تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1522 از 2014 اولاول ... 5221022142214721512151815191520152115221523152415251526153215721622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,211 به 15,220 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

کاربر فعال انجمن هنر هفتم aluminum's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

مصاحبه جنجالی کریمی، آغاز تغییرات در پرسپولیس

Ariensport.com: روز گذشته علی کریمی با مصاحبه جنجالی خود سر و صدای زیادی ایجاد کرد. کریمی کم مصاحبه می کند اما وقتی مصاحبه به هیچ کس رحم نمی کند. حالا اینکه چرا روز قبل از بازی برابر پیام در مورد سرمربی خارجی صحبت می کند، جای سوال دارد!
    علی کریمی که به صورت واضح طرف صحبت هایش عباس انصاری فرد است از رفتن مصطفوی هم انتقاد می کند و معتقد است دنبال فراری دادن حسین هدایتی هم هستند. او می گوید تو کار پیروانی می گذارند و هر روز اسم یک مربی خارجی را اعلام می کنند.
    حق با شماره 8 پرسپولیس است. هر روز نام یک مربی خارجی مطرح می شود و مدیرعامل پرسپولیس این نام ها را تکذیب می کند، در حالی که اگر خبری در پشت پرده نباشد این نام ها منتشر نمی شوند، پس حتماً خبری است که این نام ها دهان به دهان می چرخد و به روزنامه ها و رسانه ها کشیده می شود.
    شاید مصاحبه کریمی پیش از دیدار امروز، نشان از آغاز یک یا چند تغییر و تحول دیگر در باشگاه پرسپولیس است. اگر ظرف چند روز آینده شنیدید سرمربی و اعضای هیئت مدیره پرسپولیس تغییر کردند، تعجب نکنید...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

مديرعامل پرسپوليس: شكست استقلال در دربى 66 قطعى است
    خبرگزاري آريا- عباس انصارى فرد مديرعامل باشگاه پرسپوليس گفت: با توجه به پتانسيل بالاى بازيكنان پرسپوليس شكست استقلال در دربى 66 قطعى است.

به گزارش سرويس ورزشي آريا، وى اظهار داشت: براى من هميشه دربى حساسيت ويژه داشته است. ما اين پتانسيل را داريم كه استقلال را شكست دهيم. او افزود: با اين حرف ها به دنبال حاشيه سازى نيستم اما يكى از اهداف من پس از حضور در باشگاه پرسپوليس همين مورد است. البته نبايد فراموش كرد كه استقلال تيم بسيار خوب و آماده اى است.

انصارى فرد در خصوص ديدار مقابل پيام تصريح كرد: نبايد حريف را دست كم بگيريم. پيام تيم خوبى است و بازى دشوارى مقابل اين تيم خواهيم داشت. اميدوارم با ارائه يك بازى خوب 3 امتياز را از آن خود كنيم.

مديرعامل پرسپوليس درباره حضور اين باشگاه در ساير رشته هاى ورزشى تاكيد كرد: اين يكى از اهداف بلند مدت من است. براى اولين بار نيست كه در باشگاه پرسپوليس اين اتفاقات صورت مى گيرد. در دوره قبلى كه مديرعامل پرسپوليس بودم 13 رشته ورزشى در اين باشگاه فعاليت مى كرد. حالا باز هم قصد دارم آنها را احيا كنم.

انصارى فرد در خصوص ليگ قهرمان آسيا عنوان كرد: ستاد ويژه اى تشكيل داديم تا كارها تقسيم شود. آنها به من گزارش مى دهند و كار خود را طورى انجام دهيم كه تمام كارها به روز و طبق برنامه پيش رود.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

به من گفتند سرمربي هستي، مهلت هم تعيين نكردند
    پيرواني: اولين آرزويم شكست دادن استقلال است

--------------------------------------------------------------------------------

حضور عباس انصاري‌فرد در تمرين روز چهارشنبه پرسپوليس، فعلا بحث آمدن مربي خارجي را منتفي كرد چرا كه مديرعامل سرخپوشان در جلسه‌اي كه با افشين پيرواني داشت حمايت باشگاه را از اين مربي اعلام كرد.

البته قابل پيش‌بيني است كه نتيجه نگرفتن در بازي‌هاي آينده باز هم موضوع استخدام مربي خارجي را به جريان خواهد انداخت.

پيرواني در گفت‌وگو با خبرگزاري فوتبال ايران، در مورد حضور انصاري‌فرد در تمرين پرسپوليس مي‌گويد: «مديرعامل باشگاه براي اولين بار در تمرين ما شركت كرد و دقايقي با او صحبت كردم. انصاري‌فرد با چند بازيكن تيم به صورت خصوصي حرف زد و خوشبختانه به ما اطمينان دادند كه كارمان را انجام دهيم.»

سرمربي پرسپوليس در خصوص اين شايعه كه به او فقط تا بازي با استقلال مهلت داده‌اند، مي‌گويد: «به من گفتند كه سرمربي هستي و برايم مهلت هم تعيين نكردند. انصاري‌فرد با صراحت اعلام كرد كه من سرمربي هستم و گفت كه باشگاه از تو حمايت خواهد كرد.»

پيرواني در ادامه حرف‌هايش مي‌گويد: «در اين چند هفته سختي‌هاي زيادي را تحمل كردم ولي حالا فشار و استرس كمتري بر من وارد است. فقط اميدوارم پرسپوليس نتايج خوبي بگيرد تا طرفداران اين تيم هم خوشحال شوند. ما كار بسيار سختي در پيش داريم ولي نهايت تلاش‌مان را براي موفقيت پرسپوليس انجام خواهيم داد.»

وي در پايان با اشاره به بازي حساس پرسپوليس و استقلال كه 25 بهمن برگزار خواهد شد مي‌گويد: «مي‌دانم كه اين بازي براي هواداران ما حساس است به همين دليل تا آخرين حد ممكن براي كسب سه امتياز تلاش خواهيم كرد. اولين آرزويم شكست دادن استقلال است و اميدوارم به اين هم برسيم.»

پيرواني در پايان در خصوص بازي اين هفته تيمش با پيام مشهد مي‌گويد: «اين مسابقه هم مثل بازي‌هاي قبلي سخت است ولي قصد داريم تحول بزرگي را به وجود بياوريم به همين دليل بايد سه امتياز را بگيريم تا براي بازي‌هاي بعدي از لحاظ روحي در شرايط مناسبي قرار داشته باشيم.»

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

ابقاي افشين پيرواني در سمت سرمربيگري پرسپوليس
    خبرگزاري آريا- مجيد فرخزادى سخنگو و عضو هيات مديره پرسپوليس از تصميم اتخاذ شده در جلسه چهارشنبه گذشته هيات مديره و توافق اعضا در خصوص ابقاى افشين پيروانى خبر داد.

به گزارش سرويس ورزشي آريا، وى گفت: ابقاى پيروانى بهترين تصميم ممكن بود. بعد از 3 ساعت بحث و بررسى در هيات مديره به اين نتيجه رسيديم كه حمايت از پيروانى بهترين تصميم ممكن است و با برنامه ريزى دقيق اين تصميم را اتخاذ كرديم حتى در نظر داشتيم پيروانى نيز در اين جلسه حضور داشته باشد اما به دليل حضور پيروانى در تمرينات تيم اين امر ميسر نشد.

فرخزادى همچنين اظهار داشت: اولويت هيات مديره و افشين پيروانى قطعا موفقيت پرسپوليس است و به عبارتى خط قرمز ما پرسپوليس است اما بايد به اين موضوع نيز اشاره اى داشته باشم كه اگر در اين مسير تغييرى نيز به وجود بيايد قطعا آن را لحاظ و براى آن برنامه ريزى انجام خواهيم داد.

سخنگوى هيات مديره در پايان درگيرى لفظى با مهدى واعظى را تكذيب كرد و خاطرنشان ساخت: من در باشگاه مسئوليت اجرايى ندارم كه بخواهم با واعظى يا بازيكنان ديگر درگير شوم. هيچ درگيرى لفظى با واعظى نداشتم ضمن آنكه بايد به اين نكته نيز اذعان داشته باشم كه واعظى يكى از بهترين و بااخلاق ترين بازيكنان پرسپوليس است.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

على كريمى : شايد سال آينده از فوتبال خداحافظى كنم

تهران IranSport.Net - على كريمى هافبك تيم پرسپوليس تهران با انتقاد شديد از عملكرد مديران اين باشگاه ، نسبت به اتفاقات روزهاى اخيرپرسپوليس واكنش نشان داد.وى گفت: تيم فوتبال پرسپوليس در فصل جارى نتايج بدى نگرفته اما در بسيارى از مواقع بدشانسى آورده است. على كريمى به ايپنا گفت: قهرمانى تيم در فصل گذشته توقع هواداران را بالا برده و همه از اين تيم قهرمانى مى خواهند در حالى كه به خاطر بدشانسى نتوانستيم نتيجه لازم را كسب كنيم. وى افزود: تيم فوتبال رئال مادريد با آن همه ستاره از تيم بارسلونا ۱۲ امتياز عقب است در حالى كه هزينه هاى اين تيم با پرسپوليس قابل قياس نيست. بدون شك فاكتور شانس در فوتبال اهميت زيادى دارد و نبايد تمام تقصيرها را گردن بازيكنان بگذاريم چراكه مسائل ديگرى هم در موفقيت يك تيم تاثير دارند. كريمى درادامه با انتقاد شديد از مديريت فعلى باشگاه پرسپوليس درخصوص احتمال جذب مربى خارجى گفت: اگر قرار باشد تيم با كادر فنى به جايى برسد با همين كادر هم مى تواند نتيجه بگيرد اما مديريت دنبال مربى خارجى هستند. مربى خارجى تا بخواهد تيم را بشناسد زمان زيادى هدر مى رود. بهتر است اگر قرار است مربى خارجى به تيم اضافه شود از ابتداى فصل بيايد تا تيم را خودش جمع كند و با تيم خود آشنا باشد. وى تصريح كرد: وقتى تيم خوب بازى نمى كند صحبت از مربى جديد مى شود اما نمى دانند وقتى يك مربى حاشيه امنيت ندارد نمى تواند روى كار خود تمركز داشته باشد و به همين خاطر نتيجه لازم را كسب نمى كند. وى همچنين درباره تغيير مديريت گفت: اين يك واقعيت غيرقابل انكار است كه تغيير مديريت جديد تأثيرى در روند تيم نداشته است. با ورود مديريت جديد تنها چيزى كه به وجود آمده اين است كه هر روز ورود مربى خارجى را تكذيب مى كنند و ما مى بينيم كه در رسانه هاى مختلف اين موضوع به بحث روز تبديل شده است. بدون شك مطبوعات دروغ نمى نويسند اما يك مدير بايد كارش را بلد باشد و اينكه در دوره هاى گذشته چه كارهايى انجام داده اهميت ندارد بايد ديد امروز او چه عملكردى دارد. الان چند تيم در كورس قهرمانى هستند و ما بايد خودمان را به سطحى برسانيم كه با اين تيمها مقابله كنيم اما هنوز نمى دانيم وقتى امروز در يك زمين تمرين مى كنيم فردا قرار است در كدام زمين تمرين داشته باشيم. با اين شرايط دنبال مربى خارجى هم هستند. اولين چيزى كه براى يك مربى خارجى اهميت دارد زمين تمرين و رختكن است. يادم مى آيد وقتى متسو به قطر رفته بود براى او ۷۰۰ هزار ريال قطر هزينه كردند تا اتاق دلخواهش را بسازند. ما كه از اين هزينه ها نمى كنيم و هر شب گوش به زنگ هستيم تا ببينيم فردا قرار است در كدام زمين تمرين داشته باشيم. وى درباره اينكه هواداران پرسپوليس رفتار خوبى در مقابل اين نتايج داشته اند. گفت: ما خيلى خوش شانسيم چراكه اگر موقعيت فصل قبل استقلال را داشتيم و در مكان پايين جدول مى بوديم الان چند بازيكن را اعدام مى كردند در حالى كه هواداران به خوبى با اين قضيه كنار آمده و تيم را حمايت مى كنند. مى گويند ما بازيكنان حرفه اى هستيم و وارد حاشيه نمى شويم اما وقتى شرايط نامناسب باشد بازيكن حرفه اى با بازيكن جوان تفاوتى نمى كند و وارد استرس و حاشيه مى شود. وى درباره امكانات تيم گفت: شرايط تيم پرسپوليس شده خوراك مطبوعات.ما در تمرينات لباس مناسب نداريم و آقايان مى روند دنبال مربى خارجى، اول اين مسائل ساده را حل كنند بعد بروند دنبال مربى خارجى. كريمى درباره حضور پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا گفت: بايد خودمان را آماده حضور در اين رقابت ها كنيم. آنجا ليگ برتر نيست كه ساعت ۱۲ شب راه بيفتيم و برويم براى مسابقات، تمامى تيم ها نيز با آمادگى كامل در مسابقات حضور مى يابند. در گروه ما نيز تيم هاى قدرتمندى هستند. البته من از تيم قطرى شناخت كاملى ندارم اما مى دانم اين تيم فصل گذشته ۴ هفته مانده بود به پايان رقابت ها قهرمان شد. تمامى تيمها مدعى هستند و كار آسانى در اين رقابت ها نداريم. وى درباره كادر مديريت پرسپوليس گفت: وقتى با بازيكنان صحبت مى كنيم مى گويند تازه اين روزها روزهاى خوب پرسپوليس است و براى اين شرايط بايد از هدايتى تشكر كنيم. واقعاً اگر او نبود نمى دانم چه شرايطى در تيم حاكم بود. خيلى ها مى گويند او آمده تا معروف شود. همين آدم ها خودشان مى خواهند بدون پرداخت پول معروف شوند. با اين شرايط تازه براى هدايتى شمارش معكوس راه انداخته اند تا او را از پرسپوليس بيرون كنند.من از رئيس هيأت مديره انتظار دارم نظارت بيشترى روى تيم داشته باشد.من پولم را گرفته ام اما چند بازيكن هنوز مشكلشان حل نشده است. كريمى معتقد است نبايد اين تيم را در شرايط فعلى ترك كرد و در ادامه گفت: از تيم هاى خارجى پيشنهاد دارم اما درست نيست در اين شرايط تيم را رها كنم. وى درباره اينكه با اين شرايط مى توان به قهرمانى اميد داشت يا نه، گفت: فصل گذشته در حالى كه تيم ۴امتياز عقب بود و در ديدار پايانى نيز تا دقيقه۹۰مساوى بودند همه به قهرمانى اميد داشتند و همين موضوع باعث قهرمانى تيم شد. چرا الان كه ۱۱ هفته از رقابت ها باقى مانده نبايد اميدوار به قهرمانى باشيم. وى درباره دربى نيز گفت: تا ديدار دربى ۲ ديدار پيش رو داريم كه بايد در اين بازى ها پيروز شويم تا براى حضور در دربى روحيه داشته باشيم. كريمى در خصوص تيم ملى گفت: در تيم ملى بازيكنان جوانى حضور دارند. وقتى من هم به تيم ملى دعوت شدم جوان بودم و حالا بايد از اين بازيكنان حمايت كنيم تا بتوانند موفق شوند. تيم ملى ديدار حساسى را پيش رو دارد و بايد هواداران به ورزشگاه بروند و تيم ملى را تشويق كنند تا تيم ملى هم در آستانه سال جديد عيدى خوبى به مردم بدهد. كريمى همچنين در خصوص برنامه ۹۰گفت: آنها كه از انتقاد بدشان مى آيد با اين برنامه خوب نيستند اما اگر پيشرفتى در داورى داشته ايم به خاطر برنامه ۹۰ بوده. اين برنامه از من هم انتقاد كرده كه آن را پذيرفتم. داورانى هم كه اين برنامه را مى بينند بدون شك خود را اصلاح مى كنند. على كريمى اعتقاد دارد يك بازيكن بايد در اوج از فوتبال كناره گيرى كند در اين باره گفت : خداحافظى بايد در اوج صورت بگيرد. ممكن است اين اتفاق براى من سال آينده صورت بگيرد اما هنوز تصميم نهايى در اين مورد نگرفته ام.وى در پايان خطاب به هواداران پرسپوليس گفت: مى دانم كه هواداران از پرسپوليس نتيجه مى خواهند اما ما هم كم كارى نمى كنيم و تمام تلاشمان را براى نتيجه گرفتن به كار مى گيريم. برخى مى خواهند تيم را وارد حاشيه كنند اما ما تلاش مى كنيم با اين شرايط نه تنها در ليگ برتر بلكه در آسيا نيز موفق شويم.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

پرتاب 3 نارنجك به زمين تمرين پرسپوليس/ گزارش تمرین بعدازظهر پرسپولیس

تمرين جمعه بعد ازظهر پرسپوليس با پرتاب نارنجك از سوي افراد ناشناس همراه بود.
    تمرين تيم فوتبال پرسپوليس در مجموعه ورزشي خيريه عمل از ساعت 15 برگزار شد.
    در اين تمرين بازيكنان به گرم كردن كار با توپ در گروه هاي دو نفره پرداختند. سپس به دو گروه تقسيم شدند و در دو نيمه زمين زير نظر پيرواني به پاس كاري هاي كوتاه و حركت بدون توپ و زير نظر سعداوي به پاسكاري هاي بلند و حركت هاي سرعتي در كناره هاي زمين بدون توپ پرداختند.
    در مرحله بعدي با خاتمه اين تمرين بازيكنان در گروه هاي هفت نفره با آقا وسط تمرينان خود را ادامه دادند.
    در مرحله پاياني نيز مجددا بازيكنان به دو قسمت تقسيم شدند و به سانتر از جناحين و ضربه به گل و حفظ توپ و پرسينگ پرداختند.

* در انتهاي تمرين ايوان پتروويچ، علي كريمي، حسين بادامكي ، پژمان نوري، محمد منصوري به زدن ضربات كاشته و پنالتي پرداختند.

* حدود 150 هوادار حضور داشتند كه شماري از آنها نتوانستند به داخل ورزشگاه بيايند.

* در حاشيه تمرين چند فرد ناشناس كه سوار بر موتور بودند 3 نارنجك به داخل زمين پرتاب كردند. اين افراد لباس هاي آبي بر تن داشتند.

* محسن خليلي پس از تمرينات ويژه كار با توپ روز گذشته امروز به صورت اختصاصي تمرين كرد. هواداران از او خواستند تا در دربي در هر صورتي كه شده به ميدان برود.

* در تمرين امروز تنها كريم باقري غايب بود و احمد رضا عابدزاده نيز با تاخير حضور پيدا كرد.

* تركيب احتمالي پرسپوليس براي ديدار برابر پيام به شرح زير است:
    عليرضا حقيقي، عليرضا محمد، رحمان رضايي، سپهر حيدري، مسعود زارعي، نيكبخت واحدي، پژمان نوري، محمد منصوري، علي كريمي ، پتروويچ و توره.
    بر خلاف روز هاي گذشته مسئولان مجموعه ورزشي موسسه خيريه عمل امروز برخورد بسيار گرمي با خبرنگاران داشتند. آنها در حاشيه تمرين بارها از خبرنگاران پذيرايي كردند و به آنهاخوش آمد گفتند.

* تمرين امروز ساعت 16 و 25 دقيقه به پايان رسيد.

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

محسن خلیلی رو فکر نکنم این بازی بتونه بازی کنه

ولی بازی بعد خدا کنه بره تو زمین ببینیم میشه بهش اعتماد کرد یا نه

اگه نباشه جاش خالی می مونه پرسپولیس زلزله's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جایگاه 36

پيش فرض

ممنون بابت اخبار

اگه تيم بدهيش ميليارديه پس اين پول بازيکن و پاداش از کجا مياد ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه پرسپولیس زلزله's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    جایگاه 36

پيش فرض

بازيه بعدي يعني دربي رو ميگي ديگه ؟

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

نه بازی با داماشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •