سلام سفیدش خوب نیست اگه مشکیش رو تونستی گیر بیاری بگیر. قیمتش حدود 90 تومنه
سلام سفیدش خوب نیست اگه مشکیش رو تونستی گیر بیاری بگیر. قیمتش حدود 90 تومنه
سفید چیپستش ریلتک و مشکی چیپستش برودکام هستش؛ که چیپست برودکام عملکرد به مراتب بهتری نسبت به ریلتک داره.
بعد از 6 , 7 سال همراهی با صبانت امروز تحلیه کردم
این 2 برابر حجم دیگه حیلی بی مزه بود.
صبا نا محدوداش چه جوریه؟ سرویس 1 مگش که 63 تومنه چه سرعتی میده؟ بعد از یه مدت محدودت میکنه؟
بعد از 20 گیگ استفاده محدود می شه
کسی از صبانت نامحدود داره؟
داداش تماس گرفتم پشتیبانی دی لینک در اهواز ایشون هم گفت چیپ و برد مشکی 2730 خیلی بهتر هست و موجود نبود مشکی و بیان کردند 2740 بگیر و رفتم مرکز کامپیوتر اهواز و چند فروشنده رفتم گفتند 2740 بهترین مودم ماست و خریدم 85 هزار تومان و واقعآ عالیه کمی خطم قطعی داشت الان دو روزه نداره و بردش واقعآ بالاست و سرعت نتم 2 مگ هست و با تبلت خیلی عالیه و نصبش خیلی راحت بود ............
![]()
دوستان عزیزی که دنبال خرید مودم هستند اگر تک آنتنه خواستید تندا D151 با چیپست برودکام واقعا عالی هست و اگر دو آنتنه خواستید تندا W300 با چیپست برودکام اونم واقعا عالیه.من تا اسم تندا می اومد فرار می کردم ازش.اما دیدم خیلی از دلینک و تی پی لینک بهتره.در ضمن مودم هواوی ودافون HG556A مدل N+ هم با چیپست برودکام و 3 ورودی فلش که یکیش برای مودم 3G هست فوق العاده هستش.آنتن خارجی نداره اما تو خونه ما به مساحت 250 متر مربع با چندین دیوار کل خونه رو به راحتی آنتن میده.واقعا باعث شد پهنای باند 12 مگابیت رو با این مودم راحت بگیرم.اینم از تجربیات من درباره مودمها.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)