تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1520 از 2605 اولاول ... 520102014201470151015161517151815191520152115221523152415301570162020202520 ... آخرآخر
نمايش نتايج 15,191 به 15,200 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

واقعا از ماست که بر ماست ما چه چیزی مون شبیه کشورهای دیگه است که شما اینترنت رو باهاشون مقایسه می کنید اصلا شما فرض کن 100 مگ با یه سنت بدن چی گیر ما می آید فقط دلم از این می سوزه سال به سال داره وضع بدتر می شه وزیز محترم چقدر شعار داد پهنای باند زیاد می شه و اینترنت ارزان ما همیشه حرف اینها رو باید وارونه بگیریم تا معنی اصلیش رو بفهمیم

این طرح بهاره ( آشغاله) همش به خاطر اینه که پورت های نامحدود زودتر خالی بشن وگرنه شما مثل هر isp دیگه ای از یک مقدار ی بیشتر شبانه دانلود کنی سرعت می شه لاک پشت به خصوص وقتی همه به این طرح رو بیارن
    اینها مشکلشون کاهش شدید در آمد به خصوص به خاطر شبکه های اجتماعی که الان هم با ف***ترینگ هوشمند سعی در اختلاشون دارند خبرگذاری تابناک هم بهش اشاره کرده در صفحه اصلیش هست
    شما حساب کن چقدر اس ام اس و تماس که قبلا می گرفتید الان شده وایبر و لاین .و... که یعنی پولی هم به حساب مخابرات نمی ره

داره خودمونی میشه farid_givehchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

پيش فرض

مخلصم فرید جان فکر کنم خیلی ها این کارو کردن تنها من نبودم. 2020 که مرحله اول بود . مرکز مخابرات هم مشخصه و مدیر مرکز موظفه که شما رو ببینه حالا تو منطقه ما آدم مودب و خوبی بود رئیس بخش ای دی اس ال رو صدا کرد با اونم صحبت کردم. همه تلفن ها تو سایت خود مخابرات هست!!! شاید کسی توجه نکرده!
    2090 و 88833300 که تلفن دفتر روابط عمومی هست که هم با اپراتورش صحبت کردم و هم داخلی مدیریت رو گرفتم. اینم تلفن سوپروایزره روابط عمومیه 88050000که سوپروایزر داخلی مدیر سایت رو داد که یه خانم اگر اشتباه نکنم به اسم شفیعی بود.
    اقا من الان زنگیدم به 2090 شماره 3 گرفتم طرف میگفت نه اینجوری نیست کی گفته محدود میشه؟همچین چیزی نیست اصلا....فقط اونایی که دوست دارن و حجم کمی استفاده میکنن میتونن برن کمپین بهاره بگیرن وگرنه همچین چیزی که بخوان پول اضافه بگیرن اینا نیست.... هیچ کدوم مثل ادم حرف نمیزنن که

این یارو میگفت اسم بخش نامه مصرف منصفانه هستش و اینکه 2 هفته هم هست بهشون اعلام کردن

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا من الان زنگیدم به 2090 شماره 3 گرفتم طرف میگفت نه اینجوری نیست کی گفته محدود میشه؟همچین چیزی نیست اصلا....فقط اونایی که دوست دارن و حجم کمی استفاده میکنن میتونن برن کمپین بهاره بگیرن وگرنه همچین چیزی که بخوان پول اضافه بگیرن اینا نیست.... هیچ کدوم مثل ادم حرف نمیزنن که

این یارو میگفت اسم بخش نامه مصرف منصفانه هستش و اینکه 2 هفته هم هست بهشون اعلام کردن
    اپراتور 2020هم همینو گفت اینها خبر ندارن باور کن هنوز... معلوم نیست تو اون شرکت دارن چه غلطی می کنن! اون که سایت رسمی مخابرات که میگه اینطوری اینها هم که کلا خبر ندارن! یا خبر دارن خودشونو به اون راه میزنن !شما میگفتی پس عمع من با کاربرها روی سایت tct.ir داره جواب میده برای سرویسهای نامحدود هم سقف دانلود تعریف شده؟! اون که دیگه سایت خودشونه فروم اینترنتی نیست!

گند این داستان هم آخر دوره که قبض مشترکین اینترنت نامحدود به دستشون برسه در میاد خبرگزاری های کشور هم که کلا خوابن...

4. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

پيش فرض

اپراتور 2020هم همینو گفت اینها خبر ندارن باور کن هنوز... معلوم نیست تو اون شرکت دارن چه غلطی می کنن! اون که سایت رسمی مخابرات که میگه اینطوری اینها هم که کلا خبر ندارن! یا خبر دارن خودشونو به اون راه میزنن !شما میگفتی پس عمع من با کاربرها روی سایت tct.ir داره جواب میده برای سرویسهای نامحدود هم سقف دانلود تعریف شده؟! اون که دیگه سایت خودشونه فروم اینترنتی نیست!

گند این داستان هم آخر دوره که قبض مشترکین اینترنت نامحدود به دستشون برسه در میاد خبرگزاری های کشور هم که کلا خوابن...
    من خیلی نگرانم اصلا اعصابم به هم ریخته واقعا....ما شاید منزل عوض کنیم من نگرانم که اصلا اون خونه چه جوری میخوام نت بگیرم...همون 512 چه جوری میخوام بگیرم نمیدونم!!!
    به شما از بازرسی کل کشور زنگ نزدن؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خیلی نگرانم اصلا اعصابم به هم ریخته واقعا....ما شاید منزل عوض کنیم من نگرانم که اصلا اون خونه چه جوری میخوام نت بگیرم...همون 512 چه جوری میخوام بگیرم نمیدونم!!!
    به شما از بازرسی کل کشور زنگ نزدن؟؟
    مشکلی نداره در نقل مکان چون شما پورت رو داری فقط میخوای خط رو منتقل کنی که یه سری مراحل اداری داره که اونم انجام میدن...
    نه تماسی با من گرفته نشده تماس که بگیرن من خیلی کار دارم با این مخابرات چون شکایتی که بنده انجام دادم با سند و مدرک هست که حرف خودشون در سایت مخابرات هست که نمی تونن هم زیرش بزنن...

شکایت هم در مرحله اول به خود اپراتور ارجاع میشه و بعد از پاسخ وقتی مشترک تجدید نظر رو میزنه بعد از آمدن پاسخ اون توسط وزارت ارتباطات دوباره بررسی میشه شواهد و مدارک.

با شما تماس گرفتند؟ چه صحبتهایی رد و بدل شد؟

7. این کاربر از dj77 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    غربی ترین نقطه طهران

پيش فرض

نه تماسی نگرفتن شنبه احتمالا تماس میگیرن،منم توپ پر میرم جلو میگم گید رو اون تالار مصخره تون درست اطلاع رسانی کنید یه خبر رسمی درج کنید کامل شفاف سازی کنید کجای دنیا این مصخره بازیا هست
    به مامانمم توضیح دادم که داستان چیه یه وقت اگر یکشنبه زنگیدن که من نیستم درست حالشونو بگیره اون بهتر از ما از پس اینا بر میاد

ما این خونمون منطقه 4 مخابراتیه،اون خونه هم منطقه 4 هستش فقط یه مرکز دیگه،امیدوارم اینجور که شما میگید باشه ولی من فکر میکردم که وقتی این خطو منتقل کنم اونجا تمام سرویس های روی خط از بین میره یعنی تا جایی که میدونم اینجوریه
    یکشنبه برم اون مرکز ببینم میکنن یا نه چون الان پیمانکار بعد 2 سال تشریف اورده داره کابلای اصلی اون منطفه رو میکشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فرید جان به منم همینو گفتن همه جاهایی که مراجعه کردم یا زنگ زدم.
    Last edited by Amaru; 23-04-2015 at 19:05.

10. این کاربر از Amaru بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه تماسی نگرفتن شنبه احتمالا تماس میگیرن،منم توپ پر میرم جلو میگم گید رو اون تالار مصخره تون درست اطلاع رسانی کنید یه خبر رسمی درج کنید کامل شفاف سازی کنید کجای دنیا این مصخره بازیا هست
    به مامانمم توضیح دادم که داستان چیه یه وقت اگر یکشنبه زنگیدن که من نیستم درست حالشونو بگیره اون بهتر از ما از پس اینا بر میاد

ما این خونمون منطقه 4 مخابراتیه،اون خونه هم منطقه 4 هستش فقط یه مرکز دیگه،امیدوارم اینجور که شما میگید باشه ولی من فکر میکردم که وقتی این خطو منتقل کنم اونجا تمام سرویس های روی خط از بین میره یعنی تا جایی که میدونم اینجوریه
    یکشنبه برم اون مرکز ببینم میکنن یا نه چون الان پیمانکار بعد 2 سال تشریف اورده داره کابلای اصلی اون منطفه رو میکشه
    برای تماس مشکلی نداره اگر تلفن منزل پاسخگو نباشه با شماره همراه تماس می گیرند
    والا انتقال شاتل که اینطوری بود که با اینکه در منطقه 7تیر اصلا پورت نداشتند ولی چون مشترکشون بودم و کلا شماره و همه چیز هم عوض شد ولی سرویس رو روی خط جدید رانژه کردن
    مخابرات هم باید قاعدتا همینطوری باشه دیگه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان چه جوری می تونم سرویسو قطع کنم؟

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان چه جوری می تونم سرویسو قطع کنم؟
    با مراجعه به مرکز مخابراتی با کارت ملی و قبض تلفن و درخواست تخلیه خط

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •