تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 1520 از 1547 اولاول ... 52010201420147015101516151715181519152015211522152315241530 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,191 به 15,200 از 15468

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بحث سر صحبت یک پشتیبان نیست،مشکل اینجاست که شرایط یه سرویس یکساله رو قبل اتمام دوره فعلی تغییر دادن.
    شما بخاطر یه ویژگی یه سرویس رو انتخاب میکنی هزینه یه سال رو هم میدی،بعد یکدفعه وسط دوره میان میگن این سرویس دیگه اون ویژگی رو نداره. شما روحساب اون ویژگی سرویس رو خریدی وگرنه اگه میدونستی عوض میشه که خب اصلا تمدید نمیکردی. براهمین خودشون تو قرارداد تعهد دادن وسط دوره شرایط رو تغییر نمیدن.

متن بالا هنوز داخل سایتشون هست.

لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش "سرویس FMC چیست"
    کاملا باهات موافقم و درست میگی. من اون صفحه معرفی رو ندیده بودم و حق با توه.
    داخل مای شاتل یه بخش شکایات داره حتما یه متن شکایت پر کن و بهشون مثلا سه روز مهلت بده که تعرفه رایگان داخلی سرویست رو برگردونن و تهدید کن که در غیر اینصورت داخل 195 شکایت ثبت میکنی... اگه انجام ندادن حتما 195 شکایت ثبت کن.
    این کار شاتل خیلی غیر حرفه ای و زشت بود و توهین بزرگی بود به منی که 12 ساله مشترکشون بودم.
    مشکلی که من برای شکایت دارم اینه که 3-4 روز مونده به آخر دوره قبلیم این اتفاق افتاد و اگه شکایت هم بکنم فکر نکنم تاثیری برای دوره فعلیم داشته باشه.
    Last edited by P‌C; 29-08-2022 at 09:45.

2. این کاربر از P‌C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

بحث سر صحبت یک پشتیبان نیست،مشکل اینجاست که شرایط یه سرویس یکساله رو قبل اتمام دوره فعلی تغییر دادن.
    شما بخاطر یه ویژگی یه سرویس رو انتخاب میکنی هزینه یه سال رو هم میدی،بعد یکدفعه وسط دوره میان میگن این سرویس دیگه اون ویژگی رو نداره. شما روحساب اون ویژگی سرویس رو خریدی وگرنه اگه میدونستی عوض میشه که خب اصلا تمدید نمیکردی. براهمین خودشون تو قرارداد تعهد دادن وسط دوره شرایط رو تغییر نمیدن.

متن بالا هنوز داخل سایتشون هست.

لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخش "سرویس FMC چیست"
    من شکایت ثبت کردم داخل سایت مای شاتل:

با سلام
    بنده با توجه رایگان بودن ترافیک داخلی سرویس FMC (که در صفحه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیز به آن اشاره شده) در تاریخ دهم مرداد به تمدید یکساله سرویس خود اقدام کردم ولی در کمال تعجب مورخه 27 مردادماه شاهد کار کاملا غیر حرفه ای و ناشایست شرکت شاتل در حذف ناگهانی و بدون اطلاع رسانی تعرفه رایگان داخلی این سرویس بودم. با توجه به اینکه بنده دو هفته قبل از تغییر تعرفه اقدام به تمدید کرده بودم، شرکت شاتل رو موظف به رعایت شرایط این سرویس تا زمان اتمام دوره زمانی آن(یعنی 31 مردادماه 1402) میدانم. بنابراین در صورتیکه حداکثر تا سه روز آینده شرایط تعرفه ای ترافیک داخلی این سرویس به حالت قبلی برنگردد شکایت خودم رو داخل سامانه 195 ثبت خواهم کرد.
    امیدوارم که سر عقل بیان

4. 2 کاربر از P‌C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza_asol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    خط من حدیدا یه مشکل عجیب پیدا کرده
    چند ساعت از اتصال که میگذره نویز یهو میره بالا و باعث میشه چراغ لینک خاموش بشه و بعد از اتصال مجدد وضعیت اینطوری میشه!!!

اگه مودمو ری استارت کنم باز فرقی نداره و وضعیت همینه.
    به طور اتفاقی متوجه شدم اگه به خط تلفنم زنگ بزنم باعث میشه دوباره لینک بپره و بعد از اتصال مجدد شرایط نرمال میشه.

ضمنا فقط مودم به خط تلفن وصله. کابل مخابراتی کرمان هم از سر خط کشیدم تا مودم.

کسی تجربه ای داره؟
    Last edited by alireza_asol; 02-09-2022 at 07:49.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

بچه ها اینترنت شبانه شاتل رایگانه ها من هرماه 300 الی 400 گیگ دانلود میکنم

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بچه ها اینترنت شبانه شاتل رایگانه ها من هرماه 300 الی 400 گیگ دانلود میکنم
    از چه ساعتی هست

پروفشنال ...ALI...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

حالا سره خط یه تست بگیر اگر جواب نداد به شانل بگو پورت عوض کنن اگر با جواب نداد سامانه ۱۹۵ شکایت کن

- - - Updated - - -

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

Crc ارروت خیلی اول اینکه مدل دقیق مودمت رو بگو حتما همینجا قبل از مراحل بعدی دوم سره خط تست کن ببین باز همینه اگر بود زنگ بزن شاتل پورت رو برات بررسی کنن و در آخر اگر گفت مشکل از مسیر از سامانه ۱۹۵ شکایت کن . چون معمولا مشکل مسیر به مخابرات بگی زیاد کاری نمیکنن و اینکه خود isp هم وظیفه داره به مخابرات اطلاع بده .

سلام دوستان
    خط من حدیدا یه مشکل عجیب پیدا کرده
    چند ساعت از اتصال که میگذره نویز یهو میره بالا و باعث میشه چراغ لینک خاموش بشه و بعد از اتصال مجدد وضعیت اینطوری میشه!!!

اگه مودمو ری استارت کنم باز فرقی نداره و وضعیت همینه.
    به طور اتفاقی متوجه شدم اگه به خط تلفنم زنگ بزنم باعث میشه دوباره لینک بپره و بعد از اتصال مجدد شرایط نرمال میشه.

ضمنا فقط مودم به خط تلفن وصله. کابل مخابراتی کرمان هم از سر خط کشیدم تا مودم.

کسی تجربه ای داره؟
    Last edited by ...ALI...; 18-09-2022 at 02:25.

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

دوستان اینجا کسی از مودم zyxel vmg5301-t20a که خود شاتل برای وی دی اس ال میفروشه استفاده کرده؟ من جدیدا سرویس وی دی اس ال شاتل گرفتم ولی دو دلم این مودم رو بگیرم از اونجایی که این مودم اصلا وجود خارجی توی سایت های خارجی نداره از یک طرفم مودمی که خود شاتل عرضه می‌کنه . اگر تجربه استفاده از وی دی اس ال شاتل دارید با این مودم یا یک مودم دیگه برای بنویسید
    تشکر .

اگه نباشه جاش خالی می مونه rahman0158's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

من مدل vmg1312-t20b شاتل رو دارم و راضی هستم البته رو ای دی اس ال مودم 37 روز متوالی روشنه و خط 13 روزه استیبل

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

من مدل vmg1312-t20b شاتل رو دارم و راضی هستم البته رو ای دی اس ال مودم 37 روز متوالی روشنه و خط 13 روزه استیبل
    نویز خطت و بقیه اطالاعات لاینت رو هم میشه یه عکس بگیری؟ snr margin , line attenuation , download and upload rate ..

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •