اگه خواستی لینکایی که میخوای امشب دانلود کنی بفرست برام بریزمش رو سرور خودم لینک بدم بهت شب تست کنی سرعت دانلودت رو و همینطور ببینی چقدر دانلود میکنه
اگه خواستی لینکایی که میخوای امشب دانلود کنی بفرست برام بریزمش رو سرور خودم لینک بدم بهت شب تست کنی سرعت دانلودت رو و همینطور ببینی چقدر دانلود میکنه
خیلی بتونه دانلود کنه 2 تا 2.5 گیگ هست!
من با رپیدباز دانلود میکردم وضعیتم این بود....
همه سرویس ها رو 512 بسته شده اکثرا...
عجب! من میخواستم بگیرم الان پشیمون شدم! مخصوصا واسه اون پشتیبانی عالیشون که گفتی!!!
سلام خدمت دوستان
کسی از مودم های جیبی استفاده میکنه؟
من منزل اینترنت جدا دارم و از این فقط میخوام در مواقع سفر و یا خیابان که بتونم با تبلت به نت دسترسی داشته باشم استفاده کنم
آنتنش خوبه ؟ سرعتش به چه حده ؟ ( 128 )
ممنون
ممنون از لطفت دوست عزیز
من خودم بیشتر فیلم دانلود میکتم و عضو vip یه سایت فیلم هستم که سروراش سرعتش خوبه.من با 512 معمولا سرعتم رو 95 هست و شبی 1800 یا 1900 دانلود میکنم ولی ذیشب نمیدونم چی شد صبح که پا شدم دیدم چند تا از فیلما دان نشدن و اررو داده و خودش رفته سراغ فیلم بعدی که تو لیستم بود و کلا 900 مگ هم بیشتر دان نکرده بود.
راستی شما از رو فایل /ابلود باز /اپلود بوی و ... میتونین مستقیم کنید رو سرورتون؟
از آپلود باز و آپلود بوی میتونم
پشتیبانی کلا نداره برای ثبت نام هم باید حضوری برید .در کل پشتیبانیش اگه وصل شد !! اگه ! در این حد می گن که بله نت قطع هست معلوم نیست کی درست می شه!
فکر کنم تا انتخابات اوضوع همین باشه اگه بدتر نشه ! من سرعتم اگه بگم بعضی ساعات به 13-14 می رسه باورتون می شه! بتون پیشنهاد می کنم اگه می خواین بگیرید ب هیچ وجه ماهانه نگیرید مثلا 6 ماهشو بگیرید ک حقتون زیاد پایمال نشه .چون ب خاطر این ساعت های قطع اصلا خسارت و روز اضافه نمی دن.
دقیقا حق با شماست اصلا سرویس ماهانه به صرف نیست
اتفاقاً سرویس 6 ماهه اصلاً به صرفه نیست!
الان میگم چرا:
شما سرویس 1 ماههی 1 مگابیت متوسط مصرف رو در نظر بگیرید که بدون مالیات 56 تومنه. خب حالا اگر همین طرح رو 6 ماهه بخرید، باید 270 تومن بدید، در صورتی که همون طرح ماهانه یعنی B1408 شیش ماهش میشه 336 تومن. خیلی خوب! چقدر صرفه جویی شد؟ 66 تومن! اما طرح 6 ماهه 36 گیگ حجم داره، در صورتی که اگر ماه به ماه خریداری بشه، 48 گیگ خواهیم داشت. حالا قیمت این حجم اضافه چقد میشه؟ 12 در 8 تومن قیمت حجم اضافه میشه 96 تومن! 66 تومن سود و 96 تومن ضرر که میشه 33 تومن ضرر خالص! (البته در صورتی که کم مصرف باشید و نیاز به حجم اضافه پیدا نکید، این استدلال اشتباه خواهد بود، ولی خب من مسلماً به حجم اضافه نیاز پیدا خواهم کرد)
ازون با حالتر طرح 512 پر مصرف هست. ماهانه ش 60 تومن و 15 گیگ، 6 ماهه ش 360 تومن و 72 گیگ، یعنی برای خرید 6 ماهه هیچ تخفیفی داده نمیشه، تازه 18 گیگ هم کسر میشه (72 گیگ به جای 90 گیگ)!
Last edited by امیر انصاری; 12-05-2013 at 22:54.
برای حجمیا ندادن، به نامحدودا یک روز اضافه کردن (یکی از دوستام که نامحدود داره اینطور گفت).
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)