بهتر است مودمتون رو عوض کنید . چون بعد از 5 سال بهرحال دارید 80 تومن پول روتر میدید . با همون 80 تومن میتونید یه N300 بگیرید . مودمتون هرچقد خوب باشه بازم عمرشو کرده دیگه .
بهتر است مودمتون رو عوض کنید . چون بعد از 5 سال بهرحال دارید 80 تومن پول روتر میدید . با همون 80 تومن میتونید یه N300 بگیرید . مودمتون هرچقد خوب باشه بازم عمرشو کرده دیگه .
چه مدلی با صبانت هم خوانی داره و تنظیماتش راحته و داغ نمی کنه من فقط می خواهم برای اتاقم برای تبلت ...
وایمکس ایرانسل دارم کند هست سرعتش ............
دوستان سرعت شمام رفته بالا؟؟؟؟
من تا دو هفته ی پیش سرعتم روی 2 مگ بود و دانلودم روی 200 کیلوبایت در ثانیه! اما الان چند روزه سرعتم روی 10 مگ بسته شده ( بدون درخواست یا اطلاع به من ) و سرعت دانلودم روی 1.5 مگ در ثانیه است!!
یک مگ نامحدود بزنری کسی داره؟ سرعتش چه قدره؟ محدود میکنن؟
دوستان من 128K حجمی دارم، تا حالا سرعتم دانلودم روی ۱ مگ و آپلود ۵۱۲ بود. حدود یک هفته هست که دانلودم ۵ مگ شده و آپلود ۱ مگ![]()
دوستان اگر امکانش براتون هست کسی میتونه در ساعت های مختلف روز پینگ این 2 تا ای پی رو برای من بگه 195.22.144.76--------- 195.22.144.89
عکس نمیخوام همینطوری بگید مرسی![]()
سلام
ببخشید چند سوال دارم
1- نامحدود 128 برنز با نامحدود 128 طلایی چه فرقی داره ؟
2- اگه با اینترنت نامحدود شب تا صبح فقط وب گردی کنیم و هیچی دانلود نکنیم باز هم سرعت کاهش پیدا میکنه و اندازه ی لاکپشت میشه ؟ یا اینکه فقط دانلود سرعت رو لاکپشتی میکنه ؟
3- دانلود عکس به میزان زیاد و استفاده از هیلترشکن هم باعث کاهش سرعت میشه یا فقط دانلود فایل حجیم مثل فیلم سرعت کاهش میده ؟
سلام بر دوست عزیز
میزان حجم مصرف منصفانه در برونزی 2.5 گیگ و در طلایی 10 گیگ
دقیقا اطلاعی ندارم اما دوستانی که محدود شدند سرعت وبگردی شون هم کاهش داشته
حجم شما تنها از دانلود كم نميشه بلكه هر گاه صفحه وب را باز كنيد با توجه به محتوا ان سايت نيز از حجم شما كاسته ميشه، نامحدود هم شب و روز نداره به عبارتى شما در سرويس نامحدود شبانه رايگان نخواهيد داشت و اگر در ساعات اينترنت رايگان شما از سرويس نامحدود استفاده كنيد از حجم شما كم مي شود
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
اقا این شرکت شبانه داره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)