شما تماس بگیر امور مالی شهرستان ..اگه مازندرانی هستی بگو خودم برات پیگیری کنم![]()
شما تماس بگیر امور مالی شهرستان ..اگه مازندرانی هستی بگو خودم برات پیگیری کنم![]()
دوستان سوالات مربوط به معافیتم میشه اینجا پرسید؟
من چند هفته قبل تو زمین فوتبال یک حرکتی زدم, بعدا مشخص شد فتق شدم
حالا میخوام بدونم قانون معافیت پزشکی در این مورد تغییر کرده یا نه؟ چند سال پیش یادم میاد معاف بود.
موندم عمل کنم یا نه !
آخییی! ولی ما سرباز داشتیم که پخ آبان91 بوده ولی واسه عید هم حقوق به حسابشون نریختن چه برسه به دی91 !!!!!.. در هر صورت پایه بوق بودنه دیگه ممکنه تا 5 ماه هم طول بکشه
من اعزام4/1 هستم یک ریال هم نگرفتم. نفر داشتیم 18 ماه خدمت کرده یک ماه حقوق گرفته
آمادگاه 501 اونجا هست که تقسیماتش رو اداره بهداشت انجام میدهنوشته شده توسط mbm110 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا کسی میدونه تو میدان حر تهران برای نیرو زمینی چه چیزی هست؟ منظورم اینکه پادگان یا دانشکده افسری؟؟؟
یکی بهم گفته تو میدان حر در رابطه با آماد و پشتیبانی نیروی زمینی یه جایی هست که سرباز هم میگیره،حالا من میخوام بدونم پادگان یا دانشکده افسریه یا ... ؟؟؟
کلا میخوام بدونم اگه بتونم انتقالی بگیرم به اونجا خوبه یا نه ؟ جای خوبیه از نظر نگهبانی و .... کلا سربازی؟
یکی از هتل ترین محل های خدمت تو ایران !
شما بخوای انتقالی بگیری اونجا اول باید بیای اداره بهداشت بعد از اونجا انتقالت بدن آمادگاه
البته یه مشکلی وجود داره ، آجودانی اداره بهداشت سر انتقال دادن کمی سخت گیره ( خودم اونجا بودم میدونم سیستمش رو )
اگه آشنا خیلی بالایی داری که زورش به سرهنگ آجودانی برسه میتونی بری !
بعد از تقسيم، نيروي انتظامي كدوم قسمتش بهتره؟ (به قول دوستان هتلتره؟ چه كلي و چه در اصفهان؟)
قبل بیدار باش خودت پا نمیشیحموم هم هفته ای یبار بعد از ظهرهاست!
وقتی ناراحتی جسمی داشته باشی با تشخیص پزشک معتمد ناجا بهت مرخصی استعلاجی میدن
برای من حقوق دو ماه ریخته شده. 120 تومن
عس-دفتر فرماندهی-حفا و اگه میخوای جونت در عذاب باشه قرارگاه و اگه میخوای روزا رو زود پر کنی و مشغول باشی کارگزینی
بله بوده تا روز آخر هم به حسابش حقوق نریخته بودند با اینکه اعلام حضورش رو هم در سامانه ثبت شده بود و شخصا به ناجای تهران رفت و با مدرک لیسانس فقط 300 تومن به کارتش واریز کردن! ولی توجه داشته باشید همچین مواردی استثنا هستند و مقصر کارگزینی شهرستان و اگه اونا اعلام کرده باشن کارگزینی استان و خود شخص سربازه که اطلاع نمیده. اما توی یگان خدمتی معمولا بین 3 تا 5 ماه خدمت که بشه اولین حقوق رو به حساب بریزن
Last edited by PC-0611; 14-04-2013 at 18:26.
به احتمال زیاد تا یکم می ریزنواسه منم نریختن
پایه خدمت دی 91 هستم
100 جا مختلف هم این شماره حساب رو گرفتن
حالا کجا خدمت می کنی؟![]()
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)