها با PC دارن برم 400 تومن پول بدم کارت گرافیک بخرم که directX 11 ساپورت میکنه و مطمئنا بیشتر از 4 سال بهم جواب میده؟
    راستش واقعا دودل شدم سر این قضیه و نیاز به راهنمایی دارم مگر نه این سوال رو نمیکردم

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

این کابل av component که میگین رو میشه مثل دستگاهای دیگه مثل رسی-ور و غیره به کارت کپچر هم وصل کرد و هنگام روشن بودن کامپیوتر بوسیله کپچر هم صدا هم تصویر رو با مانیتور و اسپیکر بازی کرد؟
    چون خودم کپچر دارم و از همین 3 فیشه ها بهش میخوره

*سوال بعدی که میکنم قصدم راه انداختن بحث نیست ولی با توجه به اینکه کنسولی مثل 360 تا 2014 یعنی حدود 4 سال دیگه از دور خارج میشه آیا بهتر نیست با وجود همه مشکلاتی که بعضی بازیها با PC دارن برم 400 تومن پول بدم کارت گرافیک بخرم که directX 11 ساپورت میکنه و مطمئنا بیشتر از 4 سال بهم جواب میده؟
    راستش واقعا دودل شدم سر این قضیه و نیاز به راهنمایی دارم مگر نه این سوال رو نمیکردم
    سیستم الانت چیه برای pc?
    منم دودل بودم یهو تصمیم گرفتم رفتم 360 خریدم و کلی لذت دارم میبرم.به نظرم تو هم برو بخر .ارزش داره.تا گرونتر از این نشده برو بخرش وگرنه تو تابستون میگن گرون میشه

راستی تولدت هم مبارک باشه دوست من
    Last edited by aha2012; 07-06-2010 at 14:29.

3. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

سیستم الانت چیه برای pc?
    منم دودل بودم یهو تصمیم گرفتم رفتم 360 خریدم و کلی لذت دارم میبرم.به نظرم تو هم برو بخر .ارزش داره.تا گرونتر از این نشده برو بخرش وگرنه تو تابستون میگن گرون میشه

راستی تولدت هم مبارک باشه دوست من
    مرسی ممنون
    راستش از بعضیا شنیدم که 360 هم گاهی افت فریم پیدا میکنه و یهو وسط مرحله هنگ میکنه, این حقیقت داره؟

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

مرسی ممنون
    راستش از بعضیا شنیدم که 360 هم گاهی افت فریم پیدا میکنه و یهو وسط مرحله هنگ میکنه, این حقیقت داره؟
    راستش خودم تابحال بهش برخورد نکردم چون تازه خریدم ولی احتمالا مشکل از بازی بوده
    برو بخر دیگه خیالتو راحت کن داداش

6. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

راستش خودم تابحال بهش برخورد نکردم چون تازه خریدم ولی احتمالا مشکل از بازی بوده
    برو بخر دیگه خیالتو راحت کن داداش
    باشه...ممنون از راهنماییتون
    میخوام به مناسبت تولدم یه Xbox 360 Elite بخرم واسه خودم!!

داره خودمونی میشه shuahin_kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

درود به همه دوستان.
    ديروز آخرين شماره jungleflasher رو + آموزش انگيليسي + نرم افزار dseo كه براي شناساندن فايل portio32 or 64x.sys هستش رو گرفتم. از لينكهاي اصلي استفاده نكردم چون هر دانلود دردسرهاي خاص خودشو داشت و بدتر از همه توي megaupload آپ شده بود كه فيلتره. براي راحتي كساني كه ميخوان دانلودش كنن همه فايلها توي فايل rar هستش.
    خلاصه شرمنده اينجا براي DL گذاشتم.
    كلمات انگليسي بسيار راحتي در متن بكار رفته و اگر يه babylon داشته باشيد به مشكلي بر نميخوريد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    كسي ميدونه اين قضيه LiteOn “HALF TRAY OPEN” method چيه؟
    Last edited by shuahin_kh; 07-06-2010 at 15:33.

9. 2 کاربر از shuahin_kh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

باشه...ممنون از راهنماییتون
    میخوام به مناسبت تولدم یه Xbox 360 Elite بخرم واسه خودم!!
    مبارکت باشه رفیق برو بخر حالشو ببر

11. این کاربر از aha2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 1987msb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    در حال حاضر طهران

پيش فرض

كسي ميدونه اين قضيه LiteOn “HALF TRAY OPEN” method چيه؟
    دوست عزيز شما براي اينكه درايو كنسولتون رو كپي خور كنيد بايد آن رو با استفاده از كابل SATA به كامپيوتر وصل كرده و از برنامه ي Jungle Flasher استفاده كنيد، در اين حالت براي اينكه برنامه بتونه درايو رو بخونه و كپي خورش كنه بايد ابتدا درايو كنسول رو كامل باز كرده بعد كابل برق درايو رو قطع كرده و درايو رو تا نصفه به داخل هل دهي كه وقتي اين كار رو انجام دادي مي توني كنسول رو با كابل SATA به كامپيوتر وصل كرده و با استفاده از نرم افزار Jungle Flasher ، فرايم وير اصلي دستگاه رو با فايل ixterme‌ كه با فرايم وير اصلي دستگاه جايگزين ميشه، كپي خور كني. پس به روش نيمه باز كردن درايو Half Tray Open Method مي گويند.
    اين در آموزشي كه لينكش رو گذاشتي كامل توضيح داده شده.

13. 2 کاربر از 1987msb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shuahin_kh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

دوست عزيز شما براي اينكه درايو كنسولتون رو كپي خور كنيد بايد آن رو با استفاده از كابل SATA به كامپيوتر وصل كرده و از برنامه ي Jungle Flasher استفاده كنيد، در اين حالت براي اينكه برنامه بتونه درايو رو بخونه و كپي خورش كنه بايد ابتدا درايو كنسول رو كامل باز كرده بعد كابل برق درايو رو قطع كرده و درايو رو تا نصفه به داخل هل دهي كه وقتي اين كار رو انجام دادي مي توني كنسول رو با كابل SATA به كامپيوتر وصل كرده و با استفاده از نرم افزار Jungle Flasher ، فرايم وير اصلي دستگاه رو با فايل ixterme‌ كه با فرايم وير اصلي دستگاه جايگزين ميشه، كپي خور كني. پس به روش نيمه باز كردن درايو Half Tray Open Method مي گويند.
    اين در آموزشي كه لينكش رو گذاشتي كامل توضيح داده شده.
    دقيقا ميدونم چي ميگي.
    توي آموزش گفته بود يكي از روشها اينكه كنسول رو بوسيله دكمه eject روشن كني و بلافاصله دوباره دكمه رو بزني ولي برق پشت درايو رو ميكشي تا در نيم باز بمونه و بعد از چند ثانيه برق رو دوباره ميزني و در كنسول نيم بازه ولي كنسول فكر ميكنه بستس. البته توي آموزش نگفته بود كه چه موقع كابل sata كامپيتر رو به كنسول وصل كني. منم از همون اول وصلش كردم.
    منم اينكارو كردم ولي موقع dump ixtereme گرفتن خطا ميداد و ميگفت half tray open نكردي. من كه سرويس شدم.
    يه روش دستي هم گفته بود كه بايد زير درايو نوري باز بشه و يه چيز اهرم مانند رو بكشي تا در باز بشه و باقي قضايا كه ديشب وقت نشد اينكارو بكنم.
    اگه روش مطمئني ميدوني كه كار كرده (براي همين half tray open) بهم بگو. ديگه اعصابم خورد شد.
    راستي شناسوندن فايل portio32.sys توي xp مثل win 7 هستش؟ من اينكارو روي win7 انجام دادم كه خود آموزش گفته مثل آب خوردنه.
    Last edited by shuahin_kh; 07-06-2010 at 16:09.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 1987msb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    در حال حاضر طهران

پيش فرض

دقيقا ميدونم چي ميگي.
    توي آموزش گفته بود يكي از روشها اينكه كنسول رو بوسيله دكمه eject روشن كني و بلافاصله دوباره دكمه رو بزني ولي برق پشت درايو رو ميكشي تا در نيم باز بمونه و بعد از چند ثانيه برق رو دوباره ميزني و در كنسول نيم بازه ولي كنسول فكر ميكنه بستس. البته توي آموزش نگفته بود كه چه موقع كابل sata كامپيتر رو به كنسول وصل كني. منم از همون اول وصلش كردم.
    منم اينكارو كردم ولي موقع dump ixtereme گرفتن خطا ميداد و ميگفت half tray open نكردي. من كه سرويس شدم.
    يه روش دستي هم گفته بود كه بايد زير درايو نوري باز بشه و يه چيز اهرم مانند رو بكشي تا در باز بشه و باقي قضايا كه ديشب وقت نشد اينكارو بكنم.
    اگه روش مطمئني ميدوني كه كار كرده (براي همين half tray open) بهم بگو. ديگه اعصابم خورد شد.
    راستي شناسوندن فايل portio32.sys توي xp مثل win 7 هستش؟ من اينكارو روي win7 انجام دادم كه خود آموزش گفته مثل آب خوردنه.
    تو اينجا روش نيمه باز هم با شكل توضيح داده شده:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    راهنمايي===> نقطه ي بيت بازي و سنتر رو بردار.
    انشاء الله كه مشكل حل بشه.

16. 2 کاربر از 1987msb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •