کدام دوربین بهتر است ؟
Nikon Coolpix P520
Canon Powershot SX50 HS
Fujifilm Finepix SL1000
Fujifilm Finepix HS35 EXR
Sony Cybershot DSC-HX300
کدام دوربین بهتر است ؟
Nikon Coolpix P520
Canon Powershot SX50 HS
Fujifilm Finepix SL1000
Fujifilm Finepix HS35 EXR
Sony Cybershot DSC-HX300
سلام دوست عزیز ، سوال شما خیلی رایجه و در واقع این سوال که بهترین سوپرزوم کدومه در تمام فروم ها جریان داره. از آنجایی که برای یکی از اقوام در حال انتخاب بین همین دوربین ها بودم زمان زیادی رو برای مقایسه بخصوص در سایت های انگلیسی زبان گذروندم که نتیجه بررسی خودم رو با کسب اجازه از اساتید در اختیارتون قرار میدم. مقایسه ی جزییات هر دوربین رو میتونید در سایتها ببینید اما به طور کلی:اگه از نظر امکانات عکاسی مثل پانوراما، سه بعدی ، کیفیت صفحه نمایش ، کیفیت ویزور و دهانه دیافراگم همچنین جنس بدنه و نیز قیمت بررسی کنیم می بینیم که کانن در مرتبه پایین تر و قیمت پایین تری نیز نسبت به دوربین سونی و فوجی و حدودا در سطح نیکون قرار می گیرد.تا اینجا بحثمان روی کاغذ است پس از مقایسه سمپل ها و کیفیت عکس ها در می یابیم که این دوربین نسبت به بقیه مقداری کیفیت بهتر وکم نویز تری در عکس ها دارد بخصوص در زوم های بالا. گویی کانن هرچه داشته در کیفیت عکس گذاشته و به خاطر بالا نرفتن قیمت از سایر ویژگی ها زده ، البته این اختلاف کیفیت عکس در برخی مواقع بسیار جزیی است و به طور خاص در هنگام نور کمتر بدلیل مگاپیکسل کمتر و نوع سنسور این دوربین افزایش نویز را بخوبی کنترل کرده است .کیفیت فیلمبرداری این دوربین در حد خوب است و کسی ناراضی نبوده است. در بررسی دوربین HX300 سونی کیفیت عکس خوب و کیفیت فیلمبرداری عالی معرفی شده است بطوریکه تقریبا همه بر سر کیفیت فیلمبرداری سونی بین تمام سوپر زوم ها توافق نظر دارند و حتی آن را قابل رقابت با هندی کم های گران تر میدانند. در مقایسه اجمالی بین این دو دوربین برتری سونی نسبت به کانن در داشتن:1-جنس بدنه بهتر و دوست داشتنی تر (از تصاویر هم تا حدودی پیداست) 2-داشتن لنز سریعتر(دیافراگم بازتر) بخصوص در حالت واید 3-رزولوشن بالاتر (می تواند نقطه قوت در عکاسی از مناظر با نور زیاد حساب شود اما عامل اصلی افزایش نویز در نورهای کمتر می باشد) 4-صفحه نمایش بزرگتر و با کیفیت تر 5- ویزور با کیفیت تر 6-رنج سرعت شاتر بیشتر از 1/4000 تا 60 ثانیه (اس ایکس کانن محدود1/2000 به 15ثانیه کرده)7-داشتن پانوراما و سه بعدی 8-فیلم برداری بسیار با کیفیت و برتر از رقبابرتری های کانن نسبت به سونی1-داشتن فرمتRAW و 2-داشتن فلاش اکسترنال 3- داشتن صفحه نمایش گردان در تمام زاویه ها است (صفحه نمایش سونی فقط بالا پایین میره) 4-کیفیت عکس اندکی بهتر و نویز کمتر در ایزوهای بالاتر 5- قیمت کمتر
توضیح اینه که فرمت RAW برای عده ای واقعا بدردبخور و کاربردیه گرچه تعدادشون زیاد نباشه ، خرید یک فلاش اکسترنال خوب و با کیفیت با سر گردان و از یک شرکت معتبر حداقل 850 تومان پولشه که فکر نکنم زیاد روی چنین دوربینی بکار بیاد.
در بین انتخاب بین این دوربین ها بودم که سراغ نیکون رفتم با اینکه P520دوربین بسیار خوبی است اما در ریویوهای خارجی سرعت فوکوس آن کمی نسبت به دو تای دیگر کندتر بود و چون رده اول برتری عکس کانن و فیلم سونی را هم نداشت ( تقریبا در اکثر موارد متوسط بود) قید این دوربین رو زدم.البته یکی از دوستان این رو خریده خیلی هم راضیه کلا تو این دوربین های سوپر زوم کیفیت حرف دوم رو میزنه و کیفیتشون خیلی بهم نزدیکه پس اگه از قیافش خوشتون اومده ، بخریدش بخصوص قرمزش برای خانومها خیلی قشنگ بود.
بعد متوجه دوربین HS50 (برادر بزرگه ی همون HS35 )شدم که ویژگی های فوق العاده خوبی داشت.روی کاغذ این دوربین تمام ویژگی های خوب شماره ی 1(جنس خیلی خوبی داره و وزن سنگین 758 گرم ما رو یاد DSLR ها می اندازه)و2 و3و4و5 و6(4000/1 تا 30 ثانیه) و7 رو از سونی داره و ویزگی های 1و2و3 کانن را هم داره! تازه دو سه تا مزیت اضافه مهم که داره اینهاست: 1-سایز سنسور کمی بزرگتر 2/1 اینچی 2- فوکوس هیبریدی از نوع فاز دیتکشن (به جای کنتراست دیتشکن) ، این نوع تکنولوژی فوکوس مخصوص دوربین های DSLR است و دقت و سرعت خیلی بیشتری در فوکوس کردن دارد.3-سنسور دو حالته EXR CMOS که در تاریکی از 16 مگاپیکسل به 8 مگا پیکسل تبدیل میشه و باعث کاهش نویز می شه.4-باتری بسیار قوی و برتر در این رده (هر بار شارژ تا 500 عکس)5-کنترل های فیزیکی بیشتر 6- رینگ دستس فوکوس 7-داشتن زوم دستیکیفیت عکس این دوربین تا فاصله کانونی 600 میلی متری دقیقا مثل کیفیت کانن است اما در زوم های بالاتر کیفیتش کمتر میشه که این رو در ریویوها از لنز میدونن. کیفیت فیلمبرداری فوجی فیلم نسبتا ضعیفتر از کانن و سونی هست.با توجه به امکانات بسیار عالی این دوربین مخصوصا برای کسانیکه عاشق کنترل های دستی و ور رفتن با دوربینشون هستند تا در عکاسی پیشرفت کنند من این دوربین رو مد نظر داشتم اما یک نکته مهم فراموش نشود اونم این که این دوربین فقط زوم دستی دارد یعنی اینکه موقع زوم کردن باید شروع کنید پله پله بشکه لنز رو بچرخونید تا لنز بیاد بیرون و این ویژگی بخصوص فیلمبرداری رو در حالت اماتور و میهمانی ها طاقت فرسا و تقریبا غیرممکن میکنه.اگر واستون فیلمبرداری مهم نیست یا دوربین دیگه ای برای فیلم برداری های خانوادگی دارین می تونین با خیال راحت این دوربین رو بخرین و گرنه اگر زوم روان و اتومات چه هنگام عکس چه فیلمبرداری انتظار دارین چاره ای ندارین جز اینکه قیدشو بزنین. واسه از بین رفتن ابهام ویدیوی Manual zoom in hs50 را در گوگل سرچ کنید و ببینید!
در مورد دوربین SL1000 هم کمتر صحبت شده اما معلومه که در حد متوسط این رده است کنترل های دستیش مثلHS50 نیست اما امکانات خوبی داره و زوم موتوردار هم داره.
در نتیجه:اگر بودجه واستون مهمه و یک دوربین همه کاره به اضافه ی کیفیت عکس خیلی خوب می خواهید کانن خیلی می ارزه!
اگه قیمت رو میتونید افزایش بدید چون اختلاف کیفیت عکس سونی و کانن ناچیزه و فقط در نور کم مشخصه با توجه به سایر ویژگی های برتر گفته شده و نیز فیلمبرداری عالیش سونی رو بخرید!
اگه فیلمبرداری واستون مهم نیست و سرتون درد می کنه واسه عکاسی در حالت منوال و دستی و کارکردن با تنظیمات دوربین و نیز داشتن تمامی امکانات دو تا دوربین قبلی در یک دوربین و نیز بهترین جنس بدنه ، HS50 یا برادر کوچکش HS35 گزینه ی عالیه!
نیکون هم دوربین خوبیه اگه کسی خوشش اومده کیفیت سوپرزوم ها زیاد متفاوت نیست.این ها چکیده ی بررسی های بنده تو سایت های ایرانی و خارجی بود که اگر سرتون ر دردآوردم شرمنده!
Last edited by sh_asian; 01-10-2013 at 17:15.
[سلام دوست عزیز ، سوال شما خیلی رایجه و در واقع این سوال که بهترین سوپرزوم کدومه در تمام فروم ها جریان داره. از آنجایی که برای یکی از اقوام در حال انتخاب بین همین دوربین ها بودم
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
از محبت شما بسیار متشکر
واقعا مطلب زیبایی رو نوشتین.
من سه سال پیش sx200کانن داشتم و اکثر دوستام هم کانن دارن اما من از کیفیت عکسهای دوربین قبلبم راضی نبودم.الان هم یه دوربین میخوام که تو فضای داخل خونه و غیر از نور طبیعی بهترین عکسها رو با کمترین نویز بگیره.کیفیت عکس داخل خونه مهمترین اولویت من هستش بعدش فیلم برداری و در اخر زوم.البته اگه دوربین بهتری به مبلغ بیشتری هم باشه مهم نیستش
شما یه DSLR بگیر!
فکر کنم CANON 1100D ارزونتر از HX300 باشه!
تو تاپیک بغلی یه مقایسه گذاشتم! میتونی چک کنی...
[QUOTE=khaniyan;7909293][سلام دوست عزیز ، سوال شما خیلی رایجه و در واقع این سوال که بهترین سوپرزوم کدومه در تمام فروم ها جریان داره. از آنجایی که برای یکی از اقوام در حال انتخاب بین همین دوربین ها بودم
.
.
.سلام
دوست خوبم شما اگه اولویت زوم نداری به هیچ عنوان سوپر زوم نگیر چون خروجی,یه کامپکت خوب مثل سرق g کنن بهتر از اونه بخصوص که بیشتر کاربرد خونگی داری ,پیشنهاد دوستمون هم بسیار عقلانی چراکه خروجی دوربین حرفه ای بسیار متفاوت از دوربینهای بریج و کامپکت میباشد.پیشنهاد من Sony nex f3,Nikon d3100,canon 1100dهمگی با لنز 18-55که برای یادگیری خوبه و پس از مدتی میتونی لنز بهتر بگیری.البته مدل سونق و نیکون بهتر از کنن میباشد.
بله دوستان کاملا درست می فرمایند این دوربین ها برای کسانی است که اولویت اولشان زوم بالا و عکاسی از حیات وحش و پرندگان باشد.وگرنه به هیچ وجه هیچ یک از آنها نظر شما را در کیفیت و یا عکاسی در نور کم تامین نخواهد کرد.
ببخشید دوستان من دو تا سوال دارم :
آیا دوربین ها فول فریم برای عکاسی های معمولی لازمه ؟ منظورم اینه که آیا دوربین های فول فریم مخصوص عکاسی های خاصیه ؟ لازمه که هزینه بالایی بخاطرش بدیم ؟
دومیش هم درباره لنزهای تله است ! این لنزها مناسب چه کسانیه ؟
ببینید، فول فریم یعنی اینکه فریم دوربین کامله و سایر دوربین های عادی، 1.6 اون فریم رو دارن!! بنابراین عکسی که این فول فریم میگیره بزرگتر و قدر یبا کیفیت تره! :| و به همون اندازه هم گرون تر....آیا دوربین ها فول فریم برای عکاسی های معمولی لازمه ؟ منظورم اینه که آیا دوربین های فول فریم مخصوص عکاسی های خاصیه ؟ لازمه که هزینه بالایی بخاطرش بدیم ؟
راستش به نظرم این فول فریمها برا عکاسی حرفهای میباشه و عکاسی حرفه ای یعنی عکاسیی که ازش پول در بیارین اونم پول خفن!! مثلا اتلیهای چیزی داشته باشید یا پوستر هایی که چاپ میکنین خروار خروار فروش بره!!..
پس اگر تجربهندارید، اگر از یه 1.6 شروع کنین یا همون DSLR هیچ چیزی رو از دست ندادین!...
عکاسی ورزشی و پرنده ها و غیره از فاصلههای دور!!... من توی این تاپیک، خیلی کوتاه نشون دادم که هر لنزی چه مدل عکسهایی باهاش گرفته میشه معمولا!!....دومیش هم درباره لنزهای تله است ! این لنزها مناسب چه کسانیه ؟
توجه کنین که یه لنز سوپر زوم یا تله فوتو، در حالت عادی ممکنه زیاد به درد عکاسی نخوره( مثلا بندازی رو دوربین و راه بیوفتی!!).... چون این دوربینا معمولا یه جورایی تا 10-15 متر جلوی عکاس رو اصلا نمیبینن و مثلا شما اگر از 20 متری یه یه چراغ برق که جلوی درخته نگاه کنی و عکس بگیری، سوپر زوم فقط کلهی یا قسمتی از لامپ رو در میاره(بدون زوم و اینا!! و حالت طبیعی خودش) و هر چی عددش کمتر و کمتر بشه، محیط بزرگ تری دیده میشه....
تاپیک من رو دید بزنین و ببینید که با یه لنز 250میلیمتری معمولا از فلاصهی 2 متری از یه زنبور بخوای عکس بگیری چی به دست میاری!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا یک میلیون تومن بهترین دوربینی که میشه گرفت چیه ؟ اولویتم عکسه ، بعد فیلم برداری فول اچ دی .
سلام دوستان
PowerShot ELPH 115 IS بهتره یا canon a4000 ؟
باتشکر
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)