پاک شود الو پاک شود
پاک شود الو پاک شود
بچه ها کسی دیگه هم فری لوز داره میگیره مثل من و لگندری؟
مثلا افک فید ترول تو تیمتون
من قسم میخورم اینها از طرف خود ریوت هستند. به اینکه اگر ریوت بن کنه کی جزات میکنه این کاراررو بکنه
خود ریوت اینها رو میزاره که یک سری بازی کن های خوب تو همین دیویژنی که هستند بمونن که نوب خونه نشه![]()
بعضی از کسایی که اکانت boost میکنن از روش split pushing استفاده میکنن که باعث میشه 1v9 بازی رو ببرن
مثلا پارسال که من رنکت زیاد میرفتم اکثرا هم fiddle جانگل بازی میکردم بعضی وقتا بازی برد رو می باختیم چون مثلا تیم اونا یه master yi داشت که شاید score خوبی نداشت ولی cs زیاد میزد ولی هیچ وقت تو تیم فایت نمیومد چون میدونست تو چند لحظه میکشیمش ماها 4v5 تیم فایت میکردیم ولی اون میرفت تاپ رو push میداد تا متوجه میشدیم میدیدیم inhib مون رو انداخته ولی چون cs زیاد زده بود آیتم زیاد آورده بود نمیشد تکی بریم مجبور میشدیم 2 یا 3 نفری بریم بزنیمش ولی اکثره اوقات سریع فرار میکرد تا tp میکرد bot تا باز بهش برسیم تاور bot رو سریع push میداد و فرار میکرد هیمنجوری باعث میشد ما نتونیم درست تیم فایت کنیم یا push بدیم ... هر کار میخواستیم کنیم اون push میدادو سریع فرار میکرد
روش split push کردن هم همینه که به موقع push بدی و نمیری این روش رو همون master 1 ایرانی که اکانت بوست میکنه یاد داد بهم!
فقط هم نباید ad باشی با ap هم میشه مثله lissandra که سریع به کمک minion ها push میدی بعد سریع و راحت هم میتونی فرار کنی
اگه فقط مشکلتون تیمه و خودتون بازیتون خوبه با این روش راحت میتونید platinum بشید!
Last edited by Fiddle; 20-02-2015 at 11:52.
پاک شود لطفا. مرسی متن کوتاه بود
Last edited by kamron_devil; 20-02-2015 at 13:58.
پاک شود متن کوتاه بود باید الکی تایپ کنم
Last edited by kamron_devil; 20-02-2015 at 13:58.
اینکه میگی رو خودمم میدونم البته مرسی. ولی مشکل اینجاست وقتی که مثلا تیم شما گاو باشه و فید بدن و شما هر چقدر هم کرری کنی و بخوای اسپلیت کنی. یکی از دشمن پرتال می کنه و نمیزارهبعضی از کسایی که اکانت boost میکنن از روش split pushing استفاده میکنن که باعث میشه 1v9 بازی رو ببرن
مثلا پارسال که من رنکت زیاد میرفتم اکثرا هم fiddle جانگل بازی میکردم بعضی وقتا بازی برد رو می باختیم چون مثلا تیم اونا یه master yi داشت که شاید score خوبی نداشت ولی cs زیاد میزد ولی هیچ وقت تو تیم فایت نمیومد چون میدونست تو چند لحظه میکشیمش ماها 4v5 تیم فایت میکردیم ولی اون میرفت تاپ رو push میداد تا متوجه میشدیم میدیدیم inhib مون رو انداخته ولی چون cs زیاد زده بود آیتم زیاد آورده بود نمیشد تکی بریم مجبور میشدیم 2 یا 3 نفری بریم بزنیمش ولی اکثره اوقات سریع فرار میکرد تا tp میکرد bot تا باز بهش برسیم تاور bot رو سریع push میداد و فرار میکرد هیمنجوری باعث میشد ما نتونیم درست تیم فایت کنیم یا push بدیم ... هر کار میخواستیم کنیم اون push میدادو سریع فرار میکرد
روش split push کردن هم همینه که به موقع push بدی و نمیری این روش رو همون master 1 ایرانی که اکانت بوست میکنه یاد داد بهم!
فقط هم نباید ad باشی با ap هم میشه مثله lissandra که سریع به کمک minion ها push میدی بعد سریع و راحت هم میتونی فرار کنی
اگه فقط مشکلتون تیمه و خودتون بازیتون خوبه با این روش راحت میتونید platinum بشید!
این قضیه زمانی جواب میدهی که مثلا تیم شما دشمن رو سرگرم کنه وسط مثلا شما بتونی
خلاصه اگر با گاو هایی که من بازی می کنم بازی کنی و صبا در هم داشته باشه یکدفعه مثلا وسط بازی دی سی بشی
دی سی بمونی بعد وقتی میای ریوت بگه افک بودی باید حالا حالا ها تو کویئی منتظر بشی تازه افک لیو هم باختی و اینکه داشتی بازی رو هم کری می کردی دیگه این حرف ها معنی نداره
مرسی به هر حال![]()
خوب خدا رو شکر. صبا بعد از اینکه چندین بار من رو دی سی کرد و برای مدت 5 دقیقه دی سی نگه داشت و گفت الان صلاح نیست به بازی برگردی و کرری کنی و ببری.
ریوت هم زحمت کشیدن کویئی مرم 5 دقیقه ما رو تو صف نگه میداره
خدایا 4کریم
wtf
اگر کنسل بکنی دوباره 5 دقیقه از اول شروع میشه
خدایی اگر ریوت در مورد ترول ها و فید ها هم کاری می کرد الان ریوت همه چلنچر بودیم لول![]()
اقا یک سوالی
من از اون اولی که این صبادز رو گرفتم همیشه یک مشکلی داشتم
مثلا داری با اینترنت کار می کنی یکدفعه چراغ اینترنت خاموش میشه. حالا هرچی هم ریست کنی مودم رو یا مثلا خاموش روشن کنی فایده نداره.
بعد جالبه وقتی مودم رو عوض می کنی درست میشه O:O
من این مشکل رو چندین ساله دارم و هیچ راه حلی 100% هم تو نت پیدا نکردم
حتی خطمم رو عوض کردم. مودم عوض کردم درست نشد که نشد
حالا جالب اینجاست که 3 متر اون طرف اتاق داداش من یک کامپیوتر و اینترنت جدا از همین صبا دز داره و میشه گفت سالی یکبار هم این مشکل براش پیش نمیاد
کسی همچین مشکلی داشته؟ همین مشکل باعث شد ببازم ریپورت افک بخورم اینطوری شه
خداییش قبلا ها بهتر بود . leave هم که میدادی اکانتت بن میشد و نمیذاشت یه یکی دو روزی بازی کنی . دیگه خیالت راحت بود و میرفتی بازی دیگه ای تو این چند روز بازی میکردی .
حالا اومده یه 5 دقیقه گذاشته واسه صف انتظار . یعنی واسه مثلا 5 تا بازی باید 5 دقیقه انتظار بکشی . خوب میمونی تو اون 5 دقیقه چکار کنی . الاف میشی . میمیری و زنده میشی تا اون 5 تا بازی تموم بشه . حالا مراحل بالاتر بن شدن رو ندیدم که تعداد بازیها بن شده زیادتر میشه یا زمان انتظار .
این spilit push رو هم ما زیاد انجام میدیم . نه که با yi میرم . اگه تیم نوب باشه و ساپورت و جانگل درست حسابی نداشته باشه و همون اول بازی فید نشم همین روش رو میرم . چون واقعا فید نشی بدرد لای جرز دیوار هم نمیخوری . مگه فقط push کنی . حتی اگه بمیری هم کار مثبتی انجام دادی .
یدونه Ult و یه YGB رو میزنی و در میری . ولی یادش بخیر قدیما کی میتونست مستر رو رو حالت ult دستگیر کنه![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)