تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1521 از 2199 اولاول ... 52110211421147115111517151815191520152115221523152415251531157116212021 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,201 به 15,210 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال faramobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

برای حجمیا ندادن، به نامحدودا یک روز اضافه کردن (یکی از دوستام که نامحدود داره اینطور گفت).
    خسته نباشن واقعا ۱ روز رو هم نمیدادن خودشون رو راحت میکردن دیگه

من دیروز ۱۲ تومن دادم برای ۱ گیگ الان اومدم دیدم ۱۲ تومن اعتبار زدن بعد ۱۰ تومن کم کردن آی پی استاتیک دادن بهم !! در صورتی که اصلا من درخواست ندادم !!! بهشونم زنگ زدم میگن نه ما در خواست از شما داشتیم و امکان نداره اشتباه شده باشه ، جالب اینکه من اصلا اون زمانی که میگن در خواست دادی بیرون از شهر بودم ، حتما مودمم خودش یهو تصمیم گرفته خودشو بزنه به برق و وصل بشه در خواست بده !!

2. 3 کاربر از faramobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر چتر خدا

پيش فرض

سلام دوست گرامی
    من ۵۱۲ جیبی گرفتم الان که کرمان هستم تو خونه که خیلی خوب انتن میده یعنی چهار خط تو شهر هم خوبه ولی بهتر یک جا وایستی و اون وقت کانکت بشی تا خوب جواب بده البته من در حال حرکت هم امتحان کردم بیشتر چراغ قرمز انتنش روشن میشه تا ابی یا سبز ولی باز هم کانکت میشه من با تبلت و گوشیم باهاش کار میکنم ولی هنوز تو مسافرت امتحان نکردم از سایت مبین نت میتونی پوشش داخلی هر شهری را چک کنی تا بهتر از وضعیت انتن دهی مطلع بشی

4. این کاربر از ali nemesis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

...
    ازون با حالتر طرح 512 پر مصرف هست. ماهانه ش 60 تومن و 15 گیگ، 6 ماهه ش 360 تومن و 72 گیگ، یعنی برای خرید 6 ماهه هیچ تخفیفی داده نمیشه، تازه 18 گیگ هم کسر میشه (72 گیگ به جای 90 گیگ)!
    جالبی قضیه همین جاست، 512 با سه گیگ ترافیک ماهیانه 18 تومن هستش حالا اگه یه گیگ ترافیک اضافه (گیگی 8 تومن) هم بخری میشه 26 تومن یعنی 512 با 4 گیگ ترافیک ماهی 26 تومن در میاد. یه طرحم داره 512 شش ماهه 24 گیگ 156 هزار تومن اگر 156 تقسیم بر 6 کنی بازم 26 تومن درماه درمیاد. با این حساب چه توجیهی هست که آدم بره 6 ماهه بخره ، از وقتی که این تعرفه های جدید را اعلام کردن نمیدونم چرا همش فکر می کنم مسئول مربوطه این تعرفه ها را داده به بچه دبستانیش حساب کرده تا ضربش و تقسیمش خوب بشه اصلا بویی از بازاریابی نبرده؟!!

6. 2 کاربر از Mr.Aras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض

جالبی قضیه همین جاست، 512 با سه گیگ ترافیک ماهیانه 18 تومن هستش حالا اگه یه گیگ ترافیک اضافه (گیگی 8 تومن) هم بخری میشه 26 تومن یعنی 512 با 4 گیگ ترافیک ماهی 26 تومن در میاد. یه طرحم داره 512 شش ماهه 24 گیگ 156 هزار تومن اگر 156 تقسیم بر 6 کنی بازم 26 تومن درماه درمیاد. با این حساب چه توجیهی هست که آدم بره 6 ماهه بخره ، از وقتی که این تعرفه های جدید را اعلام کردن نمیدونم چرا همش فکر می کنم مسئول مربوطه این تعرفه ها را داده به بچه دبستانیش حساب کرده تا ضربش و تقسیمش خوب بشه اصلا بویی از بازاریابی نبرده؟!!

همهجا همینطوره و فرقی نداره

از شرکتی که اینترنت وایرلس می گیرم طرح 1 ماه با 6 ماهش تقریبا هیچ تخفیفی نداره جالبه برای یک ساله 15% ناقابل تخفیف میدن

معلوم نیست واسه چی وقتی پول 6 ماه رو یه جا پیش می گیرن باز از تخفیف خبری نیست. احتمالا روش نزول میکش

فرق ایران با کشورهای دیگه اینه که اونجا اگه یه محصول رو بیش از یه شرکت ارائه کنه به خاطر رقابت قیمت افت می کنه ولی اینجا اگه 100 تا شرکت هم باشن باهم دست به یکی می کنندو قیمت رو میکشن بالا.
    Last edited by arash59b; 13-05-2013 at 08:07.

8. 2 کاربر از arash59b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

خسته نباشن واقعا ۱ روز رو هم نمیدادن خودشون رو راحت میکردن دیگه

من دیروز ۱۲ تومن دادم برای ۱ گیگ الان اومدم دیدم ۱۲ تومن اعتبار زدن بعد ۱۰ تومن کم کردن آی پی استاتیک دادن بهم !! در صورتی که اصلا من درخواست ندادم !!! بهشونم زنگ زدم میگن نه ما در خواست از شما داشتیم و امکان نداره اشتباه شده باشه ، جالب اینکه من اصلا اون زمانی که میگن در خواست دادی بیرون از شهر بودم ، حتما مودمم خودش یهو تصمیم گرفته خودشو بزنه به برق و وصل بشه در خواست بده !!
    عجب مودم فضولیه!

10. 2 کاربر از Joaquin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Joaquin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

همهجا همینطوره و فرقی نداره

از شرکتی که اینترنت وایرلس می گیرم طرح 1 ماه با 6 ماهش تقریبا هیچ تخفیفی نداره جالبه برای یک ساله 15% ناقابل تخفیف میدن

معلوم نیست واسه چی وقتی پول 6 ماه رو یه جا پیش می گیرن باز از تخفیف خبری نیست. احتمالا روش نزول میکش

فرق ایران با کشورهای دیگه اینه که اونجا اگه یه محصول رو بیش از یه شرکت ارائه کنه به خاطر رقابت قیمت افت می کنه ولی اینجا اگه 100 تا شرکت هم باشن باهم دست به یکی می کنندو قیمت رو میکشن بالا.
    به همین دلیله که اونا پیشرفت میکنن ولی ما نه.

اون جا هر شرکتی سعی میکنه با سرویس بهتری که نسبت به شرکت های دیگه ارائه میکنه خودش رو بالا بکشه. اینجا نه. همه عین هم و یکی از یکی بدتر هستند. یکیشون که گرون میکنه بلافاصله بقیه هم گرون میکنن. پس رقابتی وجود نداره. و پیشرفتی هم نیست.

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

دو شهر دیگه از شهرهای تحت پوشش کم شد!

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دو شهر دیگه از شهرهای تحت پوشش کم شد!
    چه جالب

ما که یه هفتس میبین نت رو کنار گذوشتیم و رفتیم سراغ اسیاتک...
    شبی بطور میانگین 5 الی 8.5 گیگ دانلود میکنم

اینم سرعت الانم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اقایون این مبین نت مفت نمی ارزه!!!!

14. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

سرعتت مستدام و هاردت فراخ باد!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چه جالب

ما که یه هفتس میبین نت رو کنار گذوشتیم و رفتیم سراغ اسیاتک...
    شبی بطور میانگین 5 الی 8.5 گیگ دانلود میکنم

اینم سرعت الانم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اقایون این مبین نت مفت نمی ارزه!!!!
    چه پینگ عالی داره این شرکتی که شما ازش گرفتید ...خوراک انلاین بازی کردنه که ...سرعت هم که 4 برابر مبین نته .قیمتاش چجوره ..و طرحت چیه 2 مگ هست؟
    اقا اومدم فروم بگم این مبین نت روزا سرعتش چرا انقدر کم می ششششششششششششششه! 22 تا بیشتر نمی شه ...اخه می گن دلیل انتخاباته چه ربطی داره ..مثلا سرعت رو کم می کنن چه سودی داره ؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •