پینگ کاستوم گیم چگ می کنم میگه 150 میرم تو بازی میشه 240 یا 370 مثل بازی قبلی
صبادر باهوشهچه جوری این کارو می کنه
؟
پینگ کاستوم گیم چگ می کنم میگه 150 میرم تو بازی میشه 240 یا 370 مثل بازی قبلی
صبادر باهوشهچه جوری این کارو می کنه
؟
100% مشکل پینگ بالا شما دوست عزیز از نت نیست بلکه از pc خودت هست من یه لینک بهت میدم تمام کارهایی که گفته رو مو به مو انجام بده ببین چقدر پینگ میاد پاییناینو 3 ساعت گشتم واست پیدا کردم و اگه نظرات رو هم ببینی ملت همه جواب گرفتن امیدوارم شما هم جواب بگیری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تست می کنم جوابش رو بهت میگم
یک پیغام هم بهت خصوصی میدم برای تشکر![]()
اقا دستت درد نکنه ولی یکسریش که برای این بود که ویندوز سبک تر بشه و بازی بهتر اجرا بشه ( حالت افلاین ) اونها که هیچی
اون یکی های دیگه هم من انجام دادم دیگه کانکشنم ارور میداد
ولی اون 2تا برنامه رو نگه داشتم.حالا تو بازی میرم تست می کنم ببینم فرقی می کنه یا نه. تو چند روز اخیر معلوم میشه
به هر حال مرسی![]()
![]()
خوب من تست کردم
اثری نداره
بابا صبادزده من میگم تو میگی نه![]()
دوستان از چه روشهایی میشه تو این بازی کسب درامد کرد ؟ فقط boost کردن ؟
اگه خارج بودیم قطعا زیاد بودن پینگ از pc خودمون بود . اما متاسفانه اینجا ایرانه . موردهای خاصی فقط مشکل پینگ ندارن .
اقا این برنامه لول سامانر هستش
مثل اینکه میشه ریپل کل بازی هایی که تاحالا کردی رو دانلود کرد دید ولی وقتی میزنم مثلا یکی از بازی هام رو دانلود کنه ارور میده
زده ایمپورت کد اصلا کد از کجا بیاریم؟
بعد این سیو ریپلیش چقدر حجم کم می کنه؟ من 50 گیگ میگیرم 1 ساله ولی 6 ماهه تموم میشه![]()
اقا راستی کسی میدونه این قضیه افک که 5 دقیقه من هر بازی تو نوبت هستم قرار تا کی باشه ؟![]()
این برنامه میگه پینگ 150 هستش ولی تو بازی 300 لول گولم زد
چرا اینجوری پست میدی؟؟؟
این 2 صفحه رو میتونستی تو یه پست همرو بگی بعد من که صبانت دارم چرا پینگ 110 هست؟ یه بار پینگم 87 هم رسید با صبانت خواهشا بس کن دیگه باو .... معلوم نیست چند تا malware دارن از اینترنتت استفاده میکنن یه بار ویندوز رو عوض کن لول بریز یا شاید تنظیمات مودمت خرابه؟.... اخه واقعا عجیبه هر روز همین مشکل ...
حالا یه بار خراب میشه برا ما فرداش درست میشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)